Jalgpall
-
- Kasutaja
Lampardi punane kaart tühistati
Inglise jalgpalli meistriliiga rahuldas Londoni Chelsea protesti ning tühistas pühapäeval mängus Liverpooli vastu teenitud Frank Lampardi punase kaardi, vahendab Eurosport.
Kohtunik Mike Riley andis Lampardile punase kaardi 59. minutil Xabi Alonso kukutamise eest, kuid videokordus tõestas, et inglane oli ennem puutunud palli. Liverpool võitis mängu 2:0.
SPORTNET.EE
Inglise jalgpalli meistriliiga rahuldas Londoni Chelsea protesti ning tühistas pühapäeval mängus Liverpooli vastu teenitud Frank Lampardi punase kaardi, vahendab Eurosport.
Kohtunik Mike Riley andis Lampardile punase kaardi 59. minutil Xabi Alonso kukutamise eest, kuid videokordus tõestas, et inglane oli ennem puutunud palli. Liverpool võitis mängu 2:0.
SPORTNET.EE
prantsusmaa ja portugal puhas õhtulehe spekulatsioon.nba-on-lahe kirjutas:Miks te ennustate, minu meelest öeldi ära ju need 4 suurt - Brasiilia, Portugal, Prantsusmaa, Argentiina
Kalev sport arvas et hoopis saksamaa ja postimees arvas veel midagi kolmandat
Küsimus: Millal eesti saksamaaga on mänginud?jyrgen kirjutas:Prantsusmaa ja Serbia on Euroopa omad kellega mängimata ..
Kui prantsusmaa ja serbia siis võivad need kaks vabalt olla need kellega eesti sõpakad teeb.
saab ilusti kõik täis:D
Minu meelest Pohlak ütles , et tulevad kaks tippmeeskonda ja pidi olema veel mingid mängud Euroopa keskmikega (näitek Serbia).
Aga ma arvan et Prantsusmaa on üks kindlasti see oli juba ammu teada Platini ja Pohlak olid selle juba ammu kokkuleppinud aga teine meeskond ma arvan, et on Saksamaa aga võib olla ka Holland, sest Inglismaa ja Portugaliga on juba siin lähi ajal mängitud.
Aga ma arvan et Prantsusmaa on üks kindlasti see oli juba ammu teada Platini ja Pohlak olid selle juba ammu kokkuleppinud aga teine meeskond ma arvan, et on Saksamaa aga võib olla ka Holland, sest Inglismaa ja Portugaliga on juba siin lähi ajal mängitud.
Milanile lõi keegi vist isegi värava vms.andy72o kirjutas:Itaaliaga neli mängu.Ükskord isegi AC Milani'ga.
kes need 3 satsi on?
France,Serbija ja kes kolmas?
krt kunagi kui see alagruppide valimine oli pohlak rääkis midagi et nyyd saab hispaaniaga mängu ja siis ainult 2-3 veel vms
Kas eesti šveitsiga on mänginud?
Krt, kui oleks saksamaa siis ma oleks nagu 3 kopikat kohal, olgu pilet kasvõi 2000.jyrgen kirjutas:Kas mitte 90-datel ei mängitud Saksamaaga?? Samuti võin selle ka Itaaliaga sassi ajada.. Aga Saksamaaga on ajaloos muidu kindlasti mängitud kunagi.
Täisrivistuses saksamaa minuarust võrreldav ainult hispaaniaga
0. 15.09.1935 Stettinis, Saksamaa - Eesti 5 : 0marxx762 kirjutas:Minuteada pole mängitud saksamaaga, Itaaliaga mängiti Kadrioru staadionil ja eesti kaotas 1:... värava lõi minuteada Martin Reim karistuslöögist.
šveitsiga ka ikka mänginud
16.08.1992 Tallinnas, Eesti - Šveits 0 : 6 MM
vaatasin järele serbia ja prantsusmaa on ainukesed veel
Siis tuleb nendega kindlalt ma arvan mäng.
kui pidi peale brasside veel 2 suurega 2 kahe keskmikuga olema mäng siis pakun
Prantsusmaa,serbia,saksamaa,elevandiluurannik:D
Viimati muutis Karl, 03 Veebr 2009, 23:02, muudetud 1 kord kokku.