KML Finaalid: BC Kalev/Cramo - TÜ/Rock
- Travis Reed
- Kasutaja
- Travis Reed
- Kasutaja
kas Cramo fännid karjusid Tsinnile buu? tean, et loll küsimus, aga vastake ikka!
EDIT: te liiga aeglased, seega kirjutan püändi ära. Buu pidavat gruusia keeles tähendama öökulli ja Buu on ka Tsinni hüüdnimi Gruusias.
Edu teile järgmises mängu, et Rock näitaks oma parimat ja Cramo samuti! Aga võit järgmises mängus ikkagi kodumeeskonnale
EDIT: te liiga aeglased, seega kirjutan püändi ära. Buu pidavat gruusia keeles tähendama öökulli ja Buu on ka Tsinni hüüdnimi Gruusias.
Edu teile järgmises mängu, et Rock näitaks oma parimat ja Cramo samuti! Aga võit järgmises mängus ikkagi kodumeeskonnale
Viimati muutis djm, 25 Mai 2009, 22:40, muudetud 1 kord kokku.
100% TÜ Rocki fänn
- Kalev4ever
- Kasutaja
ups ma unustasin lehte vahetadamarxx762 kirjutas:ma usun et see vastus on JAH, eelmine mäng tlns sai karjutud igatahesdjm kirjutas:kas Cramo fännid karjusid Tsinnile buu? tean, et loll küsimus, aga vastake ikka!
igatehes Buu pidavat olema Tsinni hüüdnimi ja tähendavat gruusia keeles öökulli.
100% TÜ Rocki fänn
-
- Kasutaja
Väga tore!Võta küpsist:)djm kirjutas:ups ma unustasin lehte vahetadamarxx762 kirjutas:ma usun et see vastus on JAH, eelmine mäng tlns sai karjutud igatahesdjm kirjutas:kas Cramo fännid karjusid Tsinnile buu? tean, et loll küsimus, aga vastake ikka!
igatehes Buu pidavat olema Tsinni hüüdnimi ja tähendavat gruusia keeles öökulli.
- Kalev4ever
- Kasutaja
Mis vahet sel on??
Sama hästi hüüaksime ka: "Keeru, Keeru!" vms, aga kui too mööda viskab siis millest sel kasu oli?
Rocki omad on ikka nii punni aetud nüüd selle suure võiduga, et vähe ei ole. Tuletaks meelde teile, et siin seerias loevad võidud, mitte suurem vahe vms. Järgmine mäng on juba teine ja hakkab nullist
Sama hästi hüüaksime ka: "Keeru, Keeru!" vms, aga kui too mööda viskab siis millest sel kasu oli?
Rocki omad on ikka nii punni aetud nüüd selle suure võiduga, et vähe ei ole. Tuletaks meelde teile, et siin seerias loevad võidud, mitte suurem vahe vms. Järgmine mäng on juba teine ja hakkab nullist
Fear the prophet!
-
- Kasutaja