Suti kohta ma ei oska miskit kosta - pole väga tema mänge näinud. Pelgalt statistika pealt hinnangut anda on ka ennatlik.Uhhuu kirjutas:14-meheline koosseis on paigas:
https://sport.postimees.ee/6902167/toij ... 1488930782" onclick="window.open(this.href);return false;
Ei Paasoja ega Suti lõppvalikust välja jäämine ei tohiks vist eriliseks üllatuseks olla. Paasojal on käsil äärmiselt mannetu hooaeg ning Sutil pole oma positsioonil eelist ei Veidemani (rünnak) ega ka Dorbeku ees (kaitsemäng).
Mis puudutab aga Paasojat, siis ta on sattunud mõnevõrra kehva olukorda. Tema positsioonil on ees lisaks Skele ka MD ning Stelmahers armastab kasutada ka kombinatsiooni ST ja Vinale's, mis pärsib tema mängu pääsemise võimalusi oluliselt. Jah, trennis võib end tõestada ning teised üle mängida, aga mulle tundub, et Stelmahers pigem pole ta suurim "fänn" ka just.
CSKA vastu ma teda ikkagist kiidaks. Olles saanud väga vähe mänguaega sel hooajal võttis ta üsna julgelt ette ning ei kartnud üldse eksida. Mis tema eelis täna nii Skele kui MD ees - ta suudab üsna jõuliselt läbi minna. Tõsi, pallikäsitlus võiks olla märksa parem, mis looks talle rohkem võimalusi. Aga vaatamata sellele, siis Dorbek ei ole üldse läbi mineja mees, ning skele on selline arhidekti tüüpi. Nagu ka Armands oli - aerutab ja susserdab kuidagi ära. Mitte niiväga jõu ja kiirusega vaid pigem kavalusega. Ma usun, et Paasojast võiks olla tihtilugu märksa enam kasu, kui Dorbekust ning seda just ründefaasis, kui Skelel kipub kinni jooksma.