Hea esitus! Nüüd tuleb kõva motivatsiooni periood läbi teha ning siis Rootsile ära panna!
Ma tavaliselt palli pealt ei suru, sest selg on haige. Kuid peale mängu läksin kohe platsile ning surusin mõnuga, nii et varsti pean hakkama vist uut konstruktsiooni paigaldama!
Viimati muutis gametime, 13 Aug 2007, 21:47, muudetud 1 kord kokku.
minu hinded Kriisa 4 Sokk 4- Tein 5 Arbet 3+ Kangur 5 Talts 4 keevitas seekord õigesse auku yle kivide ja kändude aga siiski 100% WOW kullamäe 4- Allingu 3+ Myrka 5 teised kas mängisid väga vähe või yltse mitte
Oskar8 kirjutas: minu hinded Kriisa 4 Sokk 4- Tein 5 Arbet 3+ Kangur 5 Talts 4 keevitas seekord õigesse auku yle kivide ja kändude aga siiski 100% WOW kullamäe 4- Allingu 3+ Myrka 5 teised kas mängisid väga vähe või yltse mitte
Sokule paneks mina küll rohkem kui Kriisale, Kriisa oli üleüldse suht õnnetu täna, rahmeldas palju. Kangurile päris viite ka anda ei saa vahepeal pudistas ta üpriski häid viskekohti ära.
Aga rünnakul oli jälle tore vaadata kui Sokk sisse tuli, ainti kutile pall kätte ja väike jupats, võrreldes makedoonia pikkadega, läks 4 korda läbi ning enamus viskeid oleks natuke parema õnnega ka sisse kukund. Võttis kohe muigama
Viimati muutis Kalev, 14 Aug 2007, 14:38, muudetud 1 kord kokku.
Arbet oli esimesel poolajal kaitses hea. See Stefanov viskas ainult 13, muidu tal keskmine ikka 20 silma. Kangurile võib ikka 5 ära küll panna, kaitses hea ja rünnakul aktiivne ning viskas võitu kindlustanud tagasihüppelt raske viske. Valmo oli jah kuidagi ebastabiilne kuid andis ikkagi 4 söötu.