kui müür ka oleks aski vastu vormis,siis sorry,aga no hetkel küll ei leia kohta,kelel asemel ta mängu peaks pääsema.hetkel niigi probleeme keerlesel ja arbetil mängu saamisega.lisaks ma parem ei hakka mõtlema,mis vormis myyr on.ise pakun,et see pole aprillinali.aprillinaljad on läbipaistvad,a la reedi pulmad või rock müüdi maaülikoolile.või kes seda täpselt ka teab.peale õhtulehe pole kusagil rohkem midagi mainitud
pelmeen kirjutas:kui müür ka oleks aski vastu vormis,siis sorry,aga no hetkel küll ei leia kohta,kelel asemel ta mängu peaks pääsema.hetkel niigi probleeme keerlesel ja arbetil mängu saamisega.lisaks ma parem ei hakka mõtlema,mis vormis myyr on.ise pakun,et see pole aprillinali.aprillinaljad on läbipaistvad,a la reedi pulmad või rock müüdi maaülikoolile.või kes seda täpselt ka teab.peale õhtulehe pole kusagil rohkem midagi mainitud
Jälle üks kloun rockist juures , selge oli juba enne seda , kui ta võeti Kalevisse et ta üks vana päss on ja et ta midagi suurt enam korda ei saada niikuinii !!! Mõtetu ost , oiii issssand mis selle raha eest oleks saanud teha !!!
Et siis selle venna saab panna Cramo lipuga ümber suurhalli käima panna ja reklaami tegema, sest platsil ta oma raha vist välja teenima ei hakka? Kahju muidugi nii rahast kui ka Martinist. Imesid juhtub aegajalt, aga mitte Eestis:(
miks te nii pessimistid olete?
ja see esimene lause BigMacil jälle üks kloun Rockist juures..mida see nüüd tähendama peaks? Selle lause põhjal võiks väita, nagu oleks ta sarnaselt Viiaskile ainult Rockis mänginudki..
Kui Martin oma jala probleemist jagu saab, võib temast palju oodata, augustis oli ta ju väga hea Eesti koondises, ma usun küll, et ta uueks hooajaks veel heasse vormi tõuseb..