BC Kalev/Cramo vs BC Žalgiris

Kõik Eesti-Läti korvpalliliigaga seonduv
Kasutaja avatar
BigMac
Kasutaja

Postitus Postitas BigMac »

Karl kirjutas:
BigMac kirjutas:Muidugi ei sõida bussiga !
Kindlasti oli see ka üks põhjus , miks mäng nii vara !

Jelic oli ikka suhteliselt masendav - uus hüüdnimi võiks tal ka olla - PAPA !:)
Pelkic oli algviisikus , aga ikkagi midagi ei teinud .
Kedzo oli nagu ikka hea .
Reed oli jälle parim ! :D
Suht paras Arbetile , et ta väga mängu ei saanud - kohutav vend viimasel ajal !
Kangur oleks võinud ka parem olla täna , aga muidu pole väga vigagi !
Scott oli päris norm.
Toome oleks võinud ka ikka mängu saada , Papa välja võtta !!!

Kohtunikud olid jälle parajad lambad !
Eriti lambad nad olla ei saanud kui kalevi kasuks yks ebasportlik ja tehniline vilistati
Vaata , üks asi on ka selles , et mis poole pealt sa seda vaatad ?
Kas on väga tore , et see tehniline vilistati ?
Järgmine kord pannakse Kalevile võõrsil selline vile , et anna olla !:S

Asja peaks ikka selle poole pealt vaatama , et mitte kelle poolt sa oled , et jeeeee nüüd vilistati vastastele tehniline , kuigi olukorda peaaegu polnudki !

Oleme ikka kõik pigem hea vile poolt , kui et jeeeeee nüüd vilistati vastastele jälle tehniline !

loodan , et kõik said aru , mis ma öelda tahtsin
tanel
Kasutaja

Postitus Postitas tanel »

yldiselt see tehniline oli täiesti mõistlik. Pool mängu oli terve zalgirise meeskond kohtunikega mölisenud, nii et täiesti õigustatud.
Kasutaja avatar
Alex
Kasutaja

Postitus Postitas Alex »

Tehniline oli õigustatud.Mis tal siis üle jäi kui fakk kohta saadetakse.
YNWA
jyrgen
Kasutaja

Postitus Postitas jyrgen »

kohtunik oleks pidanud juba enne tehnilise ära andma, aga ta ei julgenud kuna vastas oli euroliiga klubi.. vährmalt ma saan nii sellest aru
Külaline1

Postitus Postitas Külaline1 »

sel juhul sa ei saa midagi aru. päris laps oled veel.
jyrgen
Kasutaja

Külaline1 kirjutas:sel juhul sa ei saa midagi aru. päris laps oled veel.
einoh tore et mingi asjatundja on välja tulnud, sa nagu pime või ei näe et popovic käis ja mölises iga kohtunikuga kes seal oli...
Viimati muutis jyrgen, 04 Mär 2008, 17:04, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
martin
Kasutaja

Postitus Postitas martin »

tahaks seda frieri mööda pandud donki uuesti näha, äkki kuskil on mingi video sellest?
jyrgen
Kasutaja

mind huvitab kuhu kadusid maciulis ja collins, kes askiga mängisid, aga tallinna ei tulnud, sest teised mehed olid otse tulnud... ilmselt läksid nemad siis tagasi, mis tähendab et alahindasid meie kalevit :)
Britta
Kasutaja

Postitus Postitas Britta »

kuskil kirjutati, et nad saadeti peale ASK'i mängu koju.
Karlsson

Postitus Postitas Karlsson »

jyrgen kirjutas:mind huvitab kuhu kadusid maciulis ja collins, kes askiga mängisid, aga tallinna ei tulnud, sest teised mehed olid otse tulnud... ilmselt läksid nemad siis tagasi, mis tähendab et alahindasid meie kalevit :)
Noo oli selles alahindamises midagi valet we?....millegagi me akkama ei saanud ju
gametime
Kasutaja

Postitus Postitas gametime »

Mis siin ikka kommenteerida, seis on hale. Kahju on, et treenerid ja mängijaid ei suuda tunnistada, et midagi on valesti. Alati käib üks jutt vigastuste, komplekteerituse, raha või hetke vormi üle. Mõnikord tuleks ka peeglisse vaadata. Tõsiseid järeldusi ja neile järgnevaid uuendusi saab teha vaid siis kui ollakse endale vigasid tunnistanud. Mõnes mõttes oleks ehk hea olnud kui oldaks Valmiera käest tappa saanud, ehk oleks siis mingeid suuremaid muudatusi näha olnud.
jyrgen
Kasutaja

Karlsson kirjutas:
jyrgen kirjutas:mind huvitab kuhu kadusid maciulis ja collins, kes askiga mängisid, aga tallinna ei tulnud, sest teised mehed olid otse tulnud... ilmselt läksid nemad siis tagasi, mis tähendab et alahindasid meie kalevit :)
Noo oli selles alahindamises midagi valet we?....millegagi me akkama ei saanud ju
sellest saan ma ise kh aru, lihtsalt meie omad oleks pidanud pingutama, kuid on näha et midagi on totaalselt valesti, kuid milles see asi on??

keegi siin ytles, et matici mängujoonises ja ma kaldun sama arvama, et mehed ei sulandu sellese joonisesse ja siis toimub taandareng :/:/
vabakutseline

Postitus Postitas vabakutseline »

kalev võiks võtta õppust rockist, kelle teine treener on hetkel Hispaanias euroliiga klubi juures koolitusel. minu arvates võiks ka kalevi teine treener käia suurklubide juures koolitusel ja klubi juhtkonnas peaks läbi viima kardinaalseid muudatusi. esimeseks muudatuseks saadaks ma selle hooaja lõpus matici koju ja võtaks eesti treeneri.
Kasutaja avatar
BigMac
Kasutaja

Postitus Postitas BigMac »

vabakutseline kirjutas:kalev võiks võtta õppust rockist, kelle teine treener on hetkel Hispaanias euroliiga klubi juures koolitusel. minu arvates võiks ka kalevi teine treener käia suurklubide juures koolitusel ja klubi juhtkonnas peaks läbi viima kardinaalseid muudatusi. esimeseks muudatuseks saadaks ma selle hooaja lõpus matici koju ja võtaks eesti treeneri.
täpselt õige ! Matic maha !

ja siis kas Dorbek/Sokk võikeegi eestlane treeneriks !
mati ei sobi kalevile .
jyrgen
Kasutaja

BigMac kirjutas:
vabakutseline kirjutas:kalev võiks võtta õppust rockist, kelle teine treener on hetkel Hispaanias euroliiga klubi juures koolitusel. minu arvates võiks ka kalevi teine treener käia suurklubide juures koolitusel ja klubi juhtkonnas peaks läbi viima kardinaalseid muudatusi. esimeseks muudatuseks saadaks ma selle hooaja lõpus matici koju ja võtaks eesti treeneri.
täpselt õige ! Matic maha !

ja siis kas Dorbek/Sokk võikeegi eestlane treeneriks !
mati ei sobi kalevile .
aga sokk ei taha kindlalt tulla ju :/:/ dorbekust ma ei tea
Suletud