Nate Fox
- Kalev4ever
- Kasutaja
"Tulge mängule!"
Ei, väga šeff ikka, et välismaalane õpib natukenegi eesti keelt!
Näitab austust klubi ja riigi vastu
Minu meelest on Fox üks sümpaatsemaid ja toredamaid mängijaid üldse, kes Kalevis olnud või mis te arvate?
EDIT: Vastan marxx762-le: Ei me keegi unusta Travist. See mees on ka ajalooline lihtsalt
Minu meelest on Fox üks sümpaatsemaid ja toredamaid mängijaid üldse, kes Kalevis olnud või mis te arvate?
EDIT: Vastan marxx762-le: Ei me keegi unusta Travist. See mees on ka ajalooline lihtsalt
Viimati muutis Kalev4ever, 03 Veebr 2009, 21:12, muudetud 1 kord kokku.
Fear the prophet!
väga nõus sinuga, minu meelest Fox on meeskonna liider just oma iseloomu poolest see aasta.. Ma teeks tast kapteni Aga ega Valmolt seda ilus ära ka võtta pole.Kalev4ever kirjutas:"Tulge mängule!"
Kapten võiks eestlane olla kyll aga ikka selline mees kes ikka aktiivselt koguaeg mängus sees on.
Valmo võib see hooaeg veel olla aga järgmiseks hooajaks pakun ma et valmo cramost lahkub.
Keegi teab palju tal lepingut alles on?
Pigem võiks valmo asemel Kurbast kasutada ja Sokku mängujuhina.
siuke vahetusmeestest viisik võiks välja näha midagi sellist:
sokk,kurbas,pace,keerles,veski
Valmo võib see hooaeg veel olla aga järgmiseks hooajaks pakun ma et valmo cramost lahkub.
Keegi teab palju tal lepingut alles on?
Pigem võiks valmo asemel Kurbast kasutada ja Sokku mängujuhina.
siuke vahetusmeestest viisik võiks välja näha midagi sellist:
sokk,kurbas,pace,keerles,veski
jep 5 meest oli puudu ka ju või mis ?Euroliiga kirjutas:Kahjuks pole see nii lihtne, kui TTÜ võitminegi on raskekarl890 kirjutas:Noo kui saame uuesti hoo sisse ja saame BBL-s hea koha 4 parema sees ja eestikad kinni paneme on võimalus paljudega rääkida jätkamise osas ja juurde tuua isegi paremaid kui ainult pappi oleks, sest majandus seis on jube !!:/
-
- Kasutaja
kaotus on kaotus.jyrgen kirjutas:jep 5 meest oli puudu ka ju või mis ?Euroliiga kirjutas:Kahjuks pole see nii lihtne, kui TTÜ võitminegi on raskekarl890 kirjutas:Noo kui saame uuesti hoo sisse ja saame BBL-s hea koha 4 parema sees ja eestikad kinni paneme on võimalus paljudega rääkida jätkamise osas ja juurde tuua isegi paremaid kui ainult pappi oleks, sest majandus seis on jube !!:/
Seoses BC Kalev/Cramo ameeriklasest ääremängija Nate Foxi ebasportliku käitumisega SEB Korvpalli Meistriliiga 7.märtsil Tartus toimunud kohtumises TÜ/Rocki ja BC Kalev/Cramo vahel määras Eesti Korvpalliliit Nate Foxile ühemängulise võistluskeelu ja rahatrahvi. Seega ei saa Fox osaleda 17.märtsi kohtumises Tallinnas Kalevi Spordihallis TTÜ KK vastu.
No vot nüüd saab Veski rohkem Toome ja Makkega mürada.
Aga kas keegi teab palju Fox kaalub? BBL.netis on et 100kg aga leidsin mingi teise lehe kus oli 113kg. 100kg on vist liiga vähe, väga lihases vend ikkagi.
Aga kas keegi teab palju Fox kaalub? BBL.netis on et 100kg aga leidsin mingi teise lehe kus oli 113kg. 100kg on vist liiga vähe, väga lihases vend ikkagi.
Viimati muutis A new fan, 16 Mär 2009, 14:58, muudetud 1 kord kokku.
BBL
sellise asja eest saab mängukeelu ja BBL-is see kuradi tsinn palliga kohtuniku viskamise eest aint trahvi?Charly kirjutas:Seoses BC Kalev/Cramo ameeriklasest ääremängija Nate Foxi ebasportliku käitumisega SEB Korvpalli Meistriliiga 7.märtsil Tartus toimunud kohtumises TÜ/Rocki ja BC Kalev/Cramo vahel määras Eesti Korvpalliliit Nate Foxile ühemängulise võistluskeelu ja rahatrahvi. Seega ei saa Fox osaleda 17.märtsi kohtumises Tallinnas Kalevi Spordihallis TTÜ KK vastu.
Viimati muutis Egert, 16 Mär 2009, 17:47, muudetud 1 kord kokku.
- Kalev4ever
- Kasutaja
Kas pall, mida Tsinn viskas, tabas kohtunikku? Ei tabanud!
Kas Foxi jalg tabas kohtunikku? Jah, tabas!
Veidi kahtlane nende kahe situatsiooni vahele paralleele tõmmata. Oleks kohtunik palliga pihta saanud, siis oleks vb jah mängukeeld tulnud.
Ja pealegi Tsinn sai diskvalifitseeritava vea, aga Fox? Fox jäi platsile!
Rahu kutid!
Veidi kahtlane nende kahe situatsiooni vahele paralleele tõmmata. Oleks kohtunik palliga pihta saanud, siis oleks vb jah mängukeeld tulnud.
Rahu kutid!
Fear the prophet!
Täpselt õige (Y) !Kalev4ever kirjutas:Kas pall, mida Tsinn viskas, tabas kohtunikku? Ei tabanud!
Rahu kutid!