Valmiera-BC Kalev/Cramo [1.November]

Kõik Eesti-Läti korvpalliliigaga seonduv
no

Postitus Postitas no »

Ma ei saa aru miks Sokk nii vähe mänguaega saab.
patu
Kasutaja

Postitus Postitas patu »

Linehan 7resu, aga 5pk ...
Go Kalev Go :)
patu
Kasutaja

Postitus Postitas patu »

no kirjutas:Ma ei saa aru miks Sokk nii vähe mänguaega saab.
See on jah yli jama, et vucinic sokku nii v2he usaldab, sokk m2ngis t2na v2ga h2sti 4 resu ja 8p ja seda 12minutiga .
Go Kalev Go :)
chief

Postitus Postitas chief »

Kalev võitis küll suurelt kuid mängupilt oli suht kehva. Valmieral oli ikka visketabavus alla igasugust arvestust ja ka mängujoonis puudus. Sellist võistkonda oleks ikka pidanud kindlamalt võitma, punktiliselt oli võit suur kuid mänguliselt ei jäänud head muljet Kalevi poolt.
Uus pikk oli päris hea. Linehan ikka isetses mugavalt kolmestega, ta peaks ikka rohkem läbi murdma ja söötma, vise tal kaugelt nii hea pole, et sealt pidevalt loopida. Kaitses on ta päris hea.
Ei saa aru miks Pace nii palju mängida saab, millegagi ta silma küll ei paista. Pigem võiks Keerlest mängitada, kellel peaks olema suht ok keskpositsiooni vise kui kindluse kätte saab.

Ehk kujuneb välja ka kindel mängujoonis mingil hetkel ja ka põhimängijaid.
And
Kasutaja

Postitus Postitas And »

No aga vaadake tema kasutegurit! Nii peale pildudes nullib ta kõik söödud ja vaheltlõiked ära! 15 peale pilduda ja neist 4 sisse visata on ikka mannetu. Mida need söödud ja hea kaitse loevad kui ta sama kergelt annab palle ja korve vastasele tagasi. Liiga palju saab see mees mänguaega hetkel ja liiga palju viskab peale. Jah, olen nõus, et kaitses on ta hea, aga rünnakul peaks ta hoopis teisi aitama vabaks mängida, mitte ise 15-st 4 peale pilduma.
greystone
Kasutaja

Postitus Postitas greystone »

Linehani ainus probleem tundub jah, et ta natuke liiga palju uhab 3 vahest, aga nagu näha, siis siiski tal on enam vähem normaalne kolmene, see on loogiline lihtsalt, et kui nii palju peale uhada, siis tabavus% ka väiksem. Suht märkamatult andis mu meelest 7res söötu ka täna ja no minu arust on ta päris korralik meeskonna liider ikkagi.
Üldiselt hea mäng mu arust kõigilt, aga krt oleks võinud Vucinic viimaseks minutiks Veski, Kurbase ja Kajupanki ka väljakule panna XD. Aga jah, Sokk oli ka suht hea nii kaua kui platsil olla sai, Kriisa võitles hästi nagu alati, Pace on lauas üsna hea ja suht märkamatult ka 11p, Kangur ülihea nagu ikka. :)
Viimati muutis greystone, 01 Nov 2008, 18:04, muudetud 1 kord kokku.
lõunaosariiklane

Postitus Postitas lõunaosariiklane »

TUBLID!!! Krt. ilus oli vaadata p. osariikide pätte. Minu jaoks oli unistuste korvpalli nädal. Algas sellega, et mu oma väike poiss sai 2 võitu eesti MV B 2 liigas, lõuna pätid peksid Baronsit ja ASK-i, Kuremaa lõi Rakveret ja teie poisid lõpetasid lätlaste ülbitsemise. Estonia vs Latvia 3-0 !!!
And
Kasutaja

Postitus Postitas And »

Ja Sokk saabki vähe, sest treener peab Linehani kasulikumaks....
PeeterPaan

Postitus Postitas PeeterPaan »

Kriisalt 13 minutiga 5 viga, suht lame
And
Kasutaja

Postitus Postitas And »

PeeterPaan kirjutas:Kriisalt 13 minutiga 5 viga, suht lame
Kriisa on vähe mänguaega saanud....Harjumatu roll meeskonnas...Mängukindlus puudub...Umbes nagu Teinil ja Kullamäel hooaja alguses....
Fänn

Postitus Postitas Fänn »

Kalevilt väga hea mäng. Eriti meeldis see, et mängiti meeskondlikult. Igaüks ei hakanud ise üritama vaid otsiti sööte ja pall liikus.
Lyde kindlasti kalevile väga vajalik mees.
Kasutaja avatar
Kasutaja

Postitus Postitas #7 »

Kriisal on võilustahet meeletult, aga lihtsalt oskustest jääb puudu ...
asdsda

Postitus Postitas asdsda »

Ma ei saa aru, miks siin Linehani kallal vingutakse. Vaadake parem Kriisat, see vend raiub vastaste käsi, puterdab palli ära, tulistab ässasid ja istub enamik ajast käed laiali otsas nägu kohtunike poole - jeebus kristus küll.
PeeterPaan

Postitus Postitas PeeterPaan »

Ei ole tal nii kerge enam kui 10 aastat tagasi
Kasutaja

Postitus Postitas #23 »

Buzzerbeaterid Kriisa ja Soku poolt(üli ilusad korvid), mõlemad kerged jopad, aga õnne peab ka ju olema. Kalkuni komentaar oli hea kui Kriisa sisse pani, et kell oli juba ammu otsas, ma ei usu et loeb vms. ja kui näitas skoori siis läks vend pöördesse :D.
Lydelt väga hea mäng, aint ta ei saanud palju söötu alla, pani päris hästi haaki ja donki ka ikka.
Kangurilt ründes hea mäng ja lauas, aga kaitse andis soovida.
Linehan pingutas oma kolmestega vähe üle, aga talt ka hea mäng.
Fox peaks õppima kolmeste viskamise asemel kahesammu viset :D, päris mitu pani täna alt mööda.
Sokult väga hea mäng ei ütle ühtegi halba sõna, Kriisa oli nagu ta oli, tegi oma vead ära .
Keerles pani ka paar sanga ära, Paceilt ka paar head korvi, Gregor oli ka tubli, aga kaitses väga rabe.
Elagu BC Kalev/Cramo !
Suletud