Barons-BC Kalev/Cramo [11.november]
maxim, eeldavasti sa uskusid ka hooaja alguses, et Kalevist on mingit asja Balti liigas, aga ei ole ikka küll ja mis tibude lugemisest siin rääkida, kui ühtegi tibu lihtsalt pole. Kalevi eelarve tuleks transfeerida ilusasti Rock'i kontole - heast meeskonnast saaks veelgi parem meeskond. Milline see imelik fenomen, et potentsiaali nagu oleks, aga ikka kaotused jooksevad ribu rada pidi, välja näeb?
vara veel öelda, et Rock on parim !Asjajaja kirjutas:maxim, eeldavasti sa uskusid ka hooaja alguses, et Kalevist on mingit asja Balti liigas, aga ei ole ikka küll ja mis tibude lugemisest siin rääkida, kui ühtegi tibu lihtsalt pole. Kalevi eelarve tuleks transfeerida ilusasti Rock'i kontole - heast meeskonnast saaks veelgi parem meeskond. Milline see imelik fenomen, et potentsiaali nagu oleks, aga ikka kaotused jooksevad ribu rada pidi, välja näeb?
Ma üldse ei imestaks kui Rocki seeria hakkab vastupidiselt algusele allamäge minema
[/leo kirjutas:vara veel öelda, et Rock on parim !Asjajaja kirjutas:maxim, eeldavasti sa uskusid ka hooaja alguses, et Kalevist on mingit asja Balti liigas, aga ei ole ikka küll ja mis tibude lugemisest siin rääkida, kui ühtegi tibu lihtsalt pole. Kalevi eelarve tuleks transfeerida ilusasti Rock'i kontole - heast meeskonnast saaks veelgi parem meeskond. Milline see imelik fenomen, et potentsiaali nagu oleks, aga ikka kaotused jooksevad ribu rada pidi, välja näeb?
Ma üldse ei imestaks kui Rocki seeria hakkab vastupidiselt algusele allamäge minema
õige jah
BBLi seeria läheb allamäge niikuinii, kuna Rockil on tulemas palju välismänge ja tugevamatele võõrsil vastu ei saa. Aga eelmise hooaja tulemused ja sama treener lubavad kodumängudel ainult tugevamaks minnaleo kirjutas:vara veel öelda, et Rock on parim !Asjajaja kirjutas:maxim, eeldavasti sa uskusid ka hooaja alguses, et Kalevist on mingit asja Balti liigas, aga ei ole ikka küll ja mis tibude lugemisest siin rääkida, kui ühtegi tibu lihtsalt pole. Kalevi eelarve tuleks transfeerida ilusasti Rock'i kontole - heast meeskonnast saaks veelgi parem meeskond. Milline see imelik fenomen, et potentsiaali nagu oleks, aga ikka kaotused jooksevad ribu rada pidi, välja näeb?
No näed kui tore, saad terve aasta Rocki fännidele seda nina alla hõõruda, aga eks hakatakse Kalevi fännidele ka neid pakke meeldetuletama, mis saadakse KODUS BBL-i juhtvõistkondade käest.jann kirjutas:Paistab, et mõni Rocki austaja on kohal aga las ta olla omas mullis edasi
Ma ei küll ei oleks sinu asemel nii õhku täis kui sinu meeskond saab Tallinna Kalevi käest sugeda aga eks see näita juba sinu meeskonna klassi
heeeeeeeeeeeeeehh
Usun, et Rock on hetkel parim võistkond Eestis ja vajaks ainult kiidusõna, mitte laimu. Sammuke on edasi astutud ja Kalev peaks sellest eeskuju võtma.
eks vaatazero0 kirjutas:No näed kui tore, saad terve aasta Rocki fännidele seda nina alla hõõruda, aga eks hakatakse Kalevi fännidele ka neid pakke meeldetuletama, mis saadakse KODUS BBL-i juhtvõistkondade käest.jann kirjutas:Paistab, et mõni Rocki austaja on kohal aga las ta olla omas mullis edasi
Ma ei küll ei oleks sinu asemel nii õhku täis kui sinu meeskond saab Tallinna Kalevi käest sugeda aga eks see näita juba sinu meeskonna klassi
heeeeeeeeeeeeeehh
Usun, et Rock on hetkel parim võistkond Eestis ja vajaks ainult kiidusõna, mitte laimu. Sammuke on edasi astutud ja Kalev peaks sellest eeskuju võtma.