Barons-BC Kalev/Cramo [11.november]

Kõik Eesti-Läti korvpalliliigaga seonduv
Asjajaja

Postitus Postitas Asjajaja »

maxim, eeldavasti sa uskusid ka hooaja alguses, et Kalevist on mingit asja Balti liigas, aga ei ole ikka küll ja mis tibude lugemisest siin rääkida, kui ühtegi tibu lihtsalt pole. Kalevi eelarve tuleks transfeerida ilusasti Rock'i kontole - heast meeskonnast saaks veelgi parem meeskond. Milline see imelik fenomen, et potentsiaali nagu oleks, aga ikka kaotused jooksevad ribu rada pidi, välja näeb?
Fänn

Postitus Postitas Fänn »

ma usun et Kalev tuleb veel august välja ja võtab võidu ära.
leo

Postitus Postitas leo »

Asjajaja kirjutas:maxim, eeldavasti sa uskusid ka hooaja alguses, et Kalevist on mingit asja Balti liigas, aga ei ole ikka küll ja mis tibude lugemisest siin rääkida, kui ühtegi tibu lihtsalt pole. Kalevi eelarve tuleks transfeerida ilusasti Rock'i kontole - heast meeskonnast saaks veelgi parem meeskond. Milline see imelik fenomen, et potentsiaali nagu oleks, aga ikka kaotused jooksevad ribu rada pidi, välja näeb?
vara veel öelda, et Rock on parim !

Ma üldse ei imestaks kui Rocki seeria hakkab vastupidiselt algusele allamäge minema
jann

Postitus Postitas jann »

leo kirjutas:
Asjajaja kirjutas:maxim, eeldavasti sa uskusid ka hooaja alguses, et Kalevist on mingit asja Balti liigas, aga ei ole ikka küll ja mis tibude lugemisest siin rääkida, kui ühtegi tibu lihtsalt pole. Kalevi eelarve tuleks transfeerida ilusasti Rock'i kontole - heast meeskonnast saaks veelgi parem meeskond. Milline see imelik fenomen, et potentsiaali nagu oleks, aga ikka kaotused jooksevad ribu rada pidi, välja näeb?

Ma üldse ei imestaks kui Rocki seeria hakkab vastupidiselt algusele allamäge minema
[/

õige jah
leo

Postitus Postitas leo »

Küll see kalev hakkab veel mängima
kossumees

Postitus Postitas kossumees »

leo kirjutas:

BBLi seeria läheb allamäge niikuinii, kuna Rockil on tulemas palju välismänge ja tugevamatele võõrsil vastu ei saa. Aga eelmise hooaja tulemused ja sama treener lubavad kodumängudel ainult tugevamaks minna
jann

Postitus Postitas jann »

Paistab, et mõni Rocki austaja on kohal aga las ta olla omas mullis edasi

Ma ei küll ei oleks sinu asemel nii õhku täis kui sinu meeskond saab Tallinna Kalevi käest sugeda aga eks see näita juba sinu meeskonna klassi

heeeeeeeeeeeeeehh
leo

Postitus Postitas leo »

jann kirjutas:Paistab, et mõni Rocki austaja on kohal aga las ta olla omas mullis edasi

Ma ei küll ei oleks sinu asemel nii õhku täis kui sinu meeskond saab Tallinna Kalevi käest sugeda aga eks see näita juba sinu meeskonna klassi

heeeeeeeeeeeeeehh
vot see on tase, mis sa ikka oskad rohkem öelda
Kasutaja avatar
Kasutaja

Postitus Postitas #7 »

Sellist jama mida siin ikka mõned ajavad on raske kommenteerida ...
Kasutaja avatar
zero0
Kasutaja

Postitus Postitas zero0 »

jann kirjutas:Paistab, et mõni Rocki austaja on kohal aga las ta olla omas mullis edasi

heeeeeeeeeeeeeehh
No näed kui tore, saad terve aasta Rocki fännidele seda nina alla hõõruda, aga eks hakatakse Kalevi fännidele ka neid pakke meeldetuletama, mis saadakse KODUS BBL-i juhtvõistkondade käest.
Usun, et Rock on hetkel parim võistkond Eestis ja vajaks ainult kiidusõna, mitte laimu. Sammuke on edasi astutud ja Kalev peaks sellest eeskuju võtma.
maxim

Postitus Postitas maxim »

zero0 kirjutas:

heeeeeeeeeeeeeehh
No näed kui tore, saad terve aasta Rocki fännidele seda nina alla hõõruda, aga eks hakatakse Kalevi fännidele ka neid pakke meeldetuletama, mis saadakse KODUS BBL-i juhtvõistkondade käest.
Usun, et Rock on hetkel parim võistkond Eestis ja vajaks ainult kiidusõna, mitte laimu. Sammuke on edasi astutud ja Kalev peaks sellest eeskuju võtma.
eks vaata
Asjaajaja

Postitus Postitas Asjaajaja »

Kulla maxim, mis siin enam vaadata on? Mängud ja statistika kõnelevad enda eest. Tee oma silmad lahti. ;)
Kasutaja avatar
martin
Kasutaja

Postitus Postitas martin »

4 rünnakut järjest kolmene mööda :/ masendav
jaan

Postitus Postitas jaan »

Ei tea, aga selle aasta kalev tundub üldse kuidagi ebasümpaatne- eelkõige välismängijate ja treeneri osas. Eestlased on okei. Aga isegi Matici ja Burlacu ajal oli see tiim kuidagi kobedam.
minu arust

Postitus Postitas minu arust »

Nagu ennem sai öeldud on neid kahte võitu hädasti vaja, aga nagu paistab, siis ei anna siit küll enam midagi välja võluda. vaevalt, et kalev suudab viimasel veerandil topelt punkte visata võrreldes Barons'iga. BBL-i rong paistab olevat läinud selleks aastaks.
Suletud