Kenile sparringupartneriks.Asjaajaja kirjutas:Miks seda Veskit üldse hoitakse Kalevis? Isegi kui tsenter on puudu, siis Veski ikka ei saa platsile.
BBL:Bc Kalev/Cramo vs Valmiera 31.01.2010
Re: BBL:Bc Kalev/Cramo vs Valmiera 31.01.2010
"Siin ilmas pole midagi kindlat peale surma ja maksude".Benjamin Franklin
Mida sa siis temast oodanud oleksid? Aga jah, kurb et sellest mehest asja ei saa#7 kirjutas:Ma ei tea, kas peaagu 4 minutiga on normaalne teha 3 viga ( 1 neist vähemalt 2+1 ) teha 1 pallikaotus ja visata 2 punkti ?Asjaajaja kirjutas:Miks seda Veskit üldse hoitakse Kalevis? Isegi kui tsenter on puudu, siis Veski ikka ei saa platsile.
Näed sa live pilti kuskilt, et nii kindlalt väidad?Kalev4ever kirjutas:Hullu pole muidugi, ei tohi lasta Andzejevskisel ja kuldsel triol hoogu minna.
Keeru viimaste sekundite möödavisetest pole vaja järeldusi teha. Üks oli rünnaku viimasel sekundil ja teine oli visatud veerandaja lõpusireeniga, niiet küllap mängust ikka paremini tabab
Võtke võit ära!
Sõbrad, te ei pea mulle meelde tuletama kui kasutu Veski on. Ma olen aasta algusest peale nämmutanud, et ta on kõige suurem destruktiivne jõud korvpalliplatsil keda ma kunagi üldse näinud olen. Ükski korvpallur ei ole suuteline nii palju sitta keerama kui tema.
Hea on naljaga pooleks meenutada muidugi seda mängu, kus ta kolmeseid lahmis sisse.
Hea on naljaga pooleks meenutada muidugi seda mängu, kus ta kolmeseid lahmis sisse.
-
- Kasutaja
Kuidas te aru ei saa Veski ei hakka mängima ,kui ta nüüd sisse toodaks läheks olukord veelgi hullemaks ,kui ta praegu on.Patrioot kirjutas:Kenile sparringupartneriks.Asjaajaja kirjutas:Miks seda Veskit üldse hoitakse Kalevis? Isegi kui tsenter on puudu, siis Veski ikka ei saa platsile.
^ see oli naljaga pooleksspartaklane kirjutas:Kuidas te aru ei saa Veski ei hakka mängima ,kui ta nüüd sisse toodaks läheks olukord veelgi hullemaks ,kui ta praegu on.Patrioot kirjutas:Kenile sparringupartneriks.Asjaajaja kirjutas:Miks seda Veskit üldse hoitakse Kalevis? Isegi kui tsenter on puudu, siis Veski ikka ei saa platsile.
- Kalev4ever
- Kasutaja
Olgugi, et BBL on pange pannud, olen ma neis numbrites kindel ja jään siiski selle juurde, et Keeru visked olid mõlemad sireeniga teele visatud, smartassGo Cramo! kirjutas:Näed sa live pilti kuskilt, et nii kindlalt väidad?Kalev4ever kirjutas:Hullu pole muidugi, ei tohi lasta Andzejevskisel ja kuldsel triol hoogu minna.
Keeru viimaste sekundite möödavisetest pole vaja järeldusi teha. Üks oli rünnaku viimasel sekundil ja teine oli visatud veerandaja lõpusireeniga, niiet küllap mängust ikka paremini tabab
Võtke võit ära!
Fear the prophet!
-
- Kasutaja
Mida te sii oodasite talt? Selleks, et enesekindlust koguda peaks saama ka mänguaega aga seda ta ei saa.Go Cramo! kirjutas:Mida sa siis temast oodanud oleksid? Aga jah, kurb et sellest mehest asja ei saa#7 kirjutas:Ma ei tea, kas peaagu 4 minutiga on normaalne teha 3 viga ( 1 neist vähemalt 2+1 ) teha 1 pallikaotus ja visata 2 punkti ?Asjaajaja kirjutas:Miks seda Veskit üldse hoitakse Kalevis? Isegi kui tsenter on puudu, siis Veski ikka ei saa platsile.
No shit wiseassKalev4ever kirjutas:Olgugi, et BBL on pange pannud, olen ma neis numbrites kindel ja jään siiski selle juurde, et Keeru visked olid mõlemad sireeniga teele visatud, smartassGo Cramo! kirjutas:Näed sa live pilti kuskilt, et nii kindlalt väidad?Kalev4ever kirjutas:Hullu pole muidugi, ei tohi lasta Andzejevskisel ja kuldsel triol hoogu minna.
Võtke võit ära!
Go Cramo! kirjutas:Vilel ja vilel on suur vahe. See, mis seal toimub on ilmselge ju See aga, et Rock peale iga kaotust seda teeb on tase omaettezero0 kirjutas:Ja siis pidid Rocki fännid kohtunikke süüdistama kaotustes.
Pada sõimab katelt, ühed mustad mõlemad.
kas seda mängu kuskilt netist livena on näha?
http://www.bbl.net/index.php?fuseaction ... &g_id=1631" onclick="window.open(this.href);return false;ewerk7 kirjutas:kas seda mängu kuskilt netist livena on näha?
"Siin ilmas pole midagi kindlat peale surma ja maksude".Benjamin Franklin
aga pildiga? seda ma jälgin niikuinii!
Need blockid ei ole reaaalsed ju !
Ebanormaalne kui palju kulpe me saanud oleme