Karikavõistlused 2011
-
- Kasutaja
Re: Karikavõistlused 2011
Karikafinaalid siis 29 ja 30 dets Pärnu spordihallis
-
- Kasutaja
Karikafinaalid toimuvad täpselt nädala pärast. Ainuke koht, kust mina selle kohta mingit infot leian on basket.ee lehel karika all ajakava ning seal kirjas, et 29 ja 30 dets finaalid Pärnu spordihallis. Ei mingit promo, ei mingit reklaami. Isegi piletihinda pole kuskil kirjas, rääkimata siis sellest, et toimuks mingi eelmüük. Ka Pärnu spordihalli kodulehel laitab nende kuupäevade all tühjus. Mille kuradi pärast me neid üldse siis mängime, kui isegi korvpalliliit ei viitsi oma kodukal mingit uudisnuppu avaldada, et ahoi, tule Pärnusse finaale vaatama, pilet maksab nii ja naa paju. Iseenesest mul pärnakaga väge hea meel kodus selliseid mänge vaadata agamingisugunegi sära võiks asjal juures olla. Ma saan väga hästi aru, et Cramo jaoks on need mingid mõttetud mängud valel ajal aga korvpalliliit võiks vähemalt näo teha, et tegemist on mingi vägeva üritusega.Kalevpoiss kirjutas:Karikafinaalid siis 29 ja 30 dets Pärnu spordihallis
Su kisa võeti kuulda! Basket viskas info ülesse: http://basket.ee/?mid=44" onclick="window.open(this.href);return false;Kalevpoiss kirjutas:Karikafinaalid toimuvad täpselt nädala pärast. Ainuke koht, kust mina selle kohta mingit infot leian on basket.ee lehel karika all ajakava ning seal kirjas, et 29 ja 30 dets finaalid Pärnu spordihallis. Ei mingit promo, ei mingit reklaami. Isegi piletihinda pole kuskil kirjas, rääkimata siis sellest, et toimuks mingi eelmüük. Ka Pärnu spordihalli kodulehel laitab nende kuupäevade all tühjus. Mille kuradi pärast me neid üldse siis mängime, kui isegi korvpalliliit ei viitsi oma kodukal mingit uudisnuppu avaldada, et ahoi, tule Pärnusse finaale vaatama, pilet maksab nii ja naa paju. Iseenesest mul pärnakaga väge hea meel kodus selliseid mänge vaadata agamingisugunegi sära võiks asjal juures olla. Ma saan väga hästi aru, et Cramo jaoks on need mingid mõttetud mängud valel ajal aga korvpalliliit võiks vähemalt näo teha, et tegemist on mingi vägeva üritusega.Kalevpoiss kirjutas:Karikafinaalid siis 29 ja 30 dets Pärnu spordihallis
-
- Kasutaja
Juhhuu!Alex kirjutas:Su kisa võeti kuulda! Basket viskas info ülesse: http://basket.ee/?mid=44" onclick="window.open(this.href);return false;Kalevpoiss kirjutas:Karikafinaalid toimuvad täpselt nädala pärast. Ainuke koht, kust mina selle kohta mingit infot leian on basket.ee lehel karika all ajakava ning seal kirjas, et 29 ja 30 dets finaalid Pärnu spordihallis. Ei mingit promo, ei mingit reklaami. Isegi piletihinda pole kuskil kirjas, rääkimata siis sellest, et toimuks mingi eelmüük. Ka Pärnu spordihalli kodulehel laitab nende kuupäevade all tühjus. Mille kuradi pärast me neid üldse siis mängime, kui isegi korvpalliliit ei viitsi oma kodukal mingit uudisnuppu avaldada, et ahoi, tule Pärnusse finaale vaatama, pilet maksab nii ja naa paju. Iseenesest mul pärnakaga väge hea meel kodus selliseid mänge vaadata agamingisugunegi sära võiks asjal juures olla. Ma saan väga hästi aru, et Cramo jaoks on need mingid mõttetud mängud valel ajal aga korvpalliliit võiks vähemalt näo teha, et tegemist on mingi vägeva üritusega.Kalevpoiss kirjutas:Karikafinaalid siis 29 ja 30 dets Pärnu spordihallis
Ei tea kas neti ülekanne tuleb Pärnust ka?
-
- Kasutaja
Seekord saan mina hõisata, et mis kuradi netiülekanne, kõik saali!tempo kirjutas:Ei tea kas neti ülekanne tuleb Pärnust ka?
+1Kalevpoiss kirjutas:Seekord saan mina hõisata, et mis kuradi netiülekanne, kõik saali!tempo kirjutas:Ei tea kas neti ülekanne tuleb Pärnust ka?
There are really only two plays: Romeo and Juliet, and put the darn ball in the basket.
hõisake jah, homme näete neid puust jalgadega mehi.... Skele ei jõua ennast liigutadagi...MinaRainz kirjutas:+1Kalevpoiss kirjutas:Seekord saan mina hõisata, et mis kuradi netiülekanne, kõik saali!tempo kirjutas:Ei tea kas neti ülekanne tuleb Pärnust ka?
-
- Kasutaja
Rakvere vastu polegi vaja Skelel ennast liigutada, Riis paneb rahulikult Tarva kotti. Finaaliks on aga põhimehed juba ennast liikuma saanud.marxx762 kirjutas:hõisake jah, homme näete neid puust jalgadega mehi.... Skele ei jõua ennast liigutadagi...Kalevpoiss kirjutas:Seekord saan mina hõisata, et mis kuradi netiülekanne, kõik saali!tempo kirjutas:Ei tea kas neti ülekanne tuleb Pärnust ka?
ei usu mina, kui skele ütles, et ta on nagu puuhobune ja et võistkonnal on suhtselt suva karikast, siis arvan et ükski mees ei hakka ennast sealt nahast välja jooksma...
-
- Kasutaja
Kus ta seda ütles?marxx762 kirjutas:ei usu mina, kui skele ütles, et ta on nagu puuhobune ja et võistkonnal on suhtselt suva karikast, siis arvan et ükski mees ei hakka ennast sealt nahast välja jooksma...
Riis ei pidanud mängima. kuidas Tanel Sokuga lood on?
FBKalevpoiss kirjutas:Kus ta seda ütles?marxx762 kirjutas:ei usu mina, kui skele ütles, et ta on nagu puuhobune ja et võistkonnal on suhtselt suva karikast, siis arvan et ükski mees ei hakka ennast sealt nahast välja jooksma...
Et siis pildilist stream ülekannet oodata on üsna pointless nagu arvata oli? Saali lähen homme, juhul kui täna Rakvere varvas alistatakse. Kui mitte, siis ei näe mõtet Tartust edasi-tagasi sõitmisel...
Aga kui tehti jälle mega jõusaali treening, siis on visketabavus suht ette teada...
Edu tänaseks
Aga kui tehti jälle mega jõusaali treening, siis on visketabavus suht ette teada...
Edu tänaseks
Karel Loide facebookis:Go Cramo! kirjutas:Et siis pildilist stream ülekannet oodata on üsna pointless nagu arvata oli? Saali lähen homme, juhul kui täna Rakvere varvas alistatakse. Kui mitte, siis ei näe mõtet Tartust edasi-tagasi sõitmisel...
Edu tänaseks
Hetkeseisuga on netiülekanne tulemas. Info selle kohta postitame lähiajal siia Facebooki lehele ja Basket.ee lehele. Stay tuned...