Kui ei avata, siis on katastroof!vabakutseline kirjutas:Rock võitis siis Baronsi. Loodan, et kalev avab ka oma võiduarve laupäeval.
Balti liiga 2008/09
http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=302071
Kas mõni Eesti klubi on kunagi Lätis või Leedus protesti sisse andnud ? Ilmselt on, kuid kuidas selline uudis ikka vihale ajab, seal vilistatakse kõik punkt-punktis mängud meie kahjuks ja kui nad nüüd siin suht kindla mängu kaotavad on kohe protest sees.
Kas mõni Eesti klubi on kunagi Lätis või Leedus protesti sisse andnud ? Ilmselt on, kuid kuidas selline uudis ikka vihale ajab, seal vilistatakse kõik punkt-punktis mängud meie kahjuks ja kui nad nüüd siin suht kindla mängu kaotavad on kohe protest sees.
häbi peaks neil olema... tuleb meelde vist see - http://www.youtube.com/watch?v=qvOPKijVu9ATDK kirjutas:http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=302071
- Kalev4ever
- Kasutaja
Päriselt ka, käigu lätlased kukele!
Kalevi kaotus eelmine hooaeg Baronsile võõrsil oli puhas kohtunike töö! Parmeri viimane rünnaku ilmselgelt Alexander võttis veaga maha, aga noh.
Sama hästi ma ütleks eilse mängu kohta saldejumpsidele vastu, et Henning oleks juba palju varem audis olnud viie veaga. Vend jooksis kas Tsinni või Teini pikali, aga anti kaitsja viga. Nii mõnigi olukord oli, kus vilistati ka meie kahjuks. Kui kaotada ei oska, siis ärgu kobisegu. Arvavad, et Presidentide karikal Rocki üle saadud võit ja Fiba Eurocupi võit tähendavad, et ei tohi kohe Rockile kaotada. Kahju ei hakka neist, said mille olid ära teeninud. Sama hästi meenub ka eelmise hooaja Rock-Ventspils mäng Peatreener Okorn eemaldati, Rock võitis ja rahvas möllas! Siis ka esitas Läti klubi, Ventspils, protesti, mis lõpuks läbi kukkus
Eilsest mängust: Algus oli täitsa hea, kombineeriti hästi, rünnakud viidi lõpule, aga siis kui Leppik väljakule tuli, oli kohe biztetz. Kolme minutiga tegi ta kolm viga + pallikaotus. Mina oleks Kerde asemel juba venna pingile võtnud, kui too järjest juba oma 3. vea tegi. Mees on suht kahvatult alustanud hooaega
Pärast seda olid tõusud ja mõõnad ja siis olukord, kus Paade pani jalaga Alexandrile kubemesse
Viimase veerandaja viimased minutid läksid väga närviliseks. Ma juba vaatasin, et ega ometi mitte..
Aga lõpuks võitsid ja see põhiline
Kalevi kaotus eelmine hooaeg Baronsile võõrsil oli puhas kohtunike töö! Parmeri viimane rünnaku ilmselgelt Alexander võttis veaga maha, aga noh.
Sama hästi ma ütleks eilse mängu kohta saldejumpsidele vastu, et Henning oleks juba palju varem audis olnud viie veaga. Vend jooksis kas Tsinni või Teini pikali, aga anti kaitsja viga. Nii mõnigi olukord oli, kus vilistati ka meie kahjuks. Kui kaotada ei oska, siis ärgu kobisegu. Arvavad, et Presidentide karikal Rocki üle saadud võit ja Fiba Eurocupi võit tähendavad, et ei tohi kohe Rockile kaotada. Kahju ei hakka neist, said mille olid ära teeninud. Sama hästi meenub ka eelmise hooaja Rock-Ventspils mäng Peatreener Okorn eemaldati, Rock võitis ja rahvas möllas! Siis ka esitas Läti klubi, Ventspils, protesti, mis lõpuks läbi kukkus
Eilsest mängust: Algus oli täitsa hea, kombineeriti hästi, rünnakud viidi lõpule, aga siis kui Leppik väljakule tuli, oli kohe biztetz. Kolme minutiga tegi ta kolm viga + pallikaotus. Mina oleks Kerde asemel juba venna pingile võtnud, kui too järjest juba oma 3. vea tegi. Mees on suht kahvatult alustanud hooaega
Pärast seda olid tõusud ja mõõnad ja siis olukord, kus Paade pani jalaga Alexandrile kubemesse
Viimase veerandaja viimased minutid läksid väga närviliseks. Ma juba vaatasin, et ega ometi mitte..
Fear the prophet!
Lätlased on nii enesekindlad, et kui nüüd on Eestiga või Eesti klubiga mäng siis tuleb kohe 30 pakk ära panna vms. Aga no tuleb koht kätte näidata ja need jobud kahe jalaga maapeale tagasi tuua, et nad ei ole mingid maailma parimad kui nad mingi Eurocupi kinni panevad.Kalev4ever kirjutas:Päriselt ka, käigu lätlased kukele!
Eilne mäng oli üpriski tubli va. päris palju oli pallikaotusi, lasti lätlasi ründelauda ja maa-ala oli sama auguline kui Šveitsi juust. Kui Rockil hoidmiseks läheb siis mäng kukub lihtsalt kokku. Aga no olen nõus suga.
Elagu BC Kalev/Cramo !
alexsanders oli veel audis ka kui söötis :D:D nii, et ma lätlaste asemel häbeneks.Oskar8 kirjutas:häbi peaks neil olema... tuleb meelde vist see - http://www.youtube.com/watch?v=qvOPKijVu9ATDK kirjutas:http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=302071
Hetkel tundub,et see aasta pole ühtegi mängu võõrsil,kus saaks õelda,et tuleb kohustlik võit ära võtta.Peaasi,et kodus midagi ära ei anta.Karl kirjutas:Siaulaiga lääb raskeks ja Baronsiga kindlasti kh aga Valmeira peaks kohustuslik olema kui tahetakse edasi saada:Pmartin kirjutas:3 järgmist mängu siis Valmiera, Siaulai ja Baronsi vastu. Kõik oleks vaja kindlalt ära võita, et asi jälle tasakaalus oleks
YNWA