Hooaja üldarutelu
Re: Hooaja üldarutelu
Loodan et Wilkinson on hea täiendus ja loodan ka et Toome saaks Kalevis jätkata. Ise asi on kuidas Toomel põvedega lood on...
-
- Kasutaja
Hetkel siis sedasi.
Pos 1: Sokk, M. Dorbek, PG
Pos 2-3: G.Dorbek, Arbet, Mangelsoo, SG/SF
Pos 4-5: Bamba, Wilkinson, Raadik, Kitsing, Toome?
- --KingLeBron--
- Kasutaja
ühte SG-d , SF-i ja võibolla ka PG-d oleks väljast juurde vaja
Miami Heat NBA meistriks!
Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!
Chelsea fan!
Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!
Chelsea fan!
-
- Kasutaja
PG tulebki väljast, seda otsitaksegi praegu.--KingLeBron-- kirjutas:ühte SG-d , SF-i ja võibolla ka PG-d oleks väljast juurde vaja
Kuid Kuusmaa jutust sain aru, et otsitakse ühte shooterit juurde, kes paneks kolmeseid nagu naelu seina. Seega üks SG/SF kuju juurde ja ma usun et pos. 2-3 on täidetud.
KML-EUROCUP-VTB
Ka Armands Skele jätkab järgmisel hooajal Kalev/Cramo särgis!
Basketball teatas fb-s, et nüüdseks on ka Skele jätkamine kindel.kalevif2nn kirjutas:Hetkel siis sedasi.
-
- Kasutaja
Seega on vaja otsida ainult mängujuhti veel.
Juhul, kui Škele järgmine hooaeg vormis tagasi on ja stabiilne, siis on küll oodata päris magusat hooaega!
Juhul, kui Škele järgmine hooaeg vormis tagasi on ja stabiilne, siis on küll oodata päris magusat hooaega!
KML-EUROCUP-VTB
Juhul kui ka toome jääb, siis kindlasti on vaja ka lisaks pg-le ühte centrit juurde.kalevif2nn kirjutas:Seega on vaja otsida ainult mängujuhti veel.
-
- Kasutaja
Korvialune on hetkel ikkagi VTB jaoks kehvake - Toomega või ilma.marxx762 kirjutas:Juhul kui ka toome jääb, siis kindlasti on vaja ka lisaks pg-le ühte centrit juurde.kalevif2nn kirjutas:Seega on vaja otsida ainult mängujuhti veel.
Hädasti oleks kedagi veel sinna vaja, kuid jäädes realistiks siis kahtlen kas tuuakse.
"Siin ilmas pole midagi kindlat peale surma ja maksude".Benjamin Franklin
-
- Kasutaja
No parim variant oleks ikkagi, et Toome Tartusse ja lihtsalt väljast üks C juurde tuua, siis saab hakkama. Vaevalt see Toome nii vähe ka tahab raha, et kvaliteeti-hinna suhe tal nii hea on.
KML-EUROCUP-VTB
Kahtlen ise ka et korvialla tuuakse veel juurde. Loodan et Toome siiski jätkab, ja põlved kannatavad. Praeguse seisuga jääme palju Bambale lootma. Samas ega neid minuteid sinna eesliini väga anda ka pole, kui tuuakse keegi veel, siis võivad Raadik/Kitsing mänguajast ainult und näha. Arvan et seis väga hea tegelt, ise olen rahul. Ja nagu ma ühes eelmises postituses mainisin Wilkinsoni mäng peaks Bambaga koos platsile hästi sobima.
Wilkinsoni saamisega olen väga rahul Usun et on väga väärt mängumees, nii nähtud mänguvideode kui ka NBL fännide arvamuste põhjal (kui kas või lugeda seda vastukaja mis sealpool maakera tänase uudise kohta on tulnud). Mulle väga tundub nähtu põhjal et ta sobib pigem PF kui C rolli, ja loodan et Kuusmaa teda nii ka kasutab (et tema kasutus tsentri kohal jääks pigem hetkeliseks).
Nüüd siis uudiseid PG otsingute kohta ootama
Wilkinsoni saamisega olen väga rahul Usun et on väga väärt mängumees, nii nähtud mänguvideode kui ka NBL fännide arvamuste põhjal (kui kas või lugeda seda vastukaja mis sealpool maakera tänase uudise kohta on tulnud). Mulle väga tundub nähtu põhjal et ta sobib pigem PF kui C rolli, ja loodan et Kuusmaa teda nii ka kasutab (et tema kasutus tsentri kohal jääks pigem hetkeliseks).
Nüüd siis uudiseid PG otsingute kohta ootama
-
- Kasutaja
Mõni vend kes jääb nba draftist välja võiks tuua siia!
Oleneb kes. Parimad undrafted on kindlasti liiga kallid, aga seal allpool kindlasti avavad turgu. Mida rohkem mängijaid turul seda parem, ehk siis palganõudmised pole ka nii kõrged.theundertaker kirjutas:Mõni vend kes jääb nba draftist välja võiks tuua siia!
Mul poleks midagi Scott Machado või Tu Holloway vastu.
Muidugi võiks ...theundertaker kirjutas:Mõni vend kes jääb nba draftist välja võiks tuua siia!