Tartu Rock

Üleüldine korvpallijutt
Kasutaja avatar
nub4you
Kasutaja

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas nub4you »

Ma olen siiski positiivselt meelestatud 3-nda mängu eel. Vaatamata sellele, et tehti viimaste kuude üks halvim mäng, püsiti mängus ja kaotus ei olnud väga suur. Kodus mängitakse 100% kindlalt paremini. Eile jäi varu igaltpoolt: vabavisked, kolmesed, lauavõitlus jne.
Pilt

Pilt
japs
Kasutaja

Postitus Postitas japs »

Kardetud kaots siiski tuli, aga midagi sellist ka ei näinud, et nüüd rääkima peaks, et ka Tartus on SZolnok favoriit.

Kõigepealt positiivsest:
Vaatamata raskel mängule ei lakatud kordagi võitlemast (see on enne viimast mängu ülioluline) ja vaatamata läbi raskuste mängule oldi kogu aeg mängus sees.
Kurbas - no comments needed!

Negatiivsest:
Kõige suurm miinus oli minujaoks aeglane rünnak, pidevalt lasti vastasel kaitseasend sisse võtta ning asuti siis klassikalisel viisil maala murdma. Eriti nõrk oli Peciukevicius, pidavalt jäi rünnaku algus aeglaseks. Kui peale lauapalli on kiire rünnakule minek lausa kohustuslik, siis ka peale korvi peaks tunduvalt kiiremini rünnakule jõudma.
Kaitselaud - vastased mängisid kohati väga ilusat kate-katest mängu, kaitse löödi totaalselt sassi ja sealt tekkisid ka probleemid laua blokeerimisega. Toome vilets mäng, see, et ta füüsiliselt nõrgem pole mingi näitaja, laua kindlustamiseks on vaja tarkust (üldiselt seda Toomel ka on).
Pallikaotused - peale sunnitud lolluste, oli ka väga palju sundimata lollusi

Mõtted järgmiseks mänguks:
Simpson peaks julgemalt viskama. Kui teised Rocki tagamängiad on selgelt kattelt mahajooksult viskajad, siis Simpsonil pole probleem ka üle kaugel asetseva kaitse visata. Ta oli pidevalt poolvaba, aga visata ei julge.
Kiirelt üle tulek. Üle ei pea tulema mängujuht, peale Toome ei näe ma probleemi ka teiste kiires palli ületoomises. St kui pika käes on pall ja teda katab pikk, siis tulgu ise, kui teda hakkab võtma lühike, siis söötku ära (loodetavasti on mõte arusaadav).
Laud korda!

Eraldi tahaks peatuda Szolnoki publikul ja saalil. Tõsiselt VÄGEV! Pole mingi ime, et seal euroopa tippe hammustatakse. Kõige paremas mõtte tore publik oli, 15.a noorfänne võib igal meekonnal olla, aga kui kaasa elamas käivad ka 45-50 aastased naised näitab see klubi taset. Sammuti ei koosnenud publik balkanile iseloomulikest raevukatest tolvanitest kantpeadest, pigem meenutas Norra suusarahvast. Ja eks saal oli ka heas mõttes vastik, kui seal hetkeks meelekindluse kaotad on 10p vahe hetkega.
Kasutaja avatar
Rix
Kasutaja

Postitus Postitas Rix »

nub4you kirjutas:Ma olen siiski positiivselt meelestatud 3-nda mängu eel. Vaatamata sellele, et tehti viimaste kuude üks halvim mäng, püsiti mängus ja kaotus ei olnud väga suur. Kodus mängitakse 100% kindlalt paremini. Eile jäi varu igaltpoolt: vabavisked, kolmesed, lauavõitlus jne.
Vaadates visketabavust, ei saaks seda siiski öelda. 2-sed olid vist isegi 60 %, kolmesed 45%. Vabakaid viskasid ka ungarlased ridamisi mööda.
Kokkuvõttes läks arvatavalt, kuna ungarlastel nüüd kaks meest juures ja need on suht-koht kobedad, siis vast 55-45 Tartule. tuleb võimas mäng, see on selge, klubide koha pealt viimaste aastate tähtsaim.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Kasutaja avatar
toivo
Kasutaja

Postitus Postitas toivo »

Toome vist millalgi mingis intervjuus nentis, et lennureisid turistiklassis tapavad ta põlvi päris korralikult ja seetõttu ei tule võõrsilmängudes tihtipeale normaalseid esitusi. Oli see ka üks põhjusi, miks ta loobus Cramoga mööda Venemaa avarusi rändamast. Eks mingi tõetera tema mängu kohta ole sinna maetud. Jäi kaitses jalgadest aeglaseks ja ei suutnud lauas eriti hüpata. Nüüd teisipäevani vähe rohkem aega, ehk taastub ära ja saab otsustavas mängus normaalsemalt hakkama.
vaim564
Kasutaja

Postitus Postitas vaim564 »

Rix kirjutas:
nub4you kirjutas:Ma olen siiski positiivselt meelestatud 3-nda mängu eel. Vaatamata sellele, et tehti viimaste kuude üks halvim mäng, püsiti mängus ja kaotus ei olnud väga suur. Kodus mängitakse 100% kindlalt paremini. Eile jäi varu igaltpoolt: vabavisked, kolmesed, lauavõitlus jne.
Vaadates visketabavust, ei saaks seda siiski öelda. 2-sed olid vist isegi 60 %, kolmesed 45%. Vabakaid viskasid ka ungarlased ridamisi mööda.
Kokkuvõttes läks arvatavalt, kuna ungarlastel nüüd kaks meest juures ja need on suht-koht kobedad, siis vast 55-45 Tartule. tuleb võimas mäng, see on selge, klubide koha pealt viimaste aastate tähtsaim.
Baderi pealt tuli küll juurde, kõige rohkem vast isegi seetõttu, et Lorant ei pidanud niipalju tsentris rühmama ja sai rohkem vabadust. PFna on ta palju ohtlikum. Trotter kahjuks Millaget ei teinud, sellise keskmiselt normaalne esitus, aga päris vormis ta pole ja tema pealt ehk väga palju juurde ei tulnud.
Kasutaja avatar
Rix
Kasutaja

Postitus Postitas Rix »

vaim564 kirjutas:
Rix kirjutas:
Baderi pealt tuli küll juurde, kõige rohkem vast isegi seetõttu, et Lorant ei pidanud niipalju tsentris rühmama ja sai rohkem vabadust. PFna on ta palju ohtlikum. Trotter kahjuks Millaget ei teinud, sellise keskmiselt normaalne esitus, aga päris vormis ta pole ja tema pealt ehk väga palju juurde ei tulnud.
Väga palju mitte, aga Tartus oli Szolnokil PG ilmselgelt nõrk koht, kuigi Ungaris mängis ta vist ka palju Sg-d. ¤ rs söötu e pane ta punktidele 8 silma otsa.
vaim564
Kasutaja

Postitus Postitas vaim564 »

Trotter oligi minu meelest SG peal, PG olid Simon ja serblane.
Kasutaja avatar
Rix
Kasutaja

Postitus Postitas Rix »

vaim564 kirjutas:Trotter oligi minu meelest SG peal, PG olid Simon ja serblane.
pean tunnistama küll, et nägin vaid teist poolaega, aga mingi hetk ta juhtis mängu küll. Tegelikult tuli uute meeste pealt ikka Szolnokile liiga palju, kas otsest, aga just toetavat abi (rollid loksusid paika). Sisulisest küljest ei pruugi sel Tartus üldse tähtsust olla- tuleb närviline mäng, kus otsustavad kogemused ja teatud külm närv otsustavatel momentidel. Janari ja Gerdi aeg, ütleks ma. Ja Dilyse.
Loodetavalt tuleb Taltsilt Beardi vise:)
Kasutaja avatar
zero0
Kasutaja

Postitus Postitas zero0 »

Rix kirjutas:
vaim564 kirjutas:Trotter oligi minu meelest SG peal, PG olid Simon ja serblane.
pean tunnistama küll, et nägin vaid teist poolaega, aga mingi hetk ta juhtis mängu küll. Tegelikult tuli uute meeste pealt ikka Szolnokile liiga palju, kas otsest, aga just toetavat abi (rollid loksusid paika). Sisulisest küljest ei pruugi sel Tartus üldse tähtsust olla- tuleb närviline mäng, kus otsustavad kogemused ja teatud külm närv otsustavatel momentidel. Janari ja Gerdi aeg, ütleks ma. Ja Dilyse.
Loodetavalt tuleb Taltsilt Beardi vise:)
Talts, Dorbek, Kriisa, Doronin - neil on kogemused olemas sellisteks mängudeks, nemad väristama ei hakka loodetavasti. Muidugi oleneb, kuidas Doronin mängu käima saab, kuid tähtsates mängudes suudab korralikult end kokku võtta. Samuti Kurbas on senini enesekindlus ise olnud.
Kasutaja avatar
nub4you
Kasutaja

Postitus Postitas nub4you »

Kurbas on tõesti jokker kaardipakis olnud siiani. Eile 18p, 7 lauda ja 6 söötu + kaitses teeb alati oma ära. Ootaks temalt sellis enesekindlust edaspidigi. Selge see, et sellist statsi tihti ei tee, aga just see enesekindlus, ei karda korvialla minna ja kaugelt karistab kohe ära, kui natukenegi ruumi jäetakse. Tundub, et koondis saab ka ühe korraliku mehe juurde.
Pilt

Pilt
Rio
Kasutaja

Postitus Postitas Rio »

nub4you kirjutas:Kurbas on tõesti jokker kaardipakis olnud siiani. Eile 18p, 7 lauda ja 6 söötu + kaitses teeb alati oma ära. Ootaks temalt sellis enesekindlust edaspidigi. Selge see, et sellist statsi tihti ei tee, aga just see enesekindlus, ei karda korvialla minna ja kaugelt karistab kohe ära, kui natukenegi ruumi jäetakse. Tundub, et koondis saab ka ühe korraliku mehe juurde.
Tundub, et Arbet jääb enda algviisiku kohast ilma varsti :D Oleks tegelt tahtnud varem näha tema pildile tulekut.
michaelEP
Kasutaja

Postitus Postitas michaelEP »

Toome ei viitsi, ei taha, ei jõua, ei oska
Kasutaja avatar
zero0
Kasutaja

michaelEP kirjutas:Toome ei viitsi, ei taha, ei jõua, ei oska
Nojah, hooaja alguses mainisin, et Toome/Eichfuss duo jäävad korvi all lahjaks võistkondade vastu, kel on tugevamad mehed korvi all. Toome asemel näeks järgmisel hooajal kedagi teist.
michaelEP
Kasutaja

Postitus Postitas michaelEP »

Toome on ju suhteliselt pikk tüüp, tundub lihagi luude peal olevat. Aga no kui agressiivsust on sama palju kui meriseal, siis ei saagi kaitses mängida.
Kasutaja avatar
zero0
Kasutaja

michaelEP kirjutas:Toome on ju suhteliselt pikk tüüp, tundub lihagi luude peal olevat. Aga no kui agressiivsust on sama palju kui meriseal, siis ei saagi kaitses mängida.
Eks ta pehmeke ole veidi, lauavõitluses võib-olla annavad põlved tunda.

Täna igal juhul on näha, miks Tartu Dorbekut vajas. Tähtsates kohtumistes paneb ära, kui vaja on. :)
Vasta