Balti liiga 2007/08
ask ei võida ma arvan, ma arvan, et barons võib üllatada.. kuid nagu ikka kõik sõltub sellest, kas zalgiris ja rytas viitsivad mängida.. sest kui nad tahaks nad lüpsaksid meid ju 30-ga...Karl kirjutas:ASK võiks yhelt skalbi ära võtta#18 kirjutas:tahaks see aasta kedagi teist peale Zalgirise ja Rytase finaalis näha
Ma arvan et kui Zalgiris ja Rytas koguaeg täiega mängikisd siis ei jätkuks neil Euroliiga jaoks yldse jõudu:Djyrgen kirjutas:ask ei võida ma arvan, ma arvan, et barons võib üllatada.. kuid nagu ikka kõik sõltub sellest, kas zalgiris ja rytas viitsivad mängida.. sest kui nad tahaks nad lüpsaksid meid ju 30-ga...Karl kirjutas:ASK võiks yhelt skalbi ära võtta#18 kirjutas:tahaks see aasta kedagi teist peale Zalgirise ja Rytase finaalis näha
PFF... heal päeval Zalgiris veel saab Kalevi käest ja Rytas ROcki käest
Kõik oleneb praegast sellest, et kas järgmiseks hooajaks saadakse korralik eelarve kokki või ei, et eurosarjas ja balti liigas konkurentsivõimeline olla peaks eelarve saama mingi 25 milli peale
Kui me Ventspilsi võidaks, kellega me siis kokku läheks?;)Karl kirjutas:Ma arvan et kui Zalgiris ja Rytas koguaeg täiega mängikisd siis ei jätkuks neil Euroliiga jaoks yldse jõudu:Djyrgen kirjutas:ask ei võida ma arvan, ma arvan, et barons võib üllatada.. kuid nagu ikka kõik sõltub sellest, kas zalgiris ja rytas viitsivad mängida.. sest kui nad tahaks nad lüpsaksid meid ju 30-ga...Karl kirjutas: ASK võiks yhelt skalbi ära võtta
Kõik oleneb praegast sellest, et kas järgmiseks hooajaks saadakse korralik eelarve kokki või ei, et eurosarjas ja balti liigas konkurentsivõimeline olla peaks eelarve saama mingi 25 milli peale
Go Kalev Go
Vastu tuleb nevezis või ASK.patu kirjutas:Kui me Ventspilsi võidaks, kellega me siis kokku läheks?;)Karl kirjutas:Ma arvan et kui Zalgiris ja Rytas koguaeg täiega mängikisd siis ei jätkuks neil Euroliiga jaoks yldse jõudu:Djyrgen kirjutas: ask ei võida ma arvan, ma arvan, et barons võib üllatada.. kuid nagu ikka kõik sõltub sellest, kas zalgiris ja rytas viitsivad mängida.. sest kui nad tahaks nad lüpsaksid meid ju 30-ga...
nevezis võiks balti liiga ära võita aga reaalsusesse jäädes siis kui võit peaks tulema, mis saab üliraske olema, saaks ask vastu, mis on samuti võidetav ja siis sealt edasi juba zalgiris ja siis finaalis buzzeriga rytas????#7 kirjutas:Vastu tuleb nevezis või ASK.patu kirjutas:Kui me Ventspilsi võidaks, kellega me siis kokku läheks?;)Karl kirjutas: Ma arvan et kui Zalgiris ja Rytas koguaeg täiega mängikisd siis ei jätkuks neil Euroliiga jaoks yldse jõudu:D
Rahune nüüd maha ka eks,jyrgen kirjutas:nevezis võiks balti liiga ära võita aga reaalsusesse jäädes siis kui võit peaks tulema, mis saab üliraske olema, saaks ask vastu, mis on samuti võidetav ja siis sealt edasi juba zalgiris ja siis finaalis buzzeriga rytas????#7 kirjutas:Vastu tuleb nevezis või ASK.patu kirjutas: Kui me Ventspilsi võidaks, kellega me siis kokku läheks?;)
Tundub täiesti reaalne stsenaarium:Djyrgen kirjutas:nevezis võiks balti liiga ära võita aga reaalsusesse jäädes siis kui võit peaks tulema, mis saab üliraske olema, saaks ask vastu, mis on samuti võidetav ja siis sealt edasi juba zalgiris ja siis finaalis buzzeriga rytas????#7 kirjutas:Vastu tuleb nevezis või ASK.patu kirjutas: Kui me Ventspilsi võidaks, kellega me siis kokku läheks?;)
Võiks Rohkem Mänge Reklaamida. Tavainimesed Üldse Ei Tia Et M"ng Toimub. Ma Arvan Et Pooled Inimesed Jätavad Kalevi-ventspilsi Mängule Tlemata Sest Nad Lihtsalt Ei Tia Et See Toimub. Kas Keegi Ei Võiks Neid M2nge Reklaamida Kas Või Telekas Mingi Klipina Et Selle Päeval Toimub Saku Suurhallis Kalevi Ja Ventspilsi Vahel Mäng Või Midagi Sarnast Noh
Kle Naq V6iks Naq Jh T2iega Tuuz Naq Olex Nohints kirjutas:Võiks Rohkem Mänge Reklaamida. Tavainimesed Üldse Ei Tia Et M"ng Toimub. Ma Arvan Et Pooled Inimesed Jätavad Kalevi-ventspilsi Mängule Tlemata Sest Nad Lihtsalt Ei Tia Et See Toimub. Kas Keegi Ei Võiks Neid M2nge Reklaamida Kas Või Telekas Mingi Klipina Et Selle Päeval Toimub Saku Suurhallis Kalevi Ja Ventspilsi Vahel Mäng Või Midagi Sarnast Noh