Me ei ei tohiks nüüd Cramot kül võrdlema hakata Siena komplekteerimis võimalustega.Rix kirjutas:Ei tasu nüüd ka kohe halama hakata, vaadates nt eurobasketit jne edasi, siis suurem osa Euroopa kõige kõrgemal tasemel meeskondi alles lõpetavad komplekteerimist. Seesama Siena siin nt pole veel võistkonda päris kokku saanud, Cramol on siiski küsimus ja ka pigem kahes, max. kolmes mängijas (ma arvan siiski, et Arbet on 90 % jätkamas). Teine C ja siis äkki viskav tagamängija (seda viimast meest peaks olema valida küll ja küll). Õhtulehe intekas Kuusmaaga oli ju selgelt välja eldud, et varutsentri osas ikkagi aktiivne tegevus käib, eks pikad ole alati ka kallimad. Eelmine aasta olid pikad juba varakult välja vaadatud ja...spartaklane kirjutas:Jah kuidagi ülejala tundub see komplekteerimine minugi jaoks ja pluss siis veel see kodusaalijama.Grasser tundub minugi jaoks selline mees kellesse minul küll usku pole,kuid elame näeme,kuid praegusel hetkel tundub ,et Tartu Rock on hooajaks tõsisemalt valmistumas kui Kalev/Cramo,vähemalt on leegionärid kohal ja ettevalmistus laager hakkab pihta.Ise oma sisimas lootsin minagi just Millage sugust kui mitte just Millage palkamist,sest minuteada pole sellel mehel veel praeguse hetkeni uut lepingut.
škele on küll pisike küsimärk, aga pakun küll, et tänaseks on vähemasti treeneritel ikkagi teada, mis mehe tervislik seisukord on ja kas mees on mängukõlblik üldse. Talle tuleb respekti anda, mees on võitleja ja küll tuleb veel paremana tagasi, kui eelmise hooaja lõpp.
Muidu ma pooldan seda, et tuuakse selliseid mängijaid nagu Glasser tesitimisele. Aga ma eeldaks, et nad tuleksid teiseks numbriks ja õnnestumise korral võitleks põhisse. Eelmine aasta oli Bamba näide ju igati positiivne. Kahjuks Cramo komplekteerimine on iga aasta üks loterii.
Aga ma nõustun, et Kullamäe üllatas positiivselt varajase komplekteerimise ja varase treeninglaagriga. Iga mäng on kulla hinnaga ka hooaja alguses. Seda on näidanud igaastane Cramo BBL algus.
Ja VTB-s läheb raskeks kui sätid vormi hooaja lõpuks.