Tartu Rock
Re: Tartu Rock
Kuidas me üldse hindame sooritust? Klaasikalise skeemi järgi võrdleme püstitatud ootusi reaalsete tulemustega.
Rockilt ootasime eurosarjas edasipääsu ja Kalevilt VTBs võitlust play offi nimel või siis 4-5 võidu kogumist.
Üks täitis eesmärgi kuhjaga, teisel jäi palju puudu.
Rockilt ootasime eurosarjas edasipääsu ja Kalevilt VTBs võitlust play offi nimel või siis 4-5 võidu kogumist.
michaelEP kirjutas:Kuidas me üldse hindame sooritust? Klaasikalise skeemi järgi võrdleme püstitatud ootusi reaalsete tulemustega.
Hitol oli ka eesmärgiks eestikatel silm pähe saada, täitsid ka eesmärgi kuhjaga.
Ma loodan, et sa nüüd selle peale põlema ei lähe ja ei arva, et ma Hitot kõvemaks pean Kalevist
Minu enda arvamus on see, et üldplaanis on Rocki hooaeg läinud Eurosarja mõttes korda, Balti liigat ja eestikaid me alles näeme + ei maksa öelda et need eestikad ka üdini mõttetud oleksid. Selgitatakse välja ikkagi eesti tugevaim korvpalliklubi. Isegi kui Rock peaks kaotama eestikate finaalis, siis meelde jääb sellest hooajast ikkagi eurosari mis pakkus kõva emotsiooni, kuid kui natuke vaadata siis tõsisemad vastased olidki ainult ungarlased ja venelased, okei Antwerpen vb ka, aga kõik need rootslased ja gaz metanid tundusid olevat ikkagi suht kotipoisid vb oli Rock lihtsalt siis nii heas vormis mdea. Kalevil seevastu olid terve hooaeg vastas sellised vastased, kellega Rock vb paar korda ainult kohtus hooaja peale.
Üldkokkuvõttes on Rock suutnud end see hooaeg paremini realiseerida ja rohkem emotsiooni pakkuda, aga kahe klubi vaheline tugevus tuleb välja ikka 4mängulises seerias.
Viimati muutis Karl, 25 Mär 2014, 14:13, muudetud 1 kord kokku.
Karl kirjutas:michaelEP kirjutas:Kuidas me üldse hindame sooritust? Klaasikalise skeemi järgi võrdleme püstitatud ootusi reaalsete tulemustega.
Hitol oli ka eesmärgiks eestikatel silm pähe saada, täitsid ka eesmärgi kuhjaga
Nali naljaks. Aga nii ongi. Oleks 2 võitu kogutud võiks hindeks väga hea panna. Ei saa ju ka Pärnu tulemusi võrrelda Cramoga. Igal ühel on omad eesmärgid
Hito saigi 2 võitu minu mäletamist mööda. 1 Rapla ja teine vist Valga ülemichaelEP kirjutas:Karl kirjutas:michaelEP kirjutas:Kuidas me üldse hindame sooritust? Klaasikalise skeemi järgi võrdleme püstitatud ootusi reaalsete tulemustega.
Hitol oli ka eesmärgiks eestikatel silm pähe saada, täitsid ka eesmärgi kuhjaga
Nali naljaks. Aga nii ongi. Oleks 2 võitu kogutud võiks hindeks väga hea panna. Ei saa ju ka Pärnu tulemusi võrrelda Cramoga. Igal ühel on omad eesmärgid
Hinnata on lihtne: Rock on oma koosseisust maksimumi välja võtnud, Cramo aga mitte.
Aga mis loeb korvpallis ( spordis ) - tulemus ! Kui Rock nüüd bbl -s välja kukub siis ei saa ju hooajaga rahul olla.And kirjutas:Hinnata on lihtne: Rock on oma koosseisust maksimumi välja võtnud, Cramo aga mitte.
Oleks Cramo Vtb s viimast kohta suutnud vältida , võinuks hooajaga isegi rahule jääda.
Lõppkokkuvõttes jõuame Soolomonliku lahenduseni. Eks igaühe peas on need ootused vähe erinevad. Kalev lihtsalt on minu ja paljude teiste silmis ootusi ja lootusi petnud.
Ma arvan, et me neid rootslasi ja Metane natuke alahindame põhjusel, et nad said Tartus hirmsa ketuka ja jätsid siis tõesti kehva mulje. Samas kaotas Gaz alagrupis Triumphile ja vahegrupis Krõljale kodus ülinapilt, Södertälje jälle võitis kodus Ventspilsi ja juhib Rootsi liigat kindlalt. Seega neid kotipoisteks ei nimetaks, täitsa Rocki ja Cramo masti satsid.Isegi kui Rock peaks kaotama eestikate finaalis, siis meelde jääb sellest hooajast ikkagi eurosari mis pakkus kõva emotsiooni, kuid kui natuke vaadata siis tõsisemad vastased olidki ainult ungarlased ja venelased, okei Antwerpen vb ka, aga kõik need rootslased ja gaz metanid tundusid olevat ikkagi suht kotipoisid vb oli Rock lihtsalt siis nii heas vormis mdea. Kalevil seevastu olid terve hooaeg vastas sellised vastased, kellega Rock vb paar korda ainult kohtus hooaja peale.
See on muidugi õige, et Kalevi vastased on olnud teisest klassist. Samas on alates detsembri lõpust kaotatud kahel korral Rockile ja korra Tarvale, äsja oldi hädas TTÜ-ga. Olgu need mängud mõttetud või mitte, midagi see ikka näitab.
See tõmbaks üldhinnet pisut allapoole aga eurosarjas veerandfinaali jõudmist kui suurt õnnestumist ju ei vähendaks.Aga mis loeb korvpallis ( spordis ) - tulemus ! Kui Rock nüüd bbl -s välja kukub siis ei saa ju hooajaga rahul olla.
-
- Kasutaja
Ja Rock oli hädas Pärnuga. Kui sa nüüd hakkad Metani taset hindama paari võidu või napi kaotuse järgi, siis Kalev peaks olema siuke täitas Unicsi ja Banviti masti meeskond. Rääkida, et Rumeenia liiga 11. sats on Rocki ja Cramo masti meeskond ...KalevRuus kirjutas:Ma arvan, et me neid rootslasi ja Metane natuke alahindame põhjusel, et nad said Tartus hirmsa ketuka ja jätsid siis tõesti kehva mulje. Samas kaotas Gaz alagrupis Triumphile ja vahegrupis Krõljale kodus ülinapilt, Södertälje jälle võitis kodus Ventspilsi ja juhib Rootsi liigat kindlalt. Seega neid kotipoisteks ei nimetaks, täitsa Rocki ja Cramo masti satsid.Isegi kui Rock peaks kaotama eestikate finaalis, siis meelde jääb sellest hooajast ikkagi eurosari mis pakkus kõva emotsiooni, kuid kui natuke vaadata siis tõsisemad vastased olidki ainult ungarlased ja venelased, okei Antwerpen vb ka, aga kõik need rootslased ja gaz metanid tundusid olevat ikkagi suht kotipoisid vb oli Rock lihtsalt siis nii heas vormis mdea. Kalevil seevastu olid terve hooaeg vastas sellised vastased, kellega Rock vb paar korda ainult kohtus hooaja peale.
See on muidugi õige, et Kalevi vastased on olnud teisest klassist. Samas on alates detsembri lõpust kaotatud kahel korral Rockile ja korra Tarvale, äsja oldi hädas TTÜ-ga. Olgu need mängud mõttetud või mitte, midagi see ikka näitab.
No niipalju võib ju nende paari näitegi põhjal hinnata, et päris kotipoistega tegu ei ole? Ma ei hinda neid muidugi ka üle aga kas sa oled kindel, et kui Södertälje ja Metan eestikatel osaleks, oleks Rocki ja Cramo võit nende vastu nt poolfinaalides kindel? Mina selle peale mürki ei võtaks. Eriti kui meenutada viimaste aastate poolfinaalseeriaid kus favoriidid on neist nõrgemategi vastu püstihädas olnud.Ja Rock oli hädas Pärnuga. Kui sa nüüd hakkad Metani taset hindama paari võidu või napi kaotuse järgi, siis Kalev peaks olema siuke täitas Unicsi ja Banviti masti meeskond. Rääkida, et Rumeenia liiga 11. sats on Rocki ja Cramo masti meeskond ...
Kui sa aga tõid selle Cramo hindamise näiteks, siis jah - leedukana ma ilmselt oleksin enne viimast mängu olnud arvamusel, et Kalev on küll autsaider aga alahinnata neid ka ei maksa sest nad on sel hooajal võitnud nimelt Unicsit ja Banvitit ja kes teab, heal päeval võivad hammustada.
Hetkel on jutt siiski Eurochallange 5.-8. kohast, mitte võidust. Cramo oleks ka õnnelik, kui võidetaks see sari, aga nad ei mängi seda. Unusta ära see jutt, et kui Cramo peaks Eesti tiitli ära võtma, siis on kõik fännid rahul (mõned kindlasti on). See hooaeg on meeskond saanud ikka igast küljest tuld ja hooajasisesed mängud ei unune niipea. Samamoodi on ka olnud tegelikult eelnevatel hooaegadel, lihtsalt siis ei ole ootused nii kõrged VTB-s olnud. Eelmine hooaeg saadi üks võit rohkem kui see hooaeg ja ei olnud kuskil seda virinat. Mina vähemalt loodan, et kui jätkatakse, siis isegi tiitlivõidu korral on vaja meeskonda uut peatreenerit.michaelEP kirjutas:Igaüks mängibki omal tasemel. Ma ei näe miks ei peaks EuroChallnge võit pakkuma rahuldust? Kas Olympiakose mehed peaksid ka Euroliiga võitjatena ennast kehvasti tundma, kuna tegemist on NBA mõistes mudaliigaga?
Kalev ja Rock võviad tõepoolest omavahel asjad paika panna 7 mängulise seeria käigus. Mida mina loodan on see, et kui Kalev peaks meistriks tulema (eks ta siuke 50-50 ole), siis tekib jälle mingi võlts rahulolu nii fännide kui mängijate seas, et hooaeg läks korda ja tegelikult on kõik hästi.
Eestikate põhiturniir on sama tähtsusetu nagu selle hooaja BBL alagrupiturniir. Kaotati küll Tarvale, aga hooaja jooksul see mitte midagi ei muuda. Kõigile on teada, et Cramo mängud on olnud nagu nad on, aga see ei tähenda, et Tarvas nüüd kohe sellise klassiga meeskond on, kes stabiilselt Cramot või Rocki võidaks. Rocki ja Cramo OMAVAHELISE duelli parim selgitatakse ikkagi neljamängulises seerias, mis arvatavasti see hooaeg näeb rohkem publikut saalis kui viimastel aastatel, seega unustage ära see jutt, et kedagi ei koti. Ma olen täiesti kindel, et finaalides on Tartus rohkem publikut kui näiteks eilsel BBL mängul.KalevRuus kirjutas:Ma arvan, et me neid rootslasi ja Metane natuke alahindame põhjusel, et nad said Tartus hirmsa ketuka ja jätsid siis tõesti kehva mulje. Samas kaotas Gaz alagrupis Triumphile ja vahegrupis Krõljale kodus ülinapilt, Södertälje jälle võitis kodus Ventspilsi ja juhib Rootsi liigat kindlalt. Seega neid kotipoisteks ei nimetaks, täitsa Rocki ja Cramo masti satsid.
-
- Kasutaja
Ega tegelikult ei arva ju keegi, et eestikad on tähtsamad kui välissarjades esinemine. Aga kui selleks korraks on välissarjad läbi (Rockil peaaegu läbi), siis loomulikult keskendutakse kohaliku tšempioni väljaselgitamisele. Eriti veel kui ühiseid välissarju ei mängita. Kunagi oli loomulik, et kui BBL-s pääses Rock Final 4, siis Cramo jaoks oli meistritiitel pigem lohutusauhind aga ka siis olid saalid rahavast puupüsti täis. Nüüd aga on ju olukord seda põnevam, et kumbki meeskond on mänginud oma sarju ja lõpuks saab siis 4 võiduni toimuvas seerias paika panna, et kumb ikka kõvem on. Eks sellest saab ka tegelikult Mihkel aru aga trollima ju peab.
Jälle kuidagi tekkinud äraleierdatud Kalev-Rock vaidlus
Selles vaidlusesei viitsi kaasa lüüa, aga kui Rocki seisu vaadata, siis midagi hulla ju veel pole. -2 jätab kordusmänguks vähemalt 45/55 võimalused, finaal on piisavalt käegakatsutav. Mis aga on hull, on Rocki vahepealne mängude graafik. BBLi teine poolfinaal on igati +3ga võidetav mäng, aga selleks oleks vaja ka natuke valmistuda ja trenni teha. Ma ei tea, kuidas Rock selle lahendab, aga ma ei süüdistaks neid ka ekstreemsemate lahenduste korral (mõne mängu loobumiskaotus). Eestikate koduväljakueelis on võrreldes BBLi finaalkohaga nohu.
Selles vaidlusesei viitsi kaasa lüüa, aga kui Rocki seisu vaadata, siis midagi hulla ju veel pole. -2 jätab kordusmänguks vähemalt 45/55 võimalused, finaal on piisavalt käegakatsutav. Mis aga on hull, on Rocki vahepealne mängude graafik. BBLi teine poolfinaal on igati +3ga võidetav mäng, aga selleks oleks vaja ka natuke valmistuda ja trenni teha. Ma ei tea, kuidas Rock selle lahendab, aga ma ei süüdistaks neid ka ekstreemsemate lahenduste korral (mõne mängu loobumiskaotus). Eestikate koduväljakueelis on võrreldes BBLi finaalkohaga nohu.
Ei tule kindlasti mingit loobumiskaotust. Ennegi mängitud ju selliste graafikutega. Pigem annaks siiski Prienaile 60-40, sest neil kaks pea parimat meest arvatavasti Leedus taas mängukõlblikud ja kodus mängitakse alati v hästi juba aastaid, pluss pakun ka, et Rock läheb Leetu bussisõidu pealt. Võimatu muidugi ei ole, tuleb teha üks korralik mäng ja loota, et vastasel ei ole v hea päev, sest visete peal nad suht-koht elavad.japs kirjutas:Jälle kuidagi tekkinud äraleierdatud Kalev-Rock vaidlus
“I know it when I see it” - Potter Stewart