Ookeani tagune liiga (NBA)
Re: Ookeani tagune liiga (NBA)
http://cavschants.files.wordpress.com/2 ... n-pdf1.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Ei no normaalneKristo kirjutas:http://cavschants.files.wordpress.com/2 ... n-pdf1.pdf
Loodame, et Cavsi fännidel on niipalju mõistust peas, et suudavad ennast siiski valitseda. Loodame, et asi yle käte ei läheks
Miami Heat Is The Best !
Tallinna BC Kalev/Cramo Is The Best !
Tallinna BC Kalev/Cramo Is The Best !
Mis kell mäng Eesti aja järgi algab?Egert kirjutas:Täna siis kaua oodatud Cavsi ja Heati mäng.
3.00 Ise plaanin kindlasti vaadata.maik kirjutas:Mis kell mäng Eesti aja järgi algab?Egert kirjutas:Täna siis kaua oodatud Cavsi ja Heati mäng.
Ise loodan, et Cavsi fännid nüüd väga hulluks ära ei lähe. Nad võiks aru saada, et LeBronil ei olnud võimalust Cavsiga tiitlit võita ja tahtis edasi liikuda oma karjääris.
kardan et cavsi vennad kaotavad mõistuse ja lähevad käest ära. aga eks näis
Egert kirjutas:3.00 Ise plaanin kindlasti vaadata.maik kirjutas:Mis kell mäng Eesti aja järgi algab?Egert kirjutas:Täna siis kaua oodatud Cavsi ja Heati mäng.
Ise loodan, et Cavsi fännid nüüd väga hulluks ära ei lähe. Nad võiks aru saada, et LeBronil ei olnud võimalust Cavsiga tiitlit võita ja tahtis edasi liikuda oma karjääris.
Aga paneme sinu sellisesse keskmise ameeriklase staatusse, kui sinu võistkonna 1 tugitalasid lahkub, kas sina ei läheks sis "hulluks"?
Patrioot kirjutas:Võta üks ja viska teist. Ühel päeval võivad mõlemad väga korraliku mängu teha, kuid järgmisel on nad nagu üks latt saaremaa vorsti.cramo kirjutas:Aga Toome on minu meelest kindlasti parem mängija kui seda on Paade.
Arvestada tuleb ka mängija enda tunnetega. Kui oled 7 aastat ühes meeskonnas pelanud ja ikka on vaid üks finaalikoht ja seal ka 4-0 lutti saadud, peab midagi muutma.Korx300 kirjutas:e staatusse, kui sinu võistkonna 1 tugitalasid lahkub, kas sina ei läheks sis "hulluks"?
-
- Kasutaja
Lebron ei ole võitnud 7 aastaga ühtki tiitlit? So What, ma võin lugeda mitmeid suuri mängijaid, kes pole oma elus tiitlit võitnud. Karl Malone tuleb esimesena meelde, kuigi ka tema läks viimasel hooajal Lakersisse õnne proovima. Kui kohe alguses välja ei tule, ei ole vaja kohe kergema vastupanu teed minna arvan ma.
Kaitsefänn kirjutas:Lebron ei ole võitnud 7 aastaga ühtki tiitlit? So What, ma võin lugeda mitmeid suuri mängijaid, kes pole oma elus tiitlit võitnud. Karl Malone tuleb esimesena meelde, kuigi ka tema läks viimasel hooajal Lakersisse õnne proovima. Kui kohe alguses välja ei tule, ei ole vaja kohe kergema vastupanu teed minna arvan ma.
Kohe alguses?
Ta hakkab jõudma juba sellisesse vanusesse ,kus tema vorm hakkab paari aasta pärast langema.
-
- Kasutaja
Bron-Bron on hetkel 26, kui ma ei eksi? Minu arust räägitakse, et kohe-kohe on tal saabumas see korvpalluri kuldaeg 27-30. Kuigi jah LeBroni mäng on üles ehitatud puhtalt atleetlikuse peale ja ilma selleta on ta healjuhul allstar.
25 on ta.Kaitsefänn kirjutas:Bron-Bron on hetkel 26, kui ma ei eksi? Minu arust räägitakse, et kohe-kohe on tal saabumas see korvpalluri kuldaeg 27-30. Kuigi jah LeBroni mäng on üles ehitatud puhtalt atleetlikuse peale ja ilma selleta on ta healjuhul allstar.
-
- Kasutaja
Okei, vabandust. Selle aasta eelviimasel päeval saab 26 nii et vahet pole eriti...
bobcats-nets poolaeg, poolaeg!!!! 33-32. m2ng on identne eilse kalevi-mariupoli mängunga (visketabavus)
Miks sa sellist mängu üldse vaatad?suvakas kirjutas:bobcats-nets poolaeg, poolaeg!!!! 33-32. m2ng on identne eilse kalevi-mariupoli mängunga (visketabavus)
hea küsimusEgert kirjutas:Miks sa sellist mängu üldse vaatad?suvakas kirjutas:bobcats-nets poolaeg, poolaeg!!!! 33-32. m2ng on identne eilse kalevi-mariupoli mängunga (visketabavus)
tglt bobcats mu 1 lemmikutest, nii imelik kui ka see pole