Ookeani tagune liiga (NBA)
Re: Ookeani tagune liiga (NBA)
Bobcats on ju tegelt täiesti arvestatav meeskond , ajab vaikselt oma asju seal.
-
- Kasutaja
Ma arvasin, et ma ainuke veidrik siin foorumis. Tuleb välja, et mitte.suvakas kirjutas:hea küsimusEgert kirjutas:Miks sa sellist mängu üldse vaatad?suvakas kirjutas:bobcats-nets poolaeg, poolaeg!!!! 33-32. m2ng on identne eilse kalevi-mariupoli mängunga (visketabavus)
tglt bobcats mu 1 lemmikutest, nii imelik kui ka see pole
no krt kui Dallas sama moodi edasi paneb siis Dirk on küll suurkanditaat hooaja MVP`le.
hetkel vist 16-4 kõvv
hetkel vist 16-4 kõvv
Bobcats on ka minu üks lemmikutest.
Mulle meeldib ka bobcats, lemmik on küll Magic , aga Bobcats on ka üks lemmikutest, sümpatiseerib palju rohkem kui Heat
- kalevcramo
- Kasutaja
minuarust on bobcats sama lambine tiim nagu need teised tagaotsa meeskonnad. endale,nagu näha, meeldis Rockets, kui T-mac ja Yao hullasid. aga nüüd Magic eelkõige Howardi pärast. Bostonit vihkan ja Miami üle naeran lihtsalt kui halvasti neil praegu läeb, kuigi usun et kevadel on neil teine teema.
Ütleks, et see Heati "teine teema" on juba alanud. Praegu on 4 võitu järjest saadud ja mängupilt on ka tükk maad ilusamaks läinud.kalevcramo kirjutas:minuarust on bobcats sama lambine tiim nagu need teised tagaotsa meeskonnad. endale,nagu näha, meeldis Rockets, kui T-mac ja Yao hullasid. aga nüüd Magic eelkõige Howardi pärast. Bostonit vihkan ja Miami üle naeran lihtsalt kui halvasti neil praegu läeb, kuigi usun et kevadel on neil teine teema.
Heati välismängud Milwaukee ja tugeva Utah' tiimi vastu näitavad paremini ära, kas mingid teemad on alanud või mitmendad teemad nad üldse on.Egert kirjutas:Ütleks, et see Heati "teine teema" on juba alanud. Praegu on 4 võitu järjest saadud ja mängupilt on ka tükk maad ilusamaks läinud.kalevcramo kirjutas:minuarust on bobcats sama lambine tiim nagu need teised tagaotsa meeskonnad. endale,nagu näha, meeldis Rockets, kui T-mac ja Yao hullasid. aga nüüd Magic eelkõige Howardi pärast. Bostonit vihkan ja Miami üle naeran lihtsalt kui halvasti neil praegu läeb, kuigi usun et kevadel on neil teine teema.
Ja Bobcatsi kohta võib seda öelda, et nad on meie foorumis paari viimase päeva jooksul rohkem tähelepanu saanud kui muudes maailma meedia väljaannetes ja foorumides kokku
"Kaotamist ei olegi vaja osata, võita on vaja osata." - tonii
Võidavad mingeid tagaotsa meeskondasid. Ma ütleks, et need pigem kohustuslikud võidud. Eks le näha kuidas tugevamate vastu mängitakse. Muidugi eriti irooniline on ka punktid jagumine, kus neiud Bosh, James ja Wade viskavad mingi 80% punktidest. Ma küll usun ja loodan, et see aasta võivad nad tiitli jagamist pealt vaadata kodus teleka eest.
Dallas seevastu paneb nagu oleks aasta 2006. Alguses lõpetati hornetsi võiduseeria siis spursi oma ning nüüd jazzi oma. Ei olekski uskunud, et teised (loe butler, marion, terry) jalad kõhu alt välja võtavad ja mängima hakkavad. Muidugi hea, et vanamees Dampier Heati saadeti laisklema ning uus noor Chandler asemele muretseti.
Dallas seevastu paneb nagu oleks aasta 2006. Alguses lõpetati hornetsi võiduseeria siis spursi oma ning nüüd jazzi oma. Ei olekski uskunud, et teised (loe butler, marion, terry) jalad kõhu alt välja võtavad ja mängima hakkavad. Muidugi hea, et vanamees Dampier Heati saadeti laisklema ning uus noor Chandler asemele muretseti.
Average is acceptable in some NBA cities. It’s a disaster in Dallas.
Muidu Heati kohta õigus, aga see on üsna loogiline, et Big 3 enamus punkte viskab. Hetkel, kus Haslem ja Miller on väljas, siis on kolmiku tase ülejäänud Miami mängijatest tohutult palju kõvem. Ja selleks nad ju seal ongi, et skoorida ja mänge ära teha.mavs kirjutas:Võidavad mingeid tagaotsa meeskondasid. Ma ütleks, et need pigem kohustuslikud võidud. Eks le näha kuidas tugevamate vastu mängitakse. Muidugi eriti irooniline on ka punktid jagumine, kus neiud Bosh, James ja Wade viskavad mingi 80% punktidest. Ma küll usun ja loodan, et see aasta võivad nad tiitli jagamist pealt vaadata kodus teleka eest.
Ja Dallas See tiim ei saavuta ka see aasta midagi. No way.
Kumba sa nüüd täpselt meenutada tahtsid? Kas 2006. aasta finaali või hooaega 2006/07 ja sellele järgnevat playoffi 1. ringi?mavs kirjutas:Dallas seevastu paneb nagu oleks aasta 2006.
Aga kohtunikud vilistasid ju finaali Heatile onju, mavs?
Mavs mängib küll hetkel hästi aga ,mis saab 2-3 aasta pärast.
Siis on algviisik juba päris vana.
Siis on algviisik juba päris vana.
No Kiddi vahetab välja noor prantslane ja eks ülejäänute asemel kah keegi leitakse
Millal muidu Mike Miller platsile naaseb?
Miami Heat Is The Best !
Tallinna BC Kalev/Cramo Is The Best !
Tallinna BC Kalev/Cramo Is The Best !