Kurbasel suurest koormusest mingi seljahäda ja teisipäev peaks mängima. Üldiselt pani selle hullumeelseks nii ehk naa raskeks aga kui nüüd veel vigastused ka kimbutavad, siis kisub juba lootusetuks. Sellest, et laup-pühap on mängud ja enne leedu mängu on ainult üks päev vaba, ma ei hakka üldse rääkima. Ja ega kodus välja mängitud -2 ka kaasa ei aita.KalevRuus kirjutas:Ma tänase mängu algust ei näinud, mis täpsemalt Kurbasel viga ja kas ta teisipäeval mängib? Sama ka Doronini kohta.
Rockil veab, et homne viimane põhiturniiri mäng on Valga vastu. Ei imestaks kui TTÜ või Tarva vastu raskeks läheks, arvestades, et peale tänast rasket mängu saab puhata vaid 17 tundi ning lisaks eelmainitutele on vist ka Pec võib-olla väljas. Lisaks veel Taltsil pidi mingi jalahäda olema.
Enne otsustavat BBLi poolfinaali on üsna praegu raske optimistlik olla...
Tartu Rock
-
- Kasutaja
Re: Tartu Rock
Mulle meeldib su negatisvm, Rock näitas südikat mägnu. -2 ei ole küll mingi takistus. Aga nojah, eks peab ilkuma, kui Crämol see hooaeg veidi halvasti läinud, muidugi võibalik end rehabiliteerida EMV ja siis taguda vastu rinda.Kalevpoiss kirjutas:Kurbasel suurest koormusest mingi seljahäda ja teisipäev peaks mängima. Üldiselt pani selle hullumeelseks nii ehk naa raskeks aga kui nüüd veel vigastused ka kimbutavad, siis kisub juba lootusetuks. Sellest, et laup-pühap on mängud ja enne leedu mängu on ainult üks päev vaba, ma ei hakka üldse rääkima. Ja ega kodus välja mängitud -2 ka kaasa ei aita.KalevRuus kirjutas:Ma tänase mängu algust ei näinud, mis täpsemalt Kurbasel viga ja kas ta teisipäeval mängib? Sama ka Doronini kohta.
Rockil veab, et homne viimane põhiturniiri mäng on Valga vastu. Ei imestaks kui TTÜ või Tarva vastu raskeks läheks, arvestades, et peale tänast rasket mängu saab puhata vaid 17 tundi ning lisaks eelmainitutele on vist ka Pec võib-olla väljas. Lisaks veel Taltsil pidi mingi jalahäda olema.
Enne otsustavat BBLi poolfinaali on üsna praegu raske optimistlik olla...
Nii on. Ma eeldan, et Rock stardib Valgast otse Leetu, siis jääb vähemalt üks täispikk puhkepäev ilma sõitmata.Sellest, et laup-pühap on mängud ja enne leedu mängu on ainult üks päev vaba, ma ei hakka üldse rääkima. Ja ega kodus välja mängitud -2 ka kaasa ei aita.
Noorema leeduka osas vist täna uudiseid ei tule, Kullamäe ütles ERRile: "Kahju, et Augustasega nüüd lõpus nii läks – ta tegi hea mängu. Aga eks homseks ole selge, mis tal täpsemalt viga on ja kui kauaks ta eemale peab jääma."
Mis negativismist sa jahud? Nelja päeva jooksul kolm mängu ja mitte Hito vastu - see on naljaasi või? Pluss vigastused.Mulle meeldib su negatisvm, Rock näitas südikat mägnu. -2 ei ole küll mingi takistus. Aga nojah, eks peab ilkuma, kui Crämol see hooaeg veidi halvasti läinud, muidugi võibalik end rehabiliteerida EMV ja siis taguda vastu rinda.
Hakkab jälle pihta. Mine ela siis oma unelmate Rocki hooaega kuskil mujal välja, mitte ära loe siin Cramo poolehoidjate postitusi.zero0 kirjutas:Mulle meeldib su negatisvm, Rock näitas südikat mägnu. -2 ei ole küll mingi takistus. Aga nojah, eks peab ilkuma, kui Crämol see hooaeg veidi halvasti läinud, muidugi võibalik end rehabiliteerida EMV ja siis taguda vastu rinda.
Nonii
Alvar Tiisleri spordijutud
Väga halvad uudised Rockile. Peciukevicius murdis rangluu ning füsioterapeudi Martin Vahimetsa sõnul on hooaeg leedulase jaoks läbi. Kurb.
Väga kehvasti ikka.
Väga halvad uudised Rockile. Peciukevicius murdis rangluu ning füsioterapeudi Martin Vahimetsa sõnul on hooaeg leedulase jaoks läbi. Kurb.
Väga kehvasti ikka.
njaa seda küll ei oleks nüüd tahtnudxrip55 kirjutas:Nonii
Väga kehvasti ikka.
Nutune olukord Rocki jaoks, süütus olukorras jooksis Veideman tagant otsa ja kohe rangluu läks. Kahtlane, et finaalseeria põnevaks läheb kui Rock 1 mängujuhiga seda mängima hakkab.
Usun, et Valga ei osuta probleeme. Täna saadi järjekordselt VTB võistkonast jagu. Hea mänguga on võimalik alistada Rudupis, kolmesed peavad tagama. Kahjuks, kui uudisd on tõesed, rangluumurd on paha, kui aga vähegi teab Tyler Hamiltoni ja mida suutis katkise rangluuga saavutada... Hooajalõpuks vaevalt mängust väljas on. Usun, et aprillikuu lõpuks paraneb.KalevRuus kirjutas:
Mis negativismist sa jahud? Nelja päeva jooksul kolm mängu ja mitte Hito vastu - see on naljaasi või? Pluss vigastused.
Vinny on väga heas hoos, Dorbek on end leidmas, Dilys tegi üle pikaaja sümpaatse partii Taltsiga. Eks mäe, pesstimistid.
Viimati muutis zero0, 05 Apr 2014, 23:31, muudetud 1 kord kokku.
See on Rocki teema ning Rockil on päris hästi läinud sellel hooajal. Väidad vastupidist? Mulle tundub siin mõningate postistuste najal, et meie klubide paremik pannaks paika EMV, mitte arvestades välissarjade tulemusi.Egert kirjutas:Hakkab jälle pihta. Mine ela siis oma unelmate Rocki hooaega kuskil mujal välja, mitte ära loe siin Cramo poolehoidjate postitusi.zero0 kirjutas:Mulle meeldib su negatisvm, Rock näitas südikat mägnu. -2 ei ole küll mingi takistus. Aga nojah, eks peab ilkuma, kui Crämol see hooaeg veidi halvasti läinud, muidugi võibalik end rehabiliteerida EMV ja siis taguda vastu rinda.
Tean, et Cramol halvasti läinud, pole vaja sapiseid poste teha.
Oh kuradi kuradi kurat. Ei oskagi muud öelda. Finaalseeria finaalseeriaks aga taas jääb Balti liiga finaal eesti klubi osavõtul vist nägemata. Või äkki juhtub ime ja teised panevad selle eest topelt? Aga muidugi on ka sellest kahju, et eestikate finaalis mõlemad täisrivistuses ei ole.
Raisk küll.
zero, keegi ei ilkunud ju. Teise meeskonna fänn juhtis igati neutraalselt tähelepanu asjaolule, et vigastuste ja graafiku tõttu on asjad hapud, mingit halvustamist küll polnud. Ma saaks aru, kui sa ärritunuks selle peale, et mõni teine isik hakanuks taas pihta, et mis see Leedu "keskmiku" võitmine siis ära ei ole - umbes nii, et saaks kaotust tagantjärgi eriliseks altminekuks nimetada. Aga seda polnud ja sa reageerisid ikka asjatult üle.
Raisk küll.
zero, keegi ei ilkunud ju. Teise meeskonna fänn juhtis igati neutraalselt tähelepanu asjaolule, et vigastuste ja graafiku tõttu on asjad hapud, mingit halvustamist küll polnud. Ma saaks aru, kui sa ärritunuks selle peale, et mõni teine isik hakanuks taas pihta, et mis see Leedu "keskmiku" võitmine siis ära ei ole - umbes nii, et saaks kaotust tagantjärgi eriliseks altminekuks nimetada. Aga seda polnud ja sa reageerisid ikka asjatult üle.
Viimati muutis KalevRuus, 05 Apr 2014, 23:52, muudetud 1 kord kokku.
Eks me näe, mis Leedus juhtub. Võid krokodilli pisaraid valada, kuna Cramol ei läinud hooaeg kõige paremini, see-eest Rockil on päris stabiilne hooaeg olnud, -2 ei ole midagi, kui visked tabavad.KalevRuus kirjutas:Oh kuradi kuradi kurat. Ei oskagi muud öelda. Finaalseeria finaalseeriaks aga taas jääb Balti liiga finaal eesti klubi osavõtul vist nägemata. Või äkki juhtub ime ja teised panevad selle eest topelt? Aga muidugi on ka sellest kahju, et eestikate finaalis mõlemad täisrivistuses ei ole.
Raisk küll.
Edu lohutusauhinna saamisel!
-
- Kasutaja
Mul tekkis seda metsikut eestikate seeriat vaadates küsimus, et kas Kullamäe üldse oskab ilma Peciukeviciuseta meeskonna mängim panna? Leedukas ei saanud ühtegi puhke päeva ja isegi Hito vastu pidi 12 minutit mängima. See vigastus ei ole nüüd küll kuidagi koormusega seotud aga sellise mahvi pealt oleks võinud ükskõik mis vigastus üsna kergelt tulla. Eks näis, kuidas hakkama saavad.Juku kirjutas:Nutune olukord Rocki jaoks, süütus olukorras jooksis Veideman tagant otsa ja kohe rangluu läks. Kahtlane, et finaalseeria põnevaks läheb kui Rock 1 mängujuhiga seda mängima hakkab.
Nojah aga mille poolest AP erand on? Simpson mängis Hito vastu 34 minti, muudes viimase aja mängudes mängisid nad suht võrdselt. Kriisa küll sai Hito vastu puhkust aga viimases neljas mängus on rabanud kõvasti.Kalevpoiss kirjutas:Mul tekkis seda metsikut eestikate seeriat vaadates küsimus, et kas Kullamäe üldse oskab ilma Peciukeviciuseta meeskonna mängim panna? Leedukas ei saanud ühtegi puhke päeva ja isegi Hito vastu pidi 12 minutit mängima. See vigastus ei ole nüüd küll kuidagi koormusega seotud aga sellise mahvi pealt oleks võinud ükskõik mis vigastus üsna kergelt tulla. Eks näis, kuidas hakkama saavad.Juku kirjutas:Nutune olukord Rocki jaoks, süütus olukorras jooksis Veideman tagant otsa ja kohe rangluu läks. Kahtlane, et finaalseeria põnevaks läheb kui Rock 1 mängujuhiga seda mängima hakkab.
Huvitav, milline see kalender veel siis välja näeks, kui Rock eurosarjas nelja hulka pääsenuks...
Vaatasin ka, et Basketis on publikuarvuks tuhat. Mida kuradit, telepildi vahendusel tundus nagu oluliselt rohkem olema?
-
- Kasutaja
Ta võiks olla selles mõttes erand, et kui näiteks Kriisa vigastada saamine ei oleks "korvpallišokk", siis nagu näha leeduka vigastus seda on. Üldiselt ma ei ole algusest peale seda Kullamäe "hoiame põhimehi rutiinis/mängurütmis" seisukohta jaganud. Kui sul on ikkagi kasutada 3 nooremat meest, siis Hitode ja muude vastu pangu eelkõige nemad 30-40 minutit, mitte Simpson või keegi muu põhimeestest. Eks siin mulle on püütud selgeks teha, et hoia mokk maas, küll Kullamäe teab, mis teeb, siis tänast Õhtulehe intervjuud kuulates, et kes kõik igasugu vigastustega kimpus on - Dorbek, Kurbas, Talts, Doronin, Peciukevicius, siis paneb ikka mõtlema küll. Ja kui siin mõned mehed püüavad meistrikaid naeruvääristada, siis see et väidetavalt põlvehädaga kimpus olev Talts mängib 23 minutit ja Eichfuss 2 minutit Cramo vastu, räägib iseenda eest.KalevRuus kirjutas:Nojah aga mille poolest AP erand on? Simpson mängis Hito vastu 34 minti, muudes viimase aja mängudes mängisid nad suht võrdselt. Kriisa küll sai Hito vastu puhkust aga viimases neljas mängus on rabanud kõvasti.Kalevpoiss kirjutas:Mul tekkis seda metsikut eestikate seeriat vaadates küsimus, et kas Kullamäe üldse oskab ilma Peciukeviciuseta meeskonna mängim panna? Leedukas ei saanud ühtegi puhke päeva ja isegi Hito vastu pidi 12 minutit mängima. See vigastus ei ole nüüd küll kuidagi koormusega seotud aga sellise mahvi pealt oleks võinud ükskõik mis vigastus üsna kergelt tulla. Eks näis, kuidas hakkama saavad.Juku kirjutas:Nutune olukord Rocki jaoks, süütus olukorras jooksis Veideman tagant otsa ja kohe rangluu läks. Kahtlane, et finaalseeria põnevaks läheb kui Rock 1 mängujuhiga seda mängima hakkab.
Huvitav, milline see kalender veel siis välja näeks, kui Rock eurosarjas nelja hulka pääsenuks...
Vaatasin ka, et Basketis on publikuarvuks tuhat. Mida kuradit, telepildi vahendusel tundus nagu oluliselt rohkem olema?
Me võime siin sõna võtta palju tahes, aga noorema põlvkonna treeneritel pole olnud kellegilt õppida ja peavad omal käel läbi käima kuidas-mängitada-mehi-tiheda-graafikuga-kalendri ajal. Varrakul ei jäänud muud üle kui käsi laiutada mingi hetk, sama tuleb teha ka Kullamäel.
Kullamäe on öelnud, et ta muretseb kõige rohkem sellpärast, et liiga kauaks istuma jäävatel põhimeestel kaob mängurütm ära, kahtlen, aga kui sa ei ole klubis "tulemuste eest vastutaja" rollis, on lihtne kõrvalt õpetada.
Kogenud treener teab, mil tiheda mängugraafikuga "võtta lõdvemalt" -sest tal on arsenalis juba võtted, kuda õigel ajal "kruve kõvemini kinni keerata", kui vaja. Kullamäe aga püüdlikult üritab igast mängust võtta maksimumi,sest ta ei tea, mis siis saab, kui kohati "lõdvaks" läheb... tunneb selle võimaliku olukorra ees hirmu.
Kullamäe on öelnud, et ta muretseb kõige rohkem sellpärast, et liiga kauaks istuma jäävatel põhimeestel kaob mängurütm ära, kahtlen, aga kui sa ei ole klubis "tulemuste eest vastutaja" rollis, on lihtne kõrvalt õpetada.
Kogenud treener teab, mil tiheda mängugraafikuga "võtta lõdvemalt" -sest tal on arsenalis juba võtted, kuda õigel ajal "kruve kõvemini kinni keerata", kui vaja. Kullamäe aga püüdlikult üritab igast mängust võtta maksimumi,sest ta ei tea, mis siis saab, kui kohati "lõdvaks" läheb... tunneb selle võimaliku olukorra ees hirmu.