No samas on ka tartus aasta-aastalt pealtvaatajate arv vähenenud ning on pidevalt olnud seoses meeskonna käekäiguga. Tõsi, Delta aegadel ei olnud Tartu teab mis tugev võistkond, kuid meeskonnas oli duhhi
Teiseks, mis tartlasi võib olla rohkem kokku seob on mentaliteet "paneme pealinlastele ära" ning olgem ausad, ülikooli linna elanikud peavad ennast paremaks/targemaks kui tallinnlased
Ja mõtlesin millegi peale, mida Tartus õppides juba täheldasin ja Delta aegadel märkasin. Miks on nii, et seal hoitakse kokku nii heas kui halvas, aga siin Tallinnas leitakse ainult vigu oma meeskonna juures? Kunagi oli ka meie suurim nn. Vabariik Vabariigis meile abiks, nüüd aga see toetus seisneb ainult ülekannde võimes VTB's. Kas siis tõesti väljund Tallinna kui linna jaoks VTB's on ainult TV ülekannete edastamine? Kas tõesti on raske panna raha natukene korvpalli toetuseks välja ja hakata ka reklaamima ennast VTB ülekannetes? Minu arust win/win situation. Või olen ma naiivne ja loll?
Akira kirjutas:- F. Elegar; mees kes minus kõige rohkem küsimusi tekitab, isegi võrreldes Glasseriga. Kehalt tundub olevat OK, hüpet nagu ka on, kaitses oskab ka seista, kuigi võiks olla aktiivsem ja agressiivsem, lauapallide võitluses tundus positsiooni valesti hindavat aga ehk see sisseelamise probleemis kinni. Rünnaku kohta on raske aga midagi öelda, kuna võimalusi tekkis tal vähe, kuigi ega ta eriti ka ei osanud end pakkuda. Ehk siis tundub, et rünnakul võib temast asja saada ja võib ka mitte, kuid rünnaku koha pealt on vähemalt nende kahe mängu põhjal raske hinnangut anda.
Oli Kalevi mängustiil kuidagi erinev ka võrreldes eelmise hooaja kolmese taga pallikeerutamisega? Sest kui jätkatakse nii võimsa korvialusega sellist mängu, siis ei olegi mõtet loota, et Elegar siin domineerima hakkab.
Nagu mees ütles, siis tema tugev külg on pick-n-roll, aga Kuusmaa mängujoonises seda ei ole, pigem on üks-ühe vastu selg ees mäng korvi all, mis pole Elegari tugevam külg.
michaelEP kirjutas:No samas on ka tartus aasta-aastalt pealtvaatajate arv vähenenud ning on pidevalt olnud seoses meeskonna käekäiguga. Tõsi, Delta aegadel ei olnud Tartu teab mis tugev võistkond, kuid meeskonnas oli duhhi
Teiseks, mis tartlasi võib olla rohkem kokku seob on mentaliteet "paneme pealinlastele ära" ning olgem ausad, ülikooli linna elanikud peavad ennast paremaks/targemaks kui tallinnlased
Ja mõtlesin millegi peale, mida Tartus õppides juba täheldasin ja Delta aegadel märkasin. Miks on nii, et seal hoitakse kokku nii heas kui halvas, aga siin Tallinnas leitakse ainult vigu oma meeskonna juures? Kunagi oli ka meie suurim nn. Vabariik Vabariigis meile abiks, nüüd aga see toetus seisneb ainult ülekannde võimes VTB's. Kas siis tõesti väljund Tallinna kui linna jaoks VTB's on ainult TV ülekannete edastamine? Kas tõesti on raske panna raha natukene korvpalli toetuseks välja ja hakata ka reklaamima ennast VTB ülekannetes? Minu arust win/win situation. Või olen ma naiivne ja loll?
Seega on nad üleolevad ja toetavad oma meeskonda ka linna tasemel? Ehk nagu targad juudid, kes teavad kuidas ühtsust luua ja oma vigadest õppida? Oli ju näide "ROCK"ist kui brändist üheks hooajaks loobumine. Aga linn on ikka ja jälle seljataga olnud.
Kas on tõesti liiga palju loota seda ka oma kodulinnalt?
michaelEP kirjutas:No samas on ka tartus aasta-aastalt pealtvaatajate arv vähenenud ning on pidevalt olnud seoses meeskonna käekäiguga. Tõsi, Delta aegadel ei olnud Tartu teab mis tugev võistkond, kuid meeskonnas oli duhhi
Seega on nad üleolevad ja toetavad oma meeskonda ka linna tasemel? Ehk nagu targad juudid, kes teavad kuidas ühtsust luua ja oma vigadest õppida? Oli ju näide "ROCK"ist kui brändist üheks hooajaks loobumine. Aga linn on ikka ja jälle seljataga olnud.
Tallinna linn toetab Tallinna Kalevit ning see juba ei muutu.
Tallinna linn toetab Tallinna Kalevit ning see juba ei muutu.
Või pigem teatud poliitiline seltskond toetab Tallinna Kalevit? Ehk jälle lõppeb jutt Klandorfi ja Lasnamäe nr. 1 juures.
Tean, et isegi selle erakonna hulgas on ka Salumets, rääkimata teistest Eesti korvpalli virtuoosidest. Aga kas nemad toetavad sellist korvpalli toetus süsteemi, või räägime ka anarhiast sellesgi maailmas?
Seega, kas tõesti peab hakkama Kalev lootma tulihingelistele fännidele?
Egert kirjutas:Otsisin enne mingit lehte selle turniiri kohta, mitte midagi. Mängude ajad sain ka Ventspilsi kodulehelt. Livescore'st võib siis arvatavasti unistada.
ajakava sain Spartaki kodulehelt, kes nagu aru sain on turniiri korraldaja http://www.bc-spartak.ru/" onclick="window.open(this.href);return false;
kui mingit võimalust et livescore toimub, siis minu panus on Spartaki koduleht.
edit. ja nende kodulehel panna venekeelne versioon, seal võrreldes ingliskeelsega palju rohkem infot. Google tõlge abiks.