Kalevi mängud Meistriliigas 2013/14
-
- Kasutaja
Re: Kalevi mängud Meistriliigas 2013/14
Kurat mul on juba ammu see Dilyse staaritsemine üle visanud. Mängu ajal siuke nägu peas nagu mingi NBA staar mängiks eestikaid. Ükski kohtunik ei või talle kunagi ühtegi viga vilistada jne.
Tänane miskit muud ei näidanud: Millage hakkab vaikselt vormi jõudma (selgelt mindi aga temaga alt, sest liiga hilja), Bambat on Rocki vastu äärmiselt keeruline kasutada, Arbet ka nagu leiaks ennast juba.
Näis, mis siis saab, kui Abbott tagasi tuleb.
Ja Dilys vähemasti sai asja eest, erinevalt siin Wilksist hooaeg tagasi.
Kuld on sümpaatne.
Näis, mis siis saab, kui Abbott tagasi tuleb.
Ja Dilys vähemasti sai asja eest, erinevalt siin Wilksist hooaeg tagasi.
Kuld on sümpaatne.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Tõele au andes, loodan ma meie poolelt, et Gibson kohtunikele vähem tähelepanu pööraks. Ükskord ta selle tehnilise saab. Ma enamjaolt kiidaks tema mängu, aga see pole asi millega ta eeskuju näitab platsil. Kui mängi, siis mängi 100%.
Näiteks see on asi, mis mulle Millage puhul meeldib.
Näiteks see on asi, mis mulle Millage puhul meeldib.
Mulle jäi täna selge mulje, et tuntakse puudust temast. Eriti tema 1vs1 kaitsest ja ründemängust (just maa-ala vastu).Rix kirjutas:Näis, mis siis saab, kui Abbott tagasi tuleb.
Abbott on ja on olnud selle meeskonna suurim hing nii kaitses kui ründes, eriti kaitses eelmisel hooajal. See hooaeg vigastuste küüsis kahjuks. Kutt on rünnakul hea ja kaitses ka. Temast tunnen siin klubis kõige rohkem puudust
Ahjaa, vaid 5 pallikaotust. Selle hooaja rekord?
“I know it when I see it” - Potter Stewart
No ma ei tea, see pealkiri on küll natukene ülbe. http://www.ohtuleht.ee/573642/rockile-e ... a-riputada" onclick="window.open(this.href);return false;zero0 kirjutas:Tore poiss oled, aga jäta see jama ära, nagu meedia oleks kallutatud Rocki poole, nagu minigisugune vaimuhaigus oleks küljes, aastast-aastasse jätkad seda teemat.Egert kirjutas:Delfi muidugi ei üllataDelfi kirjutas:Vilmantas Dilys "kinkis" Kalev/Cramole Rocki üle võidu
See lihtsalt tuleb ära mainida.
Kalev juhtis tarva vastu 26:7. Poolaja lõpupoole läheb tarvas 38:37 ette.. Norm.
Kalev juhtis tarva vastu 26:7. Poolaja lõpupoole läheb tarvas 38:37 ette.. Norm.
Isegi Eesti liigas ei suudeta maa-ala vastu enam mängida, päris masendav. Peatreeneri tegemata töö ma ei tea mitmes hooaeg juba järjest.
Arusaamatu, miks pall nii aeglaselt üle tuuakse. Ainult Veidekas on selles elemendis natuke parem olnud.
Sander saare on hea mulje jätnud Rakveres
Kui vaadata KML hooaja lõpu suuremat pilti, siis ootaks Millagelt rohkem otsustavust. Gibsoni viimased mängud on olnud küllaltki kehvad, ja Sokku piiravad minutid, seega Millagel tuleb paremini tegutseda.
Jällegi tuntakse puudust Abbottist. Loodan, et ta saab tervise playoffiks korda.
Jällegi tuntakse puudust Abbottist. Loodan, et ta saab tervise playoffiks korda.
-
- Kasutaja
päris hea mäng täna gibsonilt . 13p ,9 ast ,9 lp .
Fall pole ka pigem see hooaeg veel 6 kulpi vajutanud. Mitte, et see suurt midagi tähendaks, aga sellist statistikat on igal juhul tore vaadata.
3 kulpi pani Petersonile Kolm korda, mis Peterson korvialla ronis sai Fall-ilt kulbi