Hooaja üldarutelu

Klubist, mängijatest ja treeneritest.
Kasutaja avatar
Egert
Kasutaja

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas Egert »

http://sport.delfi.ee/news/korvpall/ees ... d=65270546" onclick="window.open(this.href);return false; :smash: :smash:
Kasutaja avatar
Soho
Kasutaja

Postitus Postitas Soho »

Egert kirjutas:Respekt Elegarile! Nüüd lõplikult teada, miks meeskond nii sitt on. Pole siis ime miks meeskond vigane on, kui mõni päev antakse vabaks ja siis teine päev pannakse jälle täiega.

See tweet näitas ka seda , et Elegar on 1 neist kes annab mängul endast 20% ja ülejäänud aja lihtsalt on seal..
Sama räägib ka mehe 0 punkti Rytase vastu.. kuigi oli suht terve mängu platsil ..

Ma arvan , et Elegar on 1 , kes minema varsti saadetakse ja võetakse mingi valge mees asemele
Kris
Kasutaja

Postitus Postitas Kris »

Soho kirjutas: Ma arvan , et Elegar on 1 , kes minema varsti saadetakse ja võetakse mingi valge mees asemele
Ei usu et raha selleks on. Palju odavam on olemasolevad mehed mängima saada, kui hakata kedagi juurde otsima.

Loodan minagi et Elegar paremini mängiks, ehk õnnestub see veel.
vaim564
Kasutaja

Postitus Postitas vaim564 »

Kui võrrelda mängijaid, kes meil siin paaril viimasel aastal olnud on, pole praegusel koosseisul eraldi võttes häda midagi. Vaja on kedagi, kes nad mängima paneb.
Kris
Kasutaja

Postitus Postitas Kris »

Kui veel hommikusest Postimehe artiklist rääkida, siis kõige teravam asi mis mulle Kuusmaa jutust vastu hakkas (isegi ainus asi mis vastu hakkas, ma pole raskete treeningute vastane eeldusega et mängijad muutuvad paremaks st. koos taastusega) oli tsitaat "Kes peab vastu, see peab, kes mitte… no siis pole midagi teha, võtan nooremad mehed ja mängin nendega. Pole ju vahet, kellega tappa saada" . Selliseid asju ei öelda (ja mõelda) meeskonna kohta kelle peatreener ollakse.

Peatreeneril peab olema usku mängijate vastu, nii nagu mängijatel peab olema usku peatreenerisse.
Kasutaja avatar
DJKILBA
Kasutaja

Postitus Postitas DJKILBA »

Kas ta valetas, ei usu?!
Alati leidub inimesi, kes unustavad ära, et nad ei viibi kodus teleri taga. See on ebameeldiv ja taunitav.
Asjaajaja
Kasutaja

Postitus Postitas Asjaajaja »

Kalev/Cramo-s on tunda pingeid ja revolutsioonilõhna - täpselt sama olukord on Eesti Vabariigis. Huvitav kokkulangevus.
Kasutaja avatar
Soho
Kasutaja

Postitus Postitas Soho »

Kris kirjutas:Kui veel hommikusest Postimehe artiklist rääkida, siis kõige teravam asi mis mulle Kuusmaa jutust vastu hakkas (isegi ainus asi mis vastu hakkas, ma pole raskete treeningute vastane eeldusega et mängijad muutuvad paremaks st. koos taastusega) oli tsitaat "Kes peab vastu, see peab, kes mitte… no siis pole midagi teha, võtan nooremad mehed ja mängin nendega. Pole ju vahet, kellega tappa saada" . Selliseid asju ei öelda (ja mõelda) meeskonna kohta kelle peatreener ollakse.

Peatreeneril peab olema usku mängijate vastu, nii nagu mängijatel peab olema usku peatreenerisse.

Igati õige tegu ju :D ..
Võta näiteks Elegar , kes kaitset eriti mängida ei viitsi enamasti ja ka rünnakul paneb lay-up -e mööda
Ma usun , et T.Raadik pole sugugi kehvem seal korviall..
Huvi pärast võikski ju proovida korra .. Vähemalt Balti liigas..
Ja Meeskonnale oleks uut Kaptenit vaja , kes mehi motiveeriks ja käima tõmbaks mängu ..
Wilkinson on suht selline omaette tegutseja ..
Kris
Kasutaja

Postitus Postitas Kris »

DJKILBA kirjutas: Kas ta valetas, ei usu?!
Alati leidub inimesi, kes unustavad ära, et nad ei viibi kodus teleri taga. See on ebameeldiv ja taunitav.
Kuigi olin üsna lähedal, kuid kuna "tegevus" käis minu selja taga siis päris täpselt ei saanudki aru kes, kuid päris nn. tulihingeliste fännisärkide hulka ma neid hüüdeid nagu ei pannud. Pigem keegi kes nende taga istus. Mainin veel ära, et ise ei kuulu nende fännisärkides fännide hulka (keda muidu kiidaks), ja ei istu ka samas sektoris.

Muidu artikliga nõus. Kohtunike (või mängijate või mis iganes) sõimamine on täielikult taunitav. Ja polnud need kohtunike otsused midagi nii hullud (mingist 5vs8 ei tasu rääkidagi). Pole üldse vastu kui mõni publikust kisab mõne huumoriga lause vahele, aga sõimamine on hoopis teine asi. Loodan vähemalt et sõnadest kaugemale ei mindud. :)
Kasutaja avatar
Marcus
Kasutaja

Postitus Postitas Marcus »

Soho kirjutas: Igati õige tegu ju :D ..
Võta näiteks Elegar , kes kaitset eriti mängida ei viitsi enamasti ja ka rünnakul paneb lay-up -e mööda
Ja Meeskonnale oleks uut Kaptenit vaja , kes mehi motiveeriks ja käima tõmbaks mängu ..
Ma tegelikult ei saagi aru, miks Dorbekult kapteniroll üldse ära võeti...
Kris
Kasutaja

Postitus Postitas Kris »

Soho kirjutas:

Igati õige tegu ju :D ..
Eks meil erinevad arvamused kuidas treener peab oma meeskonna mängima saama. Ma pigem arvan et tasub nuputada kuidas olemasolevast parimat saada, ja mitte hakata vägisi oma käekirja peale suruma. Kui mängija on mingis elemendis kehvem, siis leida moodus kuidas seda puudust kinni katta, ja tuua esile tema tugevamad küljed (a´la Elegari näide, et kui mees kaitses kehva, siis lahendus pole Raadiku mängimine, vaid kuidagi tuleb Elegar nii mängujoonisesse saada et tema tugevamad küljed tuleks välja, ja tema nõrk kaitsetöö just suuremate mängijate vastu ära maskida).

Minu väga selge arvamus on, et meeskond tuleb mängima panna mängijate, mitte treenerite, järgi.
theundertaker
Kasutaja

Postitus Postitas theundertaker »

Ega see Bamba kaitsetöö ei olnud ka eelmine aasta midagi ju! Aastaga on ta ikka paremaks läinud, aga on vaja veel minna!
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja

Postitus Postitas marxx762 »

Jumal issand. Ma loodan et see delfi sulesepp ei satu kunagi leetu zalgirise või rytase mängu vaatama, rääkimata kreekast või mõnest muust korvpalliriigist. Haige pussyvussi.
Kris
Kasutaja

Postitus Postitas Kris »

marxx762 kirjutas:Jumal issand. Ma loodan et see delfi sulesepp ei satu kunagi leetu zalgirise või rytase mängu vaatama, rääkimata kreekast või mõnest muust korvpalliriigist. Haige pussyvussi.
Aga miks siis peab kohtunike (või keda iganes) sõimama?
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja

Postitus Postitas marxx762 »

Kris kirjutas:
marxx762 kirjutas:Jumal issand. Ma loodan et see delfi sulesepp ei satu kunagi leetu zalgirise või rytase mängu vaatama, rääkimata kreekast või mõnest muust korvpalliriigist. Haige pussyvussi.
Aga miks siis peab kohtunike (või keda iganes) sõimama?
Kohtunike sõimamist ma heaks ei kiida, aga see, et neid sõimatakse on teatud otsuste üle on paratamatu. Samamoodi võiks küsida, et miks on vaja reformierakonda või savisaart sõimata?
Vasta