Hooaja üldarutelu

Klubist, mängijatest ja treeneritest.
Kris
Kasutaja

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas Kris »

marxx762 kirjutas: Kohtunike sõimamist ma heaks ei kiida, aga see, et neid sõimatakse on teatud otsuste üle on paratamatu. Samamoodi võiks küsida, et miks on vaja reformierakonda või savisaart sõimata?
Ei kiida ühtegi sõimamist heaks. Kui öelda oma arvamus, siis seda saab ka viisakalt.

Natuke nõus, et see paratamatu. Inimeste emotsioonid on erinevad. Isegi lepin sellega, aga see ei pane mind sellist käitumist heaks kiitma.

edit2. Kui a´la "osta prillid" vmt kommentaar, siis ma ei näe selles probleemi. Aga just sellised sõimamised.

edit3. marxx762 alumise postiga nõus (ei hakka uut vastust kirjutama).
Viimati muutis Kris, 15 Nov 2012, 20:01, muudetud 2 korda kokku.
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja

Postitus Postitas marxx762 »

Kris kirjutas:
marxx762 kirjutas: Kohtunike sõimamist ma heaks ei kiida, aga see, et neid sõimatakse on teatud otsuste üle on paratamatu. Samamoodi võiks küsida, et miks on vaja reformierakonda või savisaart sõimata?
Ei kiida ühtegi sõimamist heaks. Kui öelda oma arvamus, siis seda saab ka viisakalt.
Olen nõus et sõimamine pole normaalne, aga see on paratu, see lihtsalt käib spordiga kaasa, loomulikult et iluuisutamist vaatav mammi nüüd karvaseid suust välja ajama ei hakka, aga pallimängude puhul on see siiski halva maiguline trend.
KalevRuus
Kasutaja

Postitus Postitas KalevRuus »

Kui lähtuda Kuusmaa jutust, et mängijad on treenerile liialt pähe istunud ja on mingid suhtumisprobleemid, siis kuluvad need 3,5 tunnised karistustreeningud igati ära. Õigemini, võivad kuluda. Meenutagem, et Rocki üks treening tehti ka peale tappasaamist kl 6 hommikul. Vahel on sellised raputused vajalikud. Eks näis.

Mis Elegari twitterit puudutab, siis sellest ei maksa ehk liiga suuri järeldusi teha. Siin võib ehk vaielda vaid selle üle, kas mängija asi on kusagil netis kriitikat teha ja kas klubi peaks seda keelama või andma pigem vabad käed. Aga suhtumisest laiemas tähenduses ma siin ei julgeks suuri järeldusi teha.
Kasutaja avatar
Marcus
Kasutaja

Postitus Postitas Marcus »

KalevRuus kirjutas:Mis Elegari twitterit puudutab, siis sellest ei maksa ehk liiga suuri järeldusi teha. Siin võib ehk vaielda vaid selle üle, kas mängija asi on kusagil netis kriitikat teha ja kas klubi peaks seda keelama või andma pigem vabad käed. Aga suhtumisest laiemas tähenduses ma siin ei julgeks suuri järeldusi teha.
NBA-s oleks juba ammu trahvid lennanud, kuid kahtlen, kas Kalev üldse teab/jälgib mängijate tegevusi sotsiaalmeedias.
Kasutaja avatar
Soho
Kasutaja

Postitus Postitas Soho »

Kris kirjutas:
Soho kirjutas:

Igati õige tegu ju :D ..
Võta näiteks Elegar , kes kaitset eriti mängida ei viitsi enamasti ja ka rünnakul paneb lay-up -e mööda
Ma usun , et T.Raadik pole sugugi kehvem seal korviall..
Huvi pärast võikski ju proovida korra .. Vähemalt Balti liigas..
Ja Meeskonnale oleks uut Kaptenit vaja , kes mehi motiveeriks ja käima tõmbaks mängu ..
Wilkinson on suht selline omaette tegutseja ..
Eks meil erinevad arvamused kuidas treener peab oma meeskonna mängima saama. Ma pigem arvan et tasub nuputada kuidas olemasolevast parimat saada, ja mitte hakata vägisi oma käekirja peale suruma. Kui mängija on mingis elemendis kehvem, siis leida moodus kuidas seda puudust kinni katta, ja tuua esile tema tugevamad küljed (a´la Elegari näide, et kui mees kaitses kehva, siis lahendus pole Raadiku mängimine, vaid kuidagi tuleb Elegar nii mängujoonisesse saada et tema tugevamad küljed tuleks välja, ja tema nõrk kaitsetöö just suuremate mängijate vastu ära maskida).

Minu väga selge arvamus on, et meeskond tuleb mängima panna mängijate, mitte treenerite, järgi.

Ta on suuteline ju ainult pmst. korviall üksi pealt panema.. see on ka suht kõik mida ta oskab :D ju...
Kris
Kasutaja

Postitus Postitas Kris »

KalevRuus kirjutas: Mis Elegari twitterit puudutab, siis sellest ei maksa ehk liiga suuri järeldusi teha. Siin võib ehk vaielda vaid selle üle, kas mängija asi on kusagil netis kriitikat teha ja kas klubi peaks seda keelama või andma pigem vabad käed. Aga suhtumisest laiemas tähenduses ma siin ei julgeks suuri järeldusi teha.
Täpselt. Emotsioon libises tal välja (eks selleks twitter ongi), ei teeks sellest nii suurt numbrit.

Marcus: Ei poolda ka NBA trahve, üldsegi mitte.

Soho: Mul veel lootust et Elegarist saab kasu. Mõned sähvatused on andnud lootust. Veel alla ei annaks (kui Bamba terveks saab, siis algviisikukohast jätaks ta küll ilma).
Kasutaja avatar
Soho
Kasutaja

Postitus Postitas Soho »

Näe Soome NBA mees Möttöla vms.. on täiesti klubita hetkel .. miks mitte katsetada .. ja vaevalt , et ta väga ulme hinda ka küsima hakkaks .. tal on mängu praktika oluline, et koondisega EM-l saaks osaleda :D
Kasutaja avatar
Marcus
Kasutaja

Postitus Postitas Marcus »

Kris kirjutas: Marcus: Ei poolda ka NBA trahve, üldsegi mitte.
Ära saa valesti aru, ega ma ka NBA tobedate trahvide poolt ei ole. Lihtsalt tõin jutuks, kuidas selliseid asju seal lahendatakse. ;)
Kasutaja avatar
Rix
Kasutaja

Postitus Postitas Rix »

KalevRuus kirjutas:Kui lähtuda Kuusmaa jutust, et mängijad on treenerile liialt pähe istunud ja on mingid suhtumisprobleemid, siis kuluvad need 3,5 tunnised karistustreeningud igati ära. Õigemini, võivad kuluda. Meenutagem, et Rocki üks treening tehti ka peale tappasaamist kl 6 hommikul. Vahel on sellised raputused vajalikud. Eks näis.

Mis Elegari twitterit puudutab, siis sellest ei maksa ehk liiga suuri järeldusi teha. Siin võib ehk vaielda vaid selle üle, kas mängija asi on kusagil netis kriitikat teha ja kas klubi peaks seda keelama või andma pigem vabad käed. Aga suhtumisest laiemas tähenduses ma siin ei julgeks suuri järeldusi teha.
Nõus. ega sa mingi semutsemisega või tavarutiiniga meeskonna üle enam kontrolli saavuta. ja kui mehed oigama hakkavad- pingile. Lühiajalises plaanis võib tappa saada- ega hetkel ju ka lood paremad pole (Baltis välja ikka ei kukuta ju). Üks asi nt küll, et midagi on füüsise taga, kohutavad vabaviske numbrid ja kolmeste protsent. Ja eks üldfüüsilise tsükliga annab asja paranadada ka, sest põhi peaks meestel aastatega all olema küll.

Pigem on küsimus, kas üldse on enam teed tagasi. Mina pakuks, et kui tuleb nt uus treener, lööks ta selle elegari kohe minema, eriti kui veel tegemist Leedu treenerikooliga. Ja ei taha keegi tegelt poole hooaja pealt sulge sappa saada kui just garanteeritud lepingut pole.

Üldiselt, ma arvan, et see oli Kuusmaa all throw in või the last throw of dice. Kui ei saa nüüd ka selliste asjadega vähemalt meeskonda meeleheitlikult võitlema ja mängima, siis vast ta paneb ka ise avalduse lauale.

Umbseis igati, sest ei ole meile sobivat treenerit kuskilt eriti võtta.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Mario
Kasutaja

Postitus Postitas Mario »

marxx762 kirjutas:
Kris kirjutas:
Olen nõus et sõimamine pole normaalne, aga see on paratu, see lihtsalt käib spordiga kaasa, loomulikult et iluuisutamist vaatav mammi nüüd karvaseid suust välja ajama ei hakka, aga pallimängude puhul on see siiski halva maiguline trend.
Miks see paratamatu nähtus peaks olema? Selliseid labaselt ja ropult sõimavaid inimesi on publikus mõned üksikud, pole keeruline turval talle mõned rahustavad sõnad öelda või kui fännklubi liige, siis saab selle raames hiljem tüübiga rääkida. Kui lasta neil räusata, siis muidugi mõned pubekad vaatavad, et lahe ja röögivad kaasa ja võib tõesti trendiks lausa saada. Teatud seltskonda see muidugi üldse ei häiri, aga väga paljusid siiski. Korvpallimäng võiks olla ikka üritus, kuhu ka perega sobib kohale tulla, mitte mingi noorte ja vihaste kuttide erapidu. :)
Kasutaja avatar
Egert
Kasutaja

Postitus Postitas Egert »

Ropendagu siis vähemalt selle õnnetu mängupildi pärast, mitte kohtunike kallal, kes eilses kaotuses süüdi polnud :D
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja

Postitus Postitas marxx762 »

Ma ei pea silmas hetkel ainult eestit, loomulikult, siinne publik ongi enamjaolt vait nagu kalal. Aga ma pidasin silmas selle delfi ajakirjaniku üllitist, et hullumaja ja kui kohutav ja hirmus ikka, et mõned ropendavad. Ja sellest tulenevalt ütlesin ma ka et jumal tänatud, et ta pole kuhugi tõsisemasse kossuriiki sattunud. Selle kõige peale meenub üks Basket-i artikkel, kus kajastati Euroliiga Final4-i ja kirjutati Olympiacose fännidest ning muust säärasest, Kahjuks ei old võimalik nende lauldavaid laule tõlkida...Teadagi miks. Aga muidu on tore netist videosid vaadata või telekast euroliigat, kus serblased või kreeklased laulavad ja möllavad. Jumal tänatud, et nad laulavad mingis x keeles, muidu ei saaks väikse pojaga enam õhtul korvpalli vaadata.
KalevForever
Kasutaja

Postitus Postitas KalevForever »

marxx762 kirjutas:Ma ei pea silmas hetkel ainult eestit, loomulikult, siinne publik ongi enamjaolt vait nagu kalal. Aga ma pidasin silmas selle delfi ajakirjaniku üllitist, et hullumaja ja kui kohutav ja hirmus ikka, et mõned ropendavad. Ja sellest tulenevalt ütlesin ma ka et jumal tänatud, et ta pole kuhugi tõsisemasse kossuriiki sattunud. Selle kõige peale meenub üks Basket-i artikkel, kus kajastati Euroliiga Final4-i ja kirjutati Olympiacose fännidest ning muust säärasest, Kahjuks ei old võimalik nende lauldavaid laule tõlkida...Teadagi miks. Aga muidu on tore netist videosid vaadata või telekast euroliigat, kus serblased või kreeklased laulavad ja möllavad. Jumal tänatud, et nad laulavad mingis x keeles, muidu ei saaks väikse pojaga enam õhtul korvpalli vaadata.
Täiesti nõus.Selline pseudoprobleemi välja mõtlemine.Peab ikka eriline pehmo olema, et mingi ropendamise pärast mitte enam saali minna.Ei ole küll tore jah, aga nihuke vinguv artikkel kirjutada ja hoiatada peresid saali minemast, noo ma veel saaks aru kui mõni paanitsev kanaema selle kirjutanud oleks, aga et meessoost isik.
Kasutaja avatar
Egert
Kasutaja

Postitus Postitas Egert »

Olen suht kindel, et kui seda Kalevi kriisi praegu poleks, ei oleks seda artiklit tulnud ka. Praegu hea igast küljest mustata organisatsiooni... eriti see Rinaldo, kes kirjutab NBA artikleid faktivigadega seal.
Charly
Kasutaja

Postitus Postitas Charly »

Olukorrast riigis: http://www.ohtuleht.ee/499792" onclick="window.open(this.href);return false;
Kuusmaa näitab üles ka enesekriitikat teemal võistkonnast potentsiaali väljapigistamine.

Väike nupp veidi teisest suunast ka Postimehes: http://sport.postimees.ee/1042686/rank- ... ari-kurtma" onclick="window.open(this.href);return false;
Vasta