KalevRuus kirjutas:Kui lähtuda Kuusmaa jutust, et mängijad on treenerile liialt pähe istunud ja on mingid suhtumisprobleemid, siis kuluvad need 3,5 tunnised karistustreeningud igati ära. Õigemini, võivad kuluda. Meenutagem, et Rocki üks treening tehti ka peale tappasaamist kl 6 hommikul. Vahel on sellised raputused vajalikud. Eks näis.
Mis Elegari twitterit puudutab, siis sellest ei maksa ehk liiga suuri järeldusi teha. Siin võib ehk vaielda vaid selle üle, kas mängija asi on kusagil netis kriitikat teha ja kas klubi peaks seda keelama või andma pigem vabad käed. Aga suhtumisest laiemas tähenduses ma siin ei julgeks suuri järeldusi teha.
Nõus. ega sa mingi semutsemisega või tavarutiiniga meeskonna üle enam kontrolli saavuta. ja kui mehed oigama hakkavad- pingile. Lühiajalises plaanis võib tappa saada- ega hetkel ju ka lood paremad pole (Baltis välja ikka ei kukuta ju). Üks asi nt küll, et midagi on füüsise taga, kohutavad vabaviske numbrid ja kolmeste protsent. Ja eks üldfüüsilise tsükliga annab asja paranadada ka, sest põhi peaks meestel aastatega all olema küll.
Pigem on küsimus, kas üldse on enam teed tagasi. Mina pakuks, et kui tuleb nt uus treener, lööks ta selle elegari kohe minema, eriti kui veel tegemist Leedu treenerikooliga. Ja ei taha keegi tegelt poole hooaja pealt sulge sappa saada kui just garanteeritud lepingut pole.
Üldiselt, ma arvan, et see oli Kuusmaa all throw in või the last throw of dice. Kui ei saa nüüd ka selliste asjadega vähemalt meeskonda meeleheitlikult võitlema ja mängima, siis vast ta paneb ka ise avalduse lauale.
Umbseis igati, sest ei ole meile sobivat treenerit kuskilt eriti võtta.