Hooaja üldarutelu

Klubist, mängijatest ja treeneritest.
Kasutaja avatar
Zog
Kasutaja

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas Zog »

Õige jutt And, Mürkal nutti on.
spartaklane
Kasutaja

Postitus Postitas spartaklane »

http://arvamus.postimees.ee/1051806/massuliste-ninamees" onclick="window.open(this.href);return false;
Nüüd siis on selge kes on see mängija kes kõiki üles keerab ja kes võib samuti klubist lahkuda või kes ei vii treeneri poolt antud käske ellu.Ei imestaks kui kuuleksime peagi uudist McLeodi lahkumisest.
KalevRuus
Kasutaja

Postitus Postitas KalevRuus »

spartaklane kirjutas:http://arvamus.postimees.ee/1051806/massuliste-ninamees
Nüüd siis on selge kes on see mängija kes kõiki üles keerab ja kes võib samuti klubist lahkuda või kes ei vii treeneri poolt antud käske ellu.Ei imestaks kui kuuleksime peagi uudist McLeodi lahkumisest.
Mnjah, mõtlemapanev.
barons
Kasutaja

Postitus Postitas barons »

KalevRuus kirjutas:
Mnjah, mõtlemapanev.
olen sellest siin 5-6 korda, isegi vist rohkemgi kirjutanud, cramo probleemid algasid mc leod`i tulekuga( otsige kui ei usu ), lihtsalt esimene mäng ei löönud see poolas välja, sest mees oli selleks liiga vähe meeskonna juures olnud!? cramo hea sisekliima lahkus koos glasseriga, midagi ei ole teha, kahjuks nii see on ja ausalt õeldes ei oska õelda, mida juhatus peaks tegema?
muide, see samune ashton gibbs on vajunud panionioses täitsa pingi põhja, äkki peaks leo kodumaale saatma ja üritama ikkagi uut meest leida? samas, kui kuusmaale see jant omale juba kuu-poolteist teada oli, siis küsin, miks seda mädapaiset varem pole ära lõigatud? nüüd on hooaeg juba kiiva kiskumas, fännid vihased, piletitulu väheneb...HALLOO peatreener ja omanikud, mida p***et tee lootsite, lihtsalt taheti oma ego NBA mehega kaunistada, samas unustades NBA mehe ego!
KLOUNID!
Morrison
Kasutaja

Postitus Postitas Morrison »

Ja nii ta on - kaks asja on siis maailmas kindlad :

1) ärge võtke tiimi endiseid NBA mehi (sest neil on ego ja Teie olete klounid)
2) kasutaja barons on kibestunud idioot
Kasutaja avatar
tonii
Kasutaja

Postitus Postitas tonii »

See on ju aind kodanik Pahvi arvamus, ühtegi muud allikat seal pole.
vaim564
Kasutaja

Postitus Postitas vaim564 »

Kodanik Pahv tuntud "headuses" :)
Meeskonna eest vastutab treener, kes peab leidma võitme, kuidas see mängima panna.
Kas Kalev hakkab peale McLeodi minemasaatmist paremini mängima? Ei usu.
KalevRuus
Kasutaja

Postitus Postitas KalevRuus »

vaim564 kirjutas:Kodanik Pahv tuntud "headuses" :)
Meeskonna eest vastutab treener, kes peab leidma võitme, kuidas see mängima panna.
Pahv ütles seda Postimehe arvamusrubriigis Nädala näod, mitte oma raadiosaates. Siin on oluline vahe kui sa aru saad, mida mõtlen.
Ühesõnaga, olen üsna kindel, et see pole ainult tema nägemus. See info on pärit korvpalliringkondadest, ilmselt osaliselt ka klubi seest.

Aga noh, eks me lähipäevil saame ilmselt targemaks, Kuusmaa osas ilmselt loetud tundide pärast.
vaim564
Kasutaja

Postitus Postitas vaim564 »

KalevRuus kirjutas:
vaim564 kirjutas:Kodanik Pahv tuntud "headuses" :)
Pahv ütles seda Postimehe arvamusrubriigis Nädala näod, mitte oma raadiosaates. Siin on oluline vahe kui sa aru saad, mida mõtlen.
Ühesõnaga, olen üsna kindel, et see pole ainult tema nägemus. See info on pärit korvpalliringkondadest, ilmselt osaliselt ka klubi seest.

Aga noh, eks me lähipäevil saame ilmselt targemaks, Kuusmaa osas ilmselt loetud tundide pärast.
Ojaa, seda ma usun, et see on "vihje" tõlgendamine, aga sellest samast asjast rääkis Kuusmaa "asendamatuse" jutt (pole kedagi tema asemele panna), mille ma siin varem kusagile postitasin. Probleem on rohkem selles, et McLeod ei sobitu Kuusmaa mängujoonisesse ja ta ei saa sellest lihtsalt aru, mitte et ta üleliia isetsema ning oma joonist peale suruma kipuks. Näiteks Elegari on just McLeod suutnud mängu tuua. Siit tulebki peaküsimus, kas me hakkame mängijaid Kuusmaa säilitamise nimel ohverdama või otsime treeneri, kes suudab selle koosseisu mängima panna?
Kasutaja avatar
Egert
Kasutaja

Postitus Postitas Egert »

Ainult idioot süüdistab McLeodi praeguses olukorras. Pahvil on isiklik vimm juba ammu NBA-mängijate vastu, tema arust ei ole need mingid mängijad Euroopaga võrreldes.
nojah
Kasutaja

Postitus Postitas nojah »

Küsimus on selles, et McLeodi asemel sama hinnaga samal tasemel meest ei ole sisuliselt võimalik leida. Ja Glasseri tasemel meestega VTB-d ei mängi. OK ei mängi ka praeguses seisus meeskonnaga, aga potentsiaalselt on võimalik ka seal selle koosseisuga üht-teist saavutada. Kui leidub treener, kes sellest kambast suudab meeskonna teha. Paff on muidugi ekspert nr 1, tasakaalukuse ja objektiivsuse käilakuju.
And
Kasutaja

Postitus Postitas And »

Ma ei tea, kas ma ei oska neid asju näha, aga isiklikult pole küll märganud, et McLeod vastu töötaks või et tema lahkumisest midagi paremaks läheks. Minu arust on asi ikka ümmarguses mängujoonises, maa-ala vastu suutmatuses, kaitsemängu puudumises, meeskonnamängus. Ja selle eest vastutab treener. Oleksin päris pettunud kui vallandataksegi mängija(d) ja Kuusmaa ikkagi jääb. Ma ei usu, et sellest midagi muutuks.
Kasutaja avatar
pebeetu
Kasutaja

Postitus Postitas pebeetu »

Pahv Pahviks,tegelikult kui McLeod mängis oma esimese mängu Kalevi eest Poolas siis ta ei olnud raamidesse surutud ning mees sai näidata seda,mida ta oskab,st jagada häid sööte,sooritada reide korvi alla ning visata edukalt eemalt.Peale seda hakkas Kuusmaa teda toppima oma tobedalt ümmargusse mängujoonisesse,mis välistas täielikult rünnakul teravuse.Olgem ausad:selliste kogemustega mängumees jagab asja ning kui treener ikka mängu totaalselt tapab siis tegelikult saan ta jonnist aru.Endalgi võtab ju tuju ära kui pead kellegi mittepädeva korraldusi täitma.Ma ei tahaks uskuda,et mees heast peast lihtsalt pulli pärast oma ego välja elab ja staaritseb.Igaljuhul on see minu arvamus ning praeguse info põhjal ma Keithi ei süüdistaks.Eks hiljem siis selgub,kes hundipassi saab :shock:
Kasutaja avatar
Soho
Kasutaja

Postitus Postitas Soho »

Pigem on ikka treeneris asi.. Näide ju eelmisest hooajast võtta Nelsoni näol.
Kuusmaa ei lase mustadel PG-del teha , mis nemad tahaksid , vaid sunnib neid oma olematut mängujoonist järgima..
Ma saaks aru , et oleks ühe mängija viga see , aga kui juba mitu meest näevad kahvatud sellega võrreldes , milleks nad võimelised on .. Siis ei saa ju meeste viga olla...
Ma usun , et see Abbott on ka suht (ok) mängumees , aga Kuusmaa ei lase teda platsile ja tundub , et Abbotile ka ei sobi see ümber kolmese palli keerutamine..
Kasutaja avatar
Zog
Kasutaja

Postitus Postitas Zog »

Mis te sellest Pahvist räägite, tema ju lihtsalt kirjutas sellest, mida ta kuulnud on, ning eks mingil määral on see jutt muidugi õige, et ega McLeod vast päris hästi meeskonda sulandunud pole. Ka Elegar'i twitteri-kommentaaride ajal käis siit läbi jutt, et McLeod ässitas jne. Aga fakt on see, et treener ei tohi lasta mõnel mängijal endal üle pea kasvada, ja kui ta seda lubab, on see 100% treeneri süü. Kuusmaa peaks seda ise väga hästi teadma: tema ju saadeti enne EM'i Kerde poolt Eesti koondisest minema, ja olgugi et ta alguses oli mõistagi hirmus pahane, siis hiljem on ta üles tunnistanud, et see oli Kerde poolt ainuvõimalik otsus.

Ühesõnaga, minu seisukoht on jätkuvalt endine: meeskond mängib kohutavalt alla oma võimete, ja vastutab peatreener.
Vasta