Mis seal taltsutada kui Staar läheb läbi ja lihtsalt donkab koos veaga või ilma veata iga rynnak:(kalevcramo kirjutas:selle peale lisaks ma veel et mis vahet sel on palju staar viskab. ise oled koba kui ei suuda taltsutada vastase staare. Selleks saab panna pressingud ja asjad peale ja kaitsetaktikaid muuta.Karl kirjutas:njah aga mingi piir peaks olema, et superstaarid om 70p ei viskaks:(
Tglt on ka nii et isegi tõelised staarid vajavad puhkust ja ei jõua tervet mängu mängida:D
Ja SF-id ja SG-d ei väsi eriti kiirelt niietjah. T-mac nt mängib suht terve mängu
NBA Live '08
-
- Kasutaja
rahvas võiks omale tõmmata hamachi ning selle jaoks kanal luua. seal saame omavahel rääkida ka ning onlines mängimine peaks lihtsam olema.
tõmmata saab siit: http://files.hamachi.cc/HamachiSetup-1.0.2.5-en.exe
tõmmata saab siit: http://files.hamachi.cc/HamachiSetup-1.0.2.5-en.exe
- kalevcramo
- Kasutaja
ja see ka et soovitav on onlineis mängides panna graafika nii low peale kui saab!! vähem laggi. sest nba kipub ka hea internetiga laggima ja ega vahet pole kui ilusa graafikaga mehed mängus on peaasi et võit koju tuleks
Viimati muutis kalevcramo, 25 Mär 2008, 20:41, muudetud 1 kord kokku.
Mina mängin arvutimänge kyll teisel eesmärgil .kalevcramo kirjutas:ja see ka et soovitav on onlineis mängides panna graafika nii low peale kui saab!! vähem laggi. sest nba kipub ka hea internetiga laggima ja ega vahet pole kui ilusa graafikaga mehed mängus on peaasi et võit koju tuleks
BC Kalev/Cramo
Viitsib täna juba keegi sõprusmängu teha we?FANnrOne kirjutas:Mina mängin arvutimänge kyll teisel eesmärgil .kalevcramo kirjutas:ja see ka et soovitav on onlineis mängides panna graafika nii low peale kui saab!! vähem laggi. sest nba kipub ka hea internetiga laggima ja ega vahet pole kui ilusa graafikaga mehed mängus on peaasi et võit koju tuleks
raudsik@hotmail.comKarl kirjutas:Anna MSN või midagi siisraudsik kirjutas:ikkka
Praegu allkiri puudub.
- kalevcramo
- Kasutaja