kuulge tõsiselt..võiks nii teha, et ainult regatud inimesed saavad postitada, hoiaks siit nii tartlased ja igast muud kahtlased/kohtlased vennad eemale..
greystone kirjutas:kuulge tõsiselt..võiks nii teha, et ainult regatud inimesed saavad postitada, hoiaks siit nii tartlased ja igast muud kahtlased/kohtlased vennad eemale..
et tartlased ei oska siis ennast registreerida siia ve?
greystone kirjutas:kuulge tõsiselt..võiks nii teha, et ainult regatud inimesed saavad postitada, hoiaks siit nii tartlased ja igast muud kahtlased/kohtlased vennad eemale..
mis viga...?? mina pole tartlane ja ei läbusta wist eriti siin ja olemas wist isegi kasutaja siin aga ei wiitsi regada.....
mis viga...?? mina pole tartlane ja ei läbusta wist eriti siin ja olemas wist isegi kasutaja siin aga ei wiitsi regada.....
sinuga ma ei norigi..aga rehamis aega võiksid ikka leida..lihtsalt mingid suvakad topivad siia imelikke sista positusi..ja tartlased kah ei viitsi regada.