ja kaks ässa ;D aga yldiselt jah, Grex oli tubligreystone kirjutas:Väga hea meel on mul ainult Arbeti üle..kas tõesti hakkab vend oma vormi tagasi saama..19 punkti..4 vaheltlõiget ja ka 7 lauapalli.

ja kaks ässa ;D aga yldiselt jah, Grex oli tubligreystone kirjutas:Väga hea meel on mul ainult Arbeti üle..kas tõesti hakkab vend oma vormi tagasi saama..19 punkti..4 vaheltlõiget ja ka 7 lauapalli.
ega jah Frier pole mulle kunagi meeldinud. kui olen seda öelnud on siin vastu haugutud.gametime kirjutas:Arbet võis teha ju paar viga aga vähemalt oli mehest täna näha, et ta julgeb ja tahab mängu enda peale võtta. Kalevi rünnak seisis praktiliselt juba algusest peale ja Arbet oli ainuke, kes võttis midagi otsustavalt ette, kui peatreener seda ei taipa, siis on pahasti. Pealegi nagu ma mainisin ei tule Frieri pealt muud otsustavust kui 8lt meetrilt visatud lõppusekundite kolmesed.Oskar8 kirjutas:See on väga hea tähelepanek, aga Arbeti suhtes, et kui mees teeb pk ja siis natuke aega hiljem viskab täiuesti vabalt kolmese täiesti mööda, siis ongi õige võtta mees hetkeks pingile mõtlema ja kohe tagasi panna - täpselt nagu mati tegi. Olge ykskord ausad ka ja tunnistage , et täna ei teinud Matic midagi valesti. Vähemalt mina ei näinud. Väikseid vigu näeb igayks ja seda juhtub kõigiga.gametime kirjutas:Kui Kalevi kolm põhi leegionäri viskavad kokku 9 punkti ja Rocki omad kahepeale 41 silma, siis polegi eriti millestki rääkida.
Muidugi ei vabanda see välja mati kahes esimeses mängus tehtud kohutavat tööd.
Eksivad kõik ja Janar on sel hooajal mitu korda eksinud aga mees on ikka tohutult arenenud Kölni aastatega. Kaitses ülihea, arvatavasti võidab selle 20000.- mis Ringhääling on välja pannud parimale kaitsemängijale. Rünnakul on ka Janar tubli, tema peale vaid mängitakse vähe. Janar koondise algkoosseisu!#7 kirjutas:Põhivärk oli ikka, see kui Janar lõppus vabakalt ässa lasi.
Ma arvan, et Janar suudab ka koondise eest tsentrit mängida, oleneb muidugi vastasest aga proovida võiks. Allingu on juba kogenud mängija ja vaevalt mänguaeg Rocki eest tema esitusi koondise eest oluliselt mõjutab. Pigem olen ma mures Doronini pärast, kes muidu väga korraliku hooaja teinud, nüüd aga vigastuspausi järel enesekindluse ehk kaotanud on.#7 kirjutas:Aga mul on ikkagi üksküsimus, kas niiöelda Eesti koonidis võidab sellest, kui eesti parim C- Vallo Allingu sai täna 2 minti mängida??
mina näen ka, et koondis on meil see aasta väga tip-topgametime kirjutas:Ma arvan, et Janar suudab ka koondise eest tsentrit mängida, oleneb muidugi vastasest aga proovida võiks. Allingu on juba kogenud mängija ja vaevalt mänguaeg Rocki eest tema esitusi koondise eest oluliselt mõjutab. Pigem olen ma mures Doronini pärast, kes muidu väga korraliku hooaja teinud, nüüd aga vigastuspausi järel enesekindluse ehk kaotanud on.#7 kirjutas:Aga mul on ikkagi üksküsimus, kas niiöelda Eesti koonidis võidab sellest, kui eesti parim C- Vallo Allingu sai täna 2 minti mängida??