T2esti Uskumatu
Kohtunikud Tegid Lõpus Meile Sitta
Olime Veel Ees 59:40
Lõpus Tundus Et See Oleks Rocki Kodusaal
Minge Persse Ja Kui Ma Ennem Ytlesin Et Kui Kalev Saab 4:0 Siis Olen Rocki FÄNN
Nüüd Olengi
Viimati muutis ints, 21 Mai 2008, 20:35, muudetud 1 kord kokku.
sõbrad ärgem kurvastagem ja ärge unustage ,et võitsime me ju see hooaeg Eesti Karikaja lõpude lõpuks läheb elu edasi ja hakkame nüüd muudatusi oodama ,usun ,et lähipäevil juba kuuleme neist
sõbrad ärgem kurvastagem ja ärge unustage,et võitsime me ju see hooaeg Eesti Karika ja lõpude lõpuks läheb elu edasi ja hakkame nüüd muudatusi ootama ,usun ,et lähipäevil juba kuuleme neist
juhiks tähelepanu sellele, et... siis, kui Pelkic platsil oli kasvas kalevi eduseis just 20 punktini... ja sealt edasi... :rolleyes: Mitte et tema midagi päästnud oleks, aga süüdi polnud ta kohe kindlasti! Treeneri töö oli ikka naeruväärne... kui edu oli kahanenud 20'lt 12'le, ja kalevil oli küll veel üks time out võtta, (mida nad hiljem kasutasidki), siis... siis... ei tehtud mitte midagi. Ja see, kuidas vist 3 korda palli üle toodud ei saadud oli kah naljakas... no tere hommikust... tõesti võib raskeks minna, kui Scott jäetakse üksi 2 või 3 vastu... aga miks ometi keegi talle appi ei jooksnud, vaid kogu ülejäänud meeskond juba kolmese joone ümber seisis!?
Et noh, muidu kõik tore, ja edasi saab ainult paremini, aga järgmiseks hooajaks võiks kaaluda treeneri palkamist :/
spartaklane kirjutas:sõbrad ärgem kurvastagem ja ärge unustage,et võitsime me ju see hooaeg Eesti Karika ja lõpude lõpuks läheb elu edasi ja hakkame nüüd muudatusi ootama ,usun ,et lähipäevil juba kuuleme neist
läheb edasi jah..matic tuleks ruttu ära saata;) aga ok, ootan minagi koondisemänge.
Ma arvan,et koondise seisukohta vaadates on väga hea, Arbet,Kangur,Keerles,Talts,Tein,Kullamäe,Lepik, aga ikkagi põhiprobleem ikkagi selle C juures, sittt,et Ärm jälle EESTIT alt veab. :/
Viimati muutis #7, 21 Mai 2008, 20:54, muudetud 1 kord kokku.