KalevForever kirjutas:Mai tia kas mulle tundub,aga kuidagi väga Maticile sarnanev asi on see,et vahetusi on jube palju.
mulle on tundub, et väga targad vahetused on siiamaani olnud. ja see on alles ESIMENE mäng täiskoosseisus niiet täiesti arusaadav et vahetusi vbl natukene rohkem kui tavaliselt
zalgirise vabavisete protsent 40% ja tundub et zalgiris ainult vabakaid viskabki meile antakse ainult vigu :S ma teeks vigu ka inult kui sellise protsendiga visatakse.
linehan 7 pallikaotust
Viimati muutis vihane, 02 Okt 2008, 19:12, muudetud 1 kord kokku.
esimene poolaeg siis võidetud. Suht hästi tegelt ju Aga kui Zalfiris oleks vabakad sisse pannud poleks seis kindlasti nii värviline.
Ja probleem on ka pallikaotused kindlasti
Linehani mängitab see Vucinic küll natuke üle.Mees tegi essal poolajal 7 pallikaotust...natuke rohkem oleks pidand Soku kasutama kes ei teind oma väga lühikese mänguajaga ühtegi pallikaotust ja viskas 4 punkti...aga muidu külltäitsa rahule võib essa poolajaga vist jääda.
nüü dnäeb kuidas kalev 3 veerandaja mängib, siis ärkavad leedu klubid ellu tavaliselt, kui treener neil väikese motivatsiooni karjumise riiatusruumis teeb:p