OM Vancouver 2010

Muud jutud (sh arvutimängud)
Kasutaja avatar
plix18
Kasutaja

Re: OM Vancouver 2010

Postitus Postitas plix18 »

Patrioot kirjutas:Amman on kunn. Kellelgi ei olnud täna lootust isegi lähedale saada.

Rehemaa on endiselt luuser.
Tõenäoliselt jääb ta samasuguseks tegijaks nagu kõik meie laskesuusatajad - stabiilne 40-s koht elu lõpuni.
Ja mida sina oled oma elus saavutanud, et võtad endale õiguse Rehemaad luuseriks nimetada?
Mitte ükski sportlane kes on jõudnud Olümpiamängudele ei ole luuser!!
"Kui päike paistab, laenab Pank sulle vihmavarju; ja kui sadama hakkab, küsib selle tagasi."-Mark Twain
Kasutaja avatar
Egert
Kasutaja

Postitus Postitas Egert »

Hellner võitis siis ülipõnevas sõidus kulla.
Northugist on veits kahju, olümpia tal täiesti ebaõnnestunud. :/
Rehemaa 37. , Kokk 42. , Tammjärv 46.
Viimati muutis Egert, 21 Veebr 2010, 00:58, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Patrioot
Kasutaja

Postitus Postitas Patrioot »

plix18 kirjutas:
Patrioot kirjutas:Amman on kunn. Kellelgi ei olnud täna lootust isegi lähedale saada.

Rehemaa on endiselt luuser.
Tõenäoliselt jääb ta samasuguseks tegijaks nagu kõik meie laskesuusatajad - stabiilne 40-s koht elu lõpuni.
Ja mida sina oled oma elus saavutanud, et võtad endale õiguse Rehemaad luuseriks nimetada?
Mitte ükski sportlane kes on jõudnud Olümpiamängudele ei ole luuser!!
Näed sa mind Vancouveris sõitmas? Mina ei oska suusatada ja ma ei ole endale kunagi seadnud ka eesmärke osata.
Sportlasene peab su eneseuhkus ikka meeletult madal olema, kui sa pideva järjekindlusega ja juba mitmeid aastaid paugutad ühte auku, ilma mingisuguse edasiminekuta.
Iga aasta tulevad peale uued noored, kes ikka ja jälle tõmbavad meie Aivarile koti pähe.
"Siin ilmas pole midagi kindlat peale surma ja maksude".Benjamin Franklin
Kasutaja avatar
Egert
Kasutaja

"Loll oled või?" :D :D
Kasutaja avatar
Karl
Kasutaja

Postitus Postitas Karl »

Egert kirjutas:Hellner võitis siis ülipõnevas sõidus kulla.

Mul küll Northugist kahju ei ole.
Selline ülbik ei peakski mingit kulda saama olümpial, kurat võistelgu siis lõpuni mitte et kui kulda ei saa võtab hoo maha ja hakkab teatrit tegema.

Minu arvamus norralastest on selle suusahooaja jooksul ainult langenud.

Kunagi olid just norrakad väga normaalsed ja sümpaatsed: Alsgaard, Estil, Hjelmeset.

Eestlastest siis niipalju, et kui välja arvata Kiku hõbe ja Viksi 20. koht laskesuusas on teiste eestlaste olümpia praegu küll täielikult ebaõnnestunud. ( Kümmel on kah vb erand)

Suusavahetusega oleks võinud Olsson võita aga Hellner käib kah.
Rehemaast niipalju et 6 minutilise kaotusega oleks ta saanud tavalisel MK-etapil 60.-70. koha, see et ta praegu 37. koha sai näitab vaid seda et konkurents ei ole nii tihe.
Omakohta tegi normaalse sõidu ainult Tammjärv.
Rehemaa ja Kokk põlesid totaalselt läbi.
Kasutaja avatar
julki
Kasutaja

Postitus Postitas julki »

Karl kirjutas:
Egert kirjutas:Hellner võitis siis ülipõnevas sõidus kulla.

Mul küll Northugist kahju ei olekurat võistelgu siis lõpuni mitte et kui kulda ei saa võtab hoo maha ja hakkab teatrit tegema..
Selline ülbik ei peakski mingit kulda saama olümpial,
No minuarust Northug mingi ülbik küll pole.See ,et ta nägi et medalit ei tule,sellepärast võttisgi hoo maha ning ega tema jaoks pole tähtis kas 4. või 11. koht.Samamoodi võib ka Kiku kohta öelda.Nägi et medalit ei tule ja astus kõrvale.Northug oli lihtsalt nii lõpus et katkestmine oleks mõttetu.
Viimati muutis julki, 21 Veebr 2010, 02:04, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Egert
Kasutaja

Karl kirjutas:Mul küll Northugist kahju ei ole.
Selline ülbik ei peakski mingit kulda saama olümpial, kurat võistelgu siis lõpuni mitte et kui kulda ei saa võtab hoo maha ja hakkab teatrit tegema.
Talle sai saatuslikuks suusakepi murdumine, mitte mingi "teatri" tegemine.
Petter Northug murdis eelviimasel kilomeetril suusakepi, sai küll uue, aga siis loobus miskipärast võitlusest ja lõpetas rahulikult 11.-na.
Kasutaja avatar
Karl
Kasutaja

Postitus Postitas Karl »

Egert kirjutas:
Karl kirjutas:Mul küll Northugist kahju ei ole.
Talle sai saatuslikuks suusakepi murdumine, mitte mingi "teatri" tegemine.
Petter Northug murdis eelviimasel kilomeetril suusakepi, sai küll uue, aga siis loobus miskipärast võitlusest ja lõpetas rahulikult 11.-na.

Ta murdis kepi ja sai uue, jõudis peaaegu järele ja siis kaput.
Kepi lõhkumine küll talt medalit ei võtnud, oleks ta lõpuni punnitanud oleks ta vb isegi järele jõudnud neile.
Kasutaja avatar
julki
Kasutaja

Postitus Postitas julki »

Karl kirjutas: Ta murdis kepi ja sai uue, jõudis peaaegu järele ja siis kaput.
Kepi lõhkumine küll talt medalit ei võtnud, oleks ta lõpuni punnitanud oleks ta vb isegi järele jõudnud neile.
Võttis küll just see kepi lõhkumine.Siis ta jäi maha ja enam järgi ei jõudnud.Ta üritas küll aga ega ees siis nii aeglaselt ka ei sõidetud.
KalevRuus
Kasutaja

Postitus Postitas KalevRuus »

Eestlastest siis niipalju, et kui välja arvata Kiku hõbe ja Viksi 20. koht laskesuusas on teiste eestlaste olümpia praegu küll täielikult ebaõnnestunud. ( Kümmel on kah vb erand)
Kahjuks täiesti nõus.
Oskab keegi öelda eestlase, kes hetkeseisuga järgmisel mingigi tõenäosusega OMil medalile tuleks ? Mina ei oska.
Tuleb vist leppida, et vahepeal meil oli lihtsalt hea aeg. Ehk aastakümnete pärast jälle.
Kasutaja avatar
kasutaja123
Kasutaja
Kontakt:

Postitus Postitas kasutaja123 »

Pilt

DELFI säras oma konkreetsuses :D
Kasutaja avatar
Kasutaja

Postitus Postitas #7 »

KalevRuus kirjutas:
Kahjuks täiesti nõus.
Oskab keegi öelda eestlase, kes hetkeseisuga järgmisel mingigi tõenäosusega OMil medalile tuleks ? Mina ei oska.
Tuleb vist leppida, et vahepeal meil oli lihtsalt hea aeg. Ehk aastakümnete pärast jälle.
Kui keegi võib üllatada, siis sprinterid, aga see on ka rohkem õnne peale. Tipus ilmselgelt ei näe me lähima ajajooksul kedagi.
Kasutaja avatar
Alex
Kasutaja

Postitus Postitas Alex »

KalevRuus kirjutas:
Kahjuks täiesti nõus.
Mitte, et ma tahaks nüüd kõigi teiega siin tüli ülesse tõusta, aga küsiks mille eest Alaverile üldse aasta treeneri tiitel anti? Veerpalul on anne ja Mae on tööhobune, aga teised???
...ja mida Kuuse siis kommenteerima hakkab, kui meie kolmik peale olümpiat pensionile lähevad?
Kasutaja avatar
Patrioot
Kasutaja

Postitus Postitas Patrioot »

Alex kirjutas:
KalevRuus kirjutas:
Kahjuks täiesti nõus.
Mitte, et ma tahaks nüüd kõigi teiega siin tüli ülesse tõusta, aga küsiks mille eest Alaverile üldse aasta treeneri tiitel anti? Veerpalul on anne ja Mae on tööhobune, aga teised???
...ja mida Kuuse siis kommenteerima hakkab, kui meie kolmik peale olümpiat pensionile lähevad?

No Kristiina vast sõidab veel aasta-paar. Aga üldjuhul loodaks, et Kuuse läheb pensile koos nendega. Ja äkki võtaks selle Kalkuni ka kaasa.
Šotsi OM saavad muidugi suht mõttetud olema.
"Siin ilmas pole midagi kindlat peale surma ja maksude".Benjamin Franklin
Kasutaja avatar
--KingLeBron--
Kasutaja

Postitus Postitas --KingLeBron-- »

See suusa treener tuleks hoopis välja vahetada...
Miami Heat NBA meistriks!

Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!

Chelsea fan!

Pilt
Vasta