Kalevi mängud Meistriliigas 2014/15

Eesti meistriliigast ja karikavõistlustest
Kasutaja avatar
zero0
Kasutaja

Re: Kalevi mängud Meistriliigas 2014/15

Postitus Postitas zero0 »

Uhuu, Russak näo järgi oleks sobiv kandidaat Wismari haiglasse.
Kasutaja avatar
Egert
Kasutaja

Postitus Postitas Egert »

Mis ajast peale viga kell lõpuni lastakse?
KossuF2nn
Kasutaja

Postitus Postitas KossuF2nn »

zero0 kirjutas:Uhuu, Russak näo järgi oleks sobiv kandidaat Wismari haiglasse.
Vaadates Kupsase olekut väljakul siis tema oleks järgmine kandidaat
spartaklane
Kasutaja

Postitus Postitas spartaklane »

Uskuge või mitte aga me saame täna veel suure paki ,on vaid aja küsimus millal see majake meil kokku kukub.
Kasutaja avatar
nub4you
Kasutaja

Postitus Postitas nub4you »

Kupsas on ikka naljakas vend, läheb korvi alt ka upitama koguaeg, endal pikkust nii palju, et kurat suru see pall koos kaitsjaga korvi. Üks moment oli eriti naljakas, ebavõrdne vahetus Kurbase vastu ja saab kulpi Kurbaselt..
Pilt

Pilt
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja

Postitus Postitas marxx762 »

Ma tõesti ei uskunud hooaja algul, et kupsas nii sitt mees on... no tõesti, see on uskumatu mees ikka. Ja no machado on ka ikka väga küsitav mees, ta mängud on nii seinast seina, harilikult ta siiski pingutab üle.
Kasutaja avatar
Egert
Kasutaja

Mäng läks umbes nii nagu ma enne mängu arvasin. Ilma Elegarita on Rockil selgelt parem korvialune. Kuigi visketabavus oli täiesti kohutav, siis püsiti päris pikalt mängus. Viskajatest oli puudust, sest ei saaks öelda, et kohti ei olnud. Rockil on vist Kriisa ainuke mees, kes suudab stabiilselt kolmeseid visata ja vabaks jäädes harva eksib. Hallik ja Kupsas on lühemate vastu ikka korralikud nisanäpud, eks seda on raske parandada ka, kui nad trennis üksteise vastu ainult mängivad. Škele on viimastes mängudes selge pettumus olnud, lollid pallikaotused ja söödud.
Kasutaja avatar
Rix
Kasutaja

Postitus Postitas Rix »

Visketabavus oli tõesti kohutav, eriti 2p visetel, aga kolmesed muidugi targemad polnud, ründelaud ja vabakad hoidsid mängus.
Tegelikult oli teatud meestele see mäng väga vajalik, Veideman kosub, kuigi ei jaksa lõpuni, Škele oli küll negatiivse kasuteguriga, aga samas teravust nagu füüsiliselt oleks juba, Kupšas...no ma ei tea...see ongi vist 15 min mees.
Freimanis on küll kustunud olekuga, selgelt väsinud ja teised mehed oli küll kõik meh. Machado vähemasti üritas, kuid ta ei ole päris see mees, kes üksi mänge ära teeb ning kolmesed ei läinud kohe mehel üldse.
Rock oli selline nagu eeldati, enam-vähem arvestades euromänge, aga sellise visketabavusega mänge ei võida.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
KalevRuus
Kasutaja

Postitus Postitas KalevRuus »

Mäng oli mõlemalt poolt kole, visati nagu sitta vastu seina ja palju neid jookse lõpuks kogunes? Tundus nagu oleks tegu hooaja esimene kontrollmänguga. Kriisa tegi kahe satsi peale vist ainsana hea mängu. Veidekas ehk ka.
Freimanis tegi vist esimese selgelt kehva mängu Cramos. Kui asi on väsimuses, siis on lugu muidugi nukker, sest ülehomsest karmiks mänguderalliks alles läheb.
Kupsas oli muidugi uskumatult udu.
elchukakabra
Kasutaja

Postitus Postitas elchukakabra »

Olen juba ammu oodanud, millal Kitsingust asja saaks, kuid see hooaeg on minu arust ära näidanud, et ega temast suurt midagi tulemas pole. Nii passivset mängu viljeleb. Kaitses on aeglane ja lauda ka ei suuda blokeerida. Mehel oleks aeg peeglisse vaadata. Hetkel kyll ei mõista, kuidas osad treenerid on näinud tal kohta meie EM võistkonnas.
KalevRuus
Kasutaja

Postitus Postitas KalevRuus »

elchukakabra kirjutas:Olen juba ammu oodanud, millal Kitsingust asja saaks, kuid see hooaeg on minu arust ära näidanud, et ega temast suurt midagi tulemas pole. Nii passivset mängu viljeleb. Kaitses on aeglane ja lauda ka ei suuda blokeerida. Mehel oleks aeg peeglisse vaadata. Hetkel kyll ei mõista, kuidas osad treenerid on näinud tal kohta meie EM võistkonnas.
Aga mis seis meil pikkadega on? Ainus raudkindel mees on Talts, kõigi teiste puhul on omad küsimärgid. Täiesti loogiline, et Kitsingut 14 mehe hulka pakutakse.
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja

KalevRuus kirjutas:
elchukakabra kirjutas:Olen juba ammu oodanud, millal Kitsingust asja saaks, kuid see hooaeg on minu arust ära näidanud, et ega temast suurt midagi tulemas pole. Nii passivset mängu viljeleb. Kaitses on aeglane ja lauda ka ei suuda blokeerida. Mehel oleks aeg peeglisse vaadata. Hetkel kyll ei mõista, kuidas osad treenerid on näinud tal kohta meie EM võistkonnas.
Aga mis seis meil pikkadega on? Ainus raudkindel mees on Talts, kõigi teiste puhul on omad küsimärgid. Täiesti loogiline, et Kitsingut 14 mehe hulka pakutakse.
Siis võiks vabalt Kitsingu asemel Keedus selle koha saada või kes iganes teine kutt. Olin ise üks nendest kes uskus Kitsingu arengusse ja mängu pärast seda kui mees tartust tallinna tuli, tänast mängu vaadates aga tundus et ta tegi pigem sunnitööd ja vaataks pingilt parema meelega seda mängu. Nagu juba eelpool öeldi siis mehe laua blokkimine on täitsa null. Mina kui korvpalli trennis mitte käinuna ja nii süvitsi asja mitte mõistvana ei saa ka sellest aru, millest tuleneb see et ei suudeta oma meest lauast eemal hoida. Okei, elegar on äärmuslik näide, aga siiski ta suudab alati laua kätte saada. Tema eeliseks on muidugi hea hüpe ka aga siiski. Isegi väike keedus saab paremini hakkama. Niiet kummaline, milles põhjus et kitsing ja osad mehed veel nii kehvad on... Mänguaja vähesuse kohta ei tohiks nagu keegi kurta. Ahjaa, pärast tänast mängu võiks öelda et Bamba oleks kalevile parem kui seda Kupsas, tõsine pettumus on see leedukas, teagi mis valemiga ta seal zalgirises on... Mina tema asemel oleks täna TÜ spordihoonest väljunud avarii väljapääsu kaudu...
Kasutaja avatar
Egert
Kasutaja

Midagi ilusat ka eilsest mängust: http://gfycat.com/BestSkeletalDingo" onclick="window.open(this.href);return false;

Pilt
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja

Egert kirjutas:Midagi ilusat ka eilsest mängust: http://gfycat.com/BestSkeletalDingo" onclick="window.open(this.href);return false;

Pilt
leedukast tehti tapeeti
Kasutaja avatar
zero0
Kasutaja

Postitus Postitas zero0 »

Nojah, mõni mees arvas, et Kitsingust tuleb järgmine Kangur, ilmselt nii ei juhtu.
Mängu miinuspooltest Rocki poolt vaadates oli muidugi korvialune leedukas - Kupšasega väärivad üksteist - ja ka Petšukääääääääävitšus pole oma eelmise hooaja taset saavutanud, ei ole päris seda kindlust. Muidugi Doronini mängitamine oli arusaamatu, oli õudus kuubis platsil. Kokkuvõttes viskeprotsent oli päris kohutav, nii Venemaa klubide skalpe ei võta. Kahju ka sellest, et mõlemad ei mänginud täiskoosseisus - Rockilt oleks oodanud Toome naasemist -, oleks saanud näha Rocki hetke vormi pidades silmas teisipäevast mängu. Ei tekkinud mängu jooksul kordagi pinget, nagu tavaliselt kahe suure kohtumisel tekib.
Kiita tuleb muidugi Kriisat taas, kindel shooter. :D Kohe meenub see hooaeg, kui Kriisa Tarva särgis hullu pani.
Talts on kindlasti võimsas vormis, mis on ääretult tähtis euromänge silmas pidades. Muidugi Tanel Sokk, minu meelest on kõvasti suurem edasiminek Simpsoniga võrreldes, hetkel tundub isegi parem, kui Augustas. Väiksem mängukoormus on imekombel ka vigastustest säästnud.
Vasta