tarvaga tuleb raske mäng. Esiteks, pole selge, mis koosseisuga üldse arvestada saab. Teiseks, lend Moskvast. Kolmadaks, Tarvas mängib just rünnakul sellist mängu, mida Cramo ei soovi. Neljandaks, tarvas viskab oma maa-ala püsti.Zog kirjutas:Njah, samas... ega erilist pinget kyll m2ngus ei olnud minu meelest... ei olnud seda n2ha ei Kalevi ega Himki meeste n2gudest, ei treenerite tegevusest, ega ka Kalevi meeste k2itumisest m2ngu viimastel minutitel. Seisu arvestades ju lootust oli, aga mulle ikkagi tundub et ega v2ga v6itu ei usutud. Sellest tulenevalt mind see "m2ngupilt" mida me t2na n2gime v2ga ei eruta...
Kui m2ngijaid eraldi v6tma hakata, siis tundub asi roosilisem. Tanel Sokk n2iteks pani mitu kena viset pidurduse pealt, noored said oma rolli t2idetud jne. Elegari samas siin paljud kiidavad, aga kaitses magas ta paar korda olukorra t2iesti maha v6i j2ttis laua blokeerimata.
Aga mina tahaks ikkagi n2ha seda, kuidas saab Kalev hakkama m2ngudes, kus vastas on enam-v2hem sama klassiga, v6i eeldatavalt veidi n6rgem, aga mitte t2iesti naljameeskond. 26. novembril on m2ng Pienoga Leedus... kui sealt v6it tuleb v6ib hakata r22kima positiivsetest m2rkidest. Enne seda tuleb muidugi Rakverest jagu saada, ning arvestades et Rakveres on tegijad need, kes Cramosse isegi vahetusmeheks ei sobinud, v6iks see v6it selge olla varem kui kaks minutit enne m2ngu l6ppu.
A noh, Kuusmaal nüüd ju iga mäng do or die, seetõttu...