Seda ma usun. Isegi kui oli Celtics-Heat seeria ja Bron 28 punkti keskmiselt viskasnub4you kirjutas:Ega Miami mängud mind vaatama ei tõmba eriti.
Kui sa mänge ei vaata, siis ära mulise ka nii palju.
Seda ma usun. Isegi kui oli Celtics-Heat seeria ja Bron 28 punkti keskmiselt viskasnub4you kirjutas:Ega Miami mängud mind vaatama ei tõmba eriti.
Järjekordne nali? Oled vist edukalt YouTube trollide hulka sulandunud.xrip55 kirjutas:why dont they make a sports science episode of why lebron keeps travelling?
Tra mis see kaotus siia puutub, kõik vinguvad ainult LeBroni kallal jutonii kirjutas:Kaotusekibedus on suur ...
Ma arvan, et me oleme lihtsalt kadedad.Egert kirjutas:Tra mis see kaotus siia puutub, kõik vinguvad ainult LeBroni kallal jutonii kirjutas:Kaotusekibedus on suur ...
Ma ei tea, miks ma teiesugustega vaidlemise peale oma aega raiskan :/
LeBronil on juba teist aastat järjest isiklikud probleemid. Minu arust eelmine hooaeg suutis ta Celticsi vastu siiski väga hästi selle teadmisega mängida, et Delonte veel tema meeskonnas ka oli.raido41 kirjutas:Nüüd natuke ka homeri teksti. Mingi naise probleemid või midagi muud sellist LeBronil, siis võtku Nowitzkist õppust. Ei pea vist meelde tuletama, kuidas Dirki tüdruksõbra kohta selgus 2009 aasta Denveri seeria ajal kena tõde tema tegelikust isikust ja tsikk veel väitis vanglas olles, et ootab Nowitzki lasta. Tulemus mänguväljakul? Nowitzki viskas keskmiselt 35 punkti selles seerias.
Mis ta siis ikka teeks, kaotaks nohnub4you kirjutas:3:00 täna mäng eks? Loodaks näha võitluslikku mängu, tahaks näha mängu kus LeBron ka korralikult mängib ja tabab, ka 4-ndal veerandajal, oleks huvitav näha mis siis Dallas teeks.
Väga väärt statistika (Y)raido41 kirjutas:.
Igatahes huvitav statistika LeBroni ja Terry omavahelisest vastasseisust:
Jason Terry's ppg per 36 minutes when LeBron James is on the court: 19.6
Jason Terry's ppg per 36 minutes when LeBron James is on the bench: 8.5