Uhhuu kirjutas:Juku poolt olnuks täpsem öelda, et Rock jahib viimastel hooaegadel eksklusiivselt koondislasi/endisi koondislasi, samas kui Kalev, ehkki osalt olude sunnil, on andnud võimalusi nooremapoolsetele eestlastele, kes on väiksemates klubides oma lae saavutanud. Ma ei ole anti-Rock ja mind tülgastab Kalevi ja Rocki vastandamine lihtsalt vastandamise pärast, aga värbamispoliitika osas hakkab kahe klubi erinevus selgelt silma. Minu meelest olnuks loogiline palgata Kriisast loobumise järel kolmandaks mängujuhiks – ja Soku vigastusohu katteks – R-R Laane, selle asemel, et üritada mängujuhti arendada Sutist, kes pole sellel positsioonil kunagi tegutsenud ning on seni täitnud number kahe-kolme rolli. Samuti võiks alalõpmata katkise ja marginaalsesse rolli taandunud Doronini asemel möllata näiteks Kajupank või Järveläinen. Minu jaoks on mõneti paradoksaalne, et mängijana oli Kullamäe heas mõttes „hull vana“, treenerina aga on ta konservatiivne nii mängujoonise kui ka värbamispoliitika osas.
Vastandamine jäägu pigem delfisse tõepoolest. Aga eks kahjuks leidub siin piisavalt tihti Rocki teemal asjatundmatuid, lahmivaid, jne postitusi (millele alati ei viitsigi reageerida), aga kuna tegu siiski otseselt Cramo foorumiga, siis see vist ka paratamatu. NB!!! ma ei mõtle siin absoluutselt Sinu postitust!!!
Mis puutub Kajupanga või Järveläineni eelistamisse Doroninile, siis mina selle poolt poleks. Kui kõik terved ja vormis, siis on Doronin neist mõlemast parem ja Tartule kasulikum mees. Siin muidugi sees suur "KUI", Doronini vigastustealdisus on ammu teada fakt. Sellel hooajal on tal isegi hästi läinud. Doronini puhul jäetakse pidevalt välja fakt, et mees on oma klubi kasvandikust veteran! ja tsiteerides Pahvi, veteranid on kõvad! Mida annaks juurde keskpärased Kajupank või Järvelainen? Ok vigasest Doroninist ollaks parem, aga meeskonna tase ei tõuseks. Mõlemad oleks Kurbase vahetusmehed ja nende kasutusvõimalus oleks väiksem kui Doroninil. Kui rääkida mehe mänguaja vähenemisest või meeskonnast väljajätmisest, siis esimese asendajana näen mina ikkagi Sutti, seda ootaks küll. Siit siis uuesti küsimus, et ootaks Kullamäe selgitust Suti vähse kasutamise ja arengu seiskumise osas.
Kui rääkida, Kalev-Rock värbamise erinevustest, siis see minumeelest pada sõimab katelt teema, siin oleks etteheiteid mõlemale. Rocki eestlastest värbamise osas näen mina 2 põhisuunda:
1. Arenemisvõimeline noor
2. Eesti koondise tasemel mees (Laane tõsi sinna peaaegu kuulub).
25+ Eesti liiga tegijate toomisel suurt pointi ei näe.