novot siin ongi vahe, miks Eestis on nii palju kallim? Ja siis vinguvad kõik asjapulgad, miks rahvast on väh, miks rahvast on vähe...loogiline ju, kes kurat ikka 50.- iga mängu eest viitsib maksta.Leedo Toost kirjutas:Ma vaatastin Ventspilsi lehel on märgitud piletihinnaks ainult 1.60 Ls ja soodus 0.55 Ls. Kas need hinnad kehtisid ka viimasel Kalevi mängul seal
Balti liiga 2007/08
Sellest ongi Tartus odavam mänge vaatamas käija, Kalev ajab hinnad üles.greystone kirjutas:novot siin ongi vahe, miks Eestis on nii palju kallim? Ja siis vinguvad kõik asjapulgad, miks rahvast on väh, miks rahvast on vähe...loogiline ju, kes kurat ikka 50.- iga mängu eest viitsib maksta.Leedo Toost kirjutas:Ma vaatastin Ventspilsi lehel on märgitud piletihinnaks ainult 1.60 Ls ja soodus 0.55 Ls. Kas need hinnad kehtisid ka viimasel Kalevi mängul seal
Kalevil vaja Suurhalli eest lihtsalt mingit metsikut renti maksta, Kalevi Spordihallis ju alati hinnad 25.- ja 50.- ?villu123 kirjutas:Sellest ongi Tartus odavam mänge vaatamas käija, Kalev ajab hinnad üles.greystone kirjutas:novot siin ongi vahe, miks Eestis on nii palju kallim? Ja siis vinguvad kõik asjapulgad, miks rahvast on väh, miks rahvast on vähe...loogiline ju, kes kurat ikka 50.- iga mängu eest viitsib maksta.Leedo Toost kirjutas:Ma vaatastin Ventspilsi lehel on märgitud piletihinnaks ainult 1.60 Ls ja soodus 0.55 Ls. Kas need hinnad kehtisid ka viimasel Kalevi mängul seal
-
- Kasutaja
-
- Kasutaja
mulle muideks jätsid tegelikult väga sümpaatse mulje ka Rytase fännid keda oli eile päris palju tulnud kaasa elama ,arvestads ,et kaalul ei olnud ju eilses mängus midagi.Esimese hooga jäid meie Kalefi fännklubi liikmed suisa kahvatuks Rytase fännide koori taustal.Olen siin Rytase kodumänge ennegi TV vahendusel näinud,see mis seal ikka kodusaalis toimub on ikka küll super .Loodan ,et kunagi oleme meiegi samal tasemel oma fänniklubiga kus on praegu Rytas oma fännidega
Ära muretse, mul on juba plaanis tulla kevadel mõne finaali ajal mõne tüübiga Kalevi fännikultuuri järgmisele levelile tõstmaspartaklane kirjutas:mulle muideks jätsid tegelikult väga sümpaatse mulje ka Rytase fännid keda oli eile päris palju tulnud kaasa elama ,arvestads ,et kaalul ei olnud ju eilses mängus midagi.Esimese hooga jäid meie Kalefi fännklubi liikmed suisa kahvatuks Rytase fännide koori taustal.Olen siin Rytase kodumänge ennegi TV vahendusel näinud,see mis seal ikka kodusaalis toimub on ikka küll super .Loodan ,et kunagi oleme meiegi samal tasemel oma fänniklubiga kus on praegu Rytas oma fännidega
Viimati muutis marxx762, 23 Mär 2008, 18:42, muudetud 1 kord kokku.
kalevi sph's on see hea et:
1. mingil kuradi ime maagia kiga hüper super põhjusel läheb meeskonnal seal mäng
2. iga balti liiga mäng pmst täismaja
3. et seal koguaeg mängida, tehku kurdi regulaarsed tribüünid ka korvide taha, saaks eht 3000 kokku kuidagi?
4. just see et tribüünid (eriti korvide taga) on platsi lähedal loob kodutiimi tunde, kalevi sph's ei lähe koduväljaku eelis kunagi minema, erinevalt sakust, kus me tihti rockile alla jääme..
sihuke ka fakt veel, et Kalev kaotas Kalevi sph's viimase mängu rohkem kui aasta tagasi.
1. mingil kuradi ime maagia kiga hüper super põhjusel läheb meeskonnal seal mäng
2. iga balti liiga mäng pmst täismaja
3. et seal koguaeg mängida, tehku kurdi regulaarsed tribüünid ka korvide taha, saaks eht 3000 kokku kuidagi?
4. just see et tribüünid (eriti korvide taga) on platsi lähedal loob kodutiimi tunde, kalevi sph's ei lähe koduväljaku eelis kunagi minema, erinevalt sakust, kus me tihti rockile alla jääme..
sihuke ka fakt veel, et Kalev kaotas Kalevi sph's viimase mängu rohkem kui aasta tagasi.
mida iganes! ausõna!greystone kirjutas:Ära muretse, mul on juba plaanis tulla kevadel mõne finaali ajal mõne tüübiga Kalevi fännikultuuri järgmisele levelile tõstmaspartaklane kirjutas:mulle muideks jätsid tegelikult väga sümpaatse mulje ka Rytase fännid keda oli eile päris palju tulnud kaasa elama ,arvestads ,et kaalul ei olnud ju eilses mängus midagi.Esimese hooga jäid meie Kalefi fännklubi liikmed suisa kahvatuks Rytase fännide koori taustal.Olen siin Rytase kodumänge ennegi TV vahendusel näinud,see mis seal ikka kodusaalis toimub on ikka küll super .Loodan ,et kunagi oleme meiegi samal tasemel oma fänniklubiga kus on praegu Rytas oma fännidega