Mu emal läks noorena samamoodi kossu mängides. Väänas tagasi ja mängis edasi.Mihkel111 kirjutas:NB! Pilt ei ole nõrganärvilistele.
http://mit.zenfs.com/207/2011/03/shawn-marion-pinky.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Pilte KML'ist ja mujalt maailmast
-
- Kasutaja
Re: Pilte KML'ist ja mujalt maailmast
OOO , Villul kasvab habee
Fear the beard ehk äkki kasvatab ka play-offi habet hooaja lõpuni
"Kaotamist ei olegi vaja osata, võita on vaja osata." - tonii
Olge nüüd! Poisil lõug pesemata!
Tantsud tähtedega?
Väike viga.
Rondo-Rondo, nii küll kaitset ei mängita.
- kalevcramo
- Kasutaja
kas Ray Allen pani ka kolmeseid 6/0 või ?
siin on mõeldud seda, et Leppik sööb nätsu mängu ajal nagu superstaarkalevcramo kirjutas:kas Ray Allen pani ka kolmeseid 6/0 või ?
Või Skelejyrgen kirjutas:siin on mõeldud seda, et Leppik sööb nätsu mängu ajal nagu superstaarkalevcramo kirjutas:kas Ray Allen pani ka kolmeseid 6/0 või ?
skele võib kuna ta tippvormis on ka nagu superstaar Leppik seda veel öelda ei saa.eestikana kirjutas:Või Skelejyrgen kirjutas:siin on mõeldud seda, et Leppik sööb nätsu mängu ajal nagu superstaarkalevcramo kirjutas:kas Ray Allen pani ka kolmeseid 6/0 või ?
Teemast mööda, aa tahaks öelda, et oleks ülisuper kui Skele veel hooajaks kalevisse jääks, minu arust on juba praegu venna esitused väga-väga head ning võib vaid oletada, milline tema kasutegur Kalevis tippvormis oleks.
Kui Skele tippvormi jõuaks oleks ta päeva pealt Cramost läinud, ma peaaegu kindel selles.greystone kirjutas:Teemast mööda, aa tahaks öelda, et oleks ülisuper kui Skele veel hooajaks kalevisse jääks, minu arust on juba praegu venna esitused väga-väga head ning võib vaid oletada, milline tema kasutegur Kalevis tippvormis oleks.