Balti liiga 2007/08
Asjalik tabel, äkki saad selle kuidagi Maticile ka mängu ajal anda äkki võtab õppustmarxx762 kirjutas:Vot nii on lood!
[url]http://img511.imageshack.us/img511/7903/parimalgkoosinbbloz5.jpg[/url]
midagi pole teha aga ega ma seda sõna-sõnalt ei mõtlegi nii.. lihtsalt seda asja tuleb muuta ei ole ainult kalev kalev ja kaitse kalev kaitse, asju tuleb teha ka mänguväliseltOskar8 kirjutas:mida iganes! ausõna!greystone kirjutas:Ära muretse, mul on juba plaanis tulla kevadel mõne finaali ajal mõne tüübiga Kalevi fännikultuuri järgmisele levelile tõstmaspartaklane kirjutas:mulle muideks jätsid tegelikult väga sümpaatse mulje ka Rytase fännid keda oli eile päris palju tulnud kaasa elama ,arvestads ,et kaalul ei olnud ju eilses mängus midagi.Esimese hooga jäid meie Kalefi fännklubi liikmed suisa kahvatuks Rytase fännide koori taustal.Olen siin Rytase kodumänge ennegi TV vahendusel näinud,see mis seal ikka kodusaalis toimub on ikka küll super .Loodan ,et kunagi oleme meiegi samal tasemel oma fänniklubiga kus on praegu Rytas oma fännidega
Viimati muutis greystone, 23 Mär 2008, 18:53, muudetud 1 kord kokku.
-
- Kasutaja
iga balti liiga mäng on sellepärast täismaja, et sinna nii fakin vähe mahub. see ei ole ka normaalne, kui pooled peavad püsti seisma või välja jääma, nagu rockiga mängus.greystone kirjutas:kalevi sph's on see hea et:
2. iga balti liiga mäng pmst täismaja
3. et seal koguaeg mängida, tehku kurdi regulaarsed tribüünid ka korvide taha, saaks eht 3000 kokku kuidagi?
otsa tribüünidega ei saa 2000ki kokku, 3000st rääkimata, need mahutaksid vaid mõned sajad. fakt on see, et kalevi sph on pealtvaatajatele sitt ja klubile vähetulus. viimane balti liiga mäng eelmisel hooajal pidin seal krdi klaveri otsas mängu vaatama, sest mujal pold ruumi isegi hiired käisid küürus ringi...
siis tuleb korralikult restaureerida, mingi ime läbi lisada tribüüne teha teine korrus vms..odavam kui uus treeningkompleks ehitada, mis miljoneid maksaks, nagu Valdmaa rääkis, sakus on pointless jätkata, sealt ei tule koduplatsi eelist..
Viimati muutis greystone, 23 Mär 2008, 19:06, muudetud 1 kord kokku.
-
- Kasutaja
vaata selle ehitise konstruktsiooni. ülevalt kiiresti kitsenev, kuhu sinna teise korruse veel teha annaks?
selle ümberehitamiseks läheks sitaks raha ja miljoneid läheks sinna kümnete kaupa...otstarbekam oleks juba uus saal ehitada teise kohta, jääks kalev ka alles ja tekiks korralik uus saal, mitte mingi järjekordne aretus.
selle ümberehitamiseks läheks sitaks raha ja miljoneid läheks sinna kümnete kaupa...otstarbekam oleks juba uus saal ehitada teise kohta, jääks kalev ka alles ja tekiks korralik uus saal, mitte mingi järjekordne aretus.
Viimati muutis Vaseliini Mati, 23 Mär 2008, 19:12, muudetud 1 kord kokku.
-
- Kasutaja
no vaata nüüd seda pilti ja mõtle loogiliselt... http://www.bckalev.ee/fotod/2006-2007/1 ... C04702.JPG
Ja mida sina muudad sial?....aint suured sõnad aga kui kohal siis vait nagu ylejäänd saal või kisad ise ka kaitse kalev kaitse nagu teised fännid.greystone kirjutas:midagi pole teha aga ega ma seda sõna-sõnalt ei mõtlegi nii.. lihtsalt seda asja tuleb muuta ei ole ainult kalev kalev ja kaitse kalev kaitse, asju tuleb teha ka mänguväliseltOskar8 kirjutas:mida iganes! ausõna!greystone kirjutas: Ära muretse, mul on juba plaanis tulla kevadel mõne finaali ajal mõne tüübiga Kalevi fännikultuuri järgmisele levelile tõstma