Euroleague
Re: Euroleague
Asveli tantsutüdrukud on kah parajad peletised.
"Siin ilmas pole midagi kindlat peale surma ja maksude".Benjamin Franklin
Patrioot kirjutas:Asveli tantsutüdrukud on kah parajad peletised.
Ega Kalevi omadega võrrelda ei anna
Kangur kah lõpuks mängus.
Vene 18 aastane, aga vanalt Talts euroliigat mängis?
Kangur käis platsil , aga ei saanud ju kordagi palligi. :S
Muidugi Rocki omad teevad kõigile silmad ette.Karl kirjutas:Patrioot kirjutas:Asveli tantsutüdrukud on kah parajad peletised.
Kangurilt kahvatu mäng aga ülikena on vaadata Marshalli ankle-breakereid. Isiku poolest on ta samas väga ebameeldiv mängija.
"maakas lõpetaks oma maanaljad ära ka kui te seda ignoreeriks lihtsalt." Oskar8
"Õppimine on korvpallimängu kõrval ka üks tilulilutamine" Peep Pahv
- kasutaja123
- Kasutaja
- Kontakt:
Vene on 19 praegu, Talts mängis kuskil 23selt Euroliigat.volume kirjutas:Vene 18 aastane, aga vanalt Talts euroliigat mängis?
Tegumood kirjutas:Muidugi Rocki omad teevad kõigile silmad ette.Karl kirjutas:Patrioot kirjutas:Asveli tantsutüdrukud on kah parajad peletised.
Kangurilt kahvatu mäng aga ülikena on vaadata Marshalli ankle-breakereid. Isiku poolest on ta samas väga ebameeldiv mängija.
Väike parandus:
Rocki tantsutüdrukud teevad silmad ette siis kui seal üks punapea maha arvata.
23/24 Statistika: http://www.euroleague.net/competition/p ... code=e2006" onclick="window.open(this.href);return false;kasutaja123 kirjutas:Vene on 19 praegu, Talts mängis kuskil 23selt Euroliigat.volume kirjutas:Vene 18 aastane, aga vanalt Talts euroliigat mängis?
Seda punapead minu arust enam pole sealKarl kirjutas: Väike parandus:
Ei usu, et Asvel siit täna võidu võtab.
Viimane voor saab huvitav olema.Ülker-Zalgiris ja Cibona-Asvel.Võib veel tekkida olukord, kus kõigil neljal võrdselt võite....läheb matemaatikaks.
Viimane voor saab huvitav olema.Ülker-Zalgiris ja Cibona-Asvel.Võib veel tekkida olukord, kus kõigil neljal võrdselt võite....läheb matemaatikaks.
Alex kirjutas:Ei usu, et Asvel siit täna võidu võtab.
Asvel peaks vist Ülkeriga plussis olema ja Zalgirisega miinuses.
Zalgiris on aga Cibonaga miinuses ja Asveliga plussis
Nice!Efes Pilsen kaotas ja see tähendab, et Partizan on kindlalt edasi.Rytase saatus selgub viimases mängus (kodus) Unicaja vastu...Juhul, kui kaotus tulema peaks, siis peavad nad lootma, et Efes Orleansi võõrsil ei võidaks.
Hea, et mõnedes gruppides pinget lõpuni jagub.
Hea, et mõnedes gruppides pinget lõpuni jagub.
See punapea on Rock tantsutüdrukute nn firmamärk. Ja seda justnimelt juuste pärast. Minu arvates on ta küll päris ablas.Egert kirjutas:Seda punapead minu arust enam pole sealKarl kirjutas: Väike parandus:
"Siin ilmas pole midagi kindlat peale surma ja maksude".Benjamin Franklin
Samnicku pointist ma väga aru ei saa. Eksib meeletult palju ...
Ega sellest Asvelist üldse aru ei saa.#7 kirjutas:Samnicku pointist ma väga aru ei saa. Eksib meeletult palju ...
Mina nende asemel lööks pool tiimi minema, alles jätaks: Lukauskis, Jenneau, Kangur, Traore,
vb ka Campelli
Ülejäänud kamp on küll mõttetud isetsejad.
See on hea et kui Dixon saab palli ega ta mitte mingil juhul Marshallile ei sööda, sest sealt seda palli enam tagasi ei saa.
Siis kui Dixon välja võeti tuli siuke nägu ette et hakkaks kohe nutma ja kui varsti marshall välja võeti kiskis Dixoni nägu kohe naerule:D