Ookeani tagune liiga (NBA)
H/T.Bulls 55-42 Utah.Bulls on tegemas üllatust,kui ainult löpuni vastu peavad.Jazz poole pealt on ka AK tagasi. Bullsile väga tähtis vöit 108-96.Nüüd jagavad koos Netsiga(mölemal 26-38)üheksandat kohta.Kaheksandana oleval Atlantal on üks kaotus vähem(26-37).Alla 20mängu veel,pinge püsib...
Viimati muutis Alex, 12 Mär 2008, 05:03, muudetud 1 kord kokku.
YNWA
Arvatavasti saab nii Atlantast kui Charlottist ka jagu aga alates Lakersiga algab kaheksa mänguline seeria kus Rockets vöitab kolm,äärmisel juhul neli mängu.Juhul kui vöidab rohkem siis muutub ka mu arvamus sellest satsist....TDK kirjutas:Kui Atlanta ei lõpeta, siis Lakers lõpetab kindlasti Rocketsi võitudejada : )
YNWA
Ma ei hakka siin midagi kihla vedama ega midagi, aga lihtsalt pea meeles mu ütlust, et Atlanta on just see kes selle au võtabandy72o kirjutas:Arvatavasti saab nii Atlantast kui Charlottist ka jagu aga alates Lakersiga algab kaheksa mänguline seeria kus Rockets vöitab kolm,äärmisel juhul neli mängu.Juhul kui vöidab rohkem siis muutub ka mu arvamus sellest satsist....TDK kirjutas:Kui Atlanta ei lõpeta, siis Lakers lõpetab kindlasti Rocketsi võitudejada : )
Ei usu eriti, sest HAwks viimasel ajal suht kahvatu olnud:DTDK kirjutas:Ma ei hakka siin midagi kihla vedama ega midagi, aga lihtsalt pea meeles mu ütlust, et Atlanta on just see kes selle au võtabandy72o kirjutas:Arvatavasti saab nii Atlantast kui Charlottist ka jagu aga alates Lakersiga algab kaheksa mänguline seeria kus Rockets vöitab kolm,äärmisel juhul neli mängu.Juhul kui vöidab rohkem siis muutub ka mu arvamus sellest satsist....TDK kirjutas:Kui Atlanta ei lõpeta, siis Lakers lõpetab kindlasti Rocketsi võitudejada : )
Lakersil on au see võitudejada katkestada:D
Howardilt siis 9 lauda esimese veerandiga....jõhker:D
ja miami mängib plju paremini kui wade'i ple......pall käib käest kätte.....wade'iga käis mäng liiga plju läbi tema
ja miami mängib plju paremini kui wade'i ple......pall käib käest kätte.....wade'iga käis mäng liiga plju läbi tema
Viimati muutis raudsik, 13 Mär 2008, 01:52, muudetud 1 kord kokku.
Praegu allkiri puudub.