Kris kirjutas:Väike meeldetuletus ka teistele, et VTB mäng Unicsiga on täna kell 16:00, mitte pühapäeval nagu algses kalendris oli. Loodetavasti Delfi ja TallinnaTV kannavad ikka üle, kuigi mingit märget nagu pole.
Tänud Mul läks tänane mäng üldse meelest. Tundub, et ka ajakirjanikel
Jep meediakanalid millegipärast täielikult vaikivad. Ei mingit märget ei Delfis (ja teistes meediaportaalides), ega ka mitte korvpalliliidu lehelt, samuti facebookis mitte (isegi Kalevi facebookis ja fännide twitteris pole).
Kris kirjutas:Väike meeldetuletus ka teistele, et VTB mäng Unicsiga on täna kell 16:00, mitte pühapäeval nagu algses kalendris oli. Loodetavasti Delfi ja TallinnaTV kannavad ikka üle, kuigi mingit märget nagu pole.
Tänud Mul läks tänane mäng üldse meelest. Tundub, et ka ajakirjanikel
+1
Max igal juhul eelmise mängu ajal kinnitas, et aeg muutub laupäeva peale ja ttv näitab igal juhul mängu.
Nu Basketi TV kalendris on mäng sees õigel päeval ehk täna ja ülekanne oli seal TTV , Delfi kohta kinnitust polnud. http://www.basket.ee/index.php?mid=1450" onclick="window.open(this.href);return false;
Loodetavasti kui nüüd olümpia läbi saab, siis ajakirjandus pühandab natuke aega ka korvpalli peale ja ehk saame uudiseid (a´la vigastused jne).
Muidugi kahju, et tänasest mängust pilti pole. Aga kui üldse on võimatuid mänge, siis tänane - minu arvamus on et Unics on selgelt kõige tugevam vastane kellelega Kalev sellel hooajal kohtunud on.
Rünnak ikka masendav, pall üldse ei liigu või kui liigub , siis väga aeglaselt ja nii lihtne vastastel kaitses mängida.
Vähemalt 50-st. pakki ei tulnud täna
Viimati muutis Soho, 22 Veebr 2014, 17:36, muudetud 1 kord kokku.
See mäng,mida Cramo viljeleb ei ole korvpall...või siis ei ole lihtsalt minu silmad nii koledat korvpalli ammu näinud.No kui ikka mängida ei taheta,siis on mõttekam laiali minna.