Ookeani tagune liiga (NBA)

Üleüldine korvpallijutt
Kasutaja avatar
raido41
Kasutaja
Kontakt:

Re: Ookeani tagune liiga (NBA)

Postitus Postitas raido41 »

Egert kirjutas:Ta on sama hea mängija kui enne Miamisse minekut ja praegu parim, vihatakse ainult sellepärast, et ta meeskonda vahetas. Seda alustasid Clevelandi fännid ning sealt see läks edasi... liitusid igasugused kobe bandwagonid, konkurendid jne..
Soovin sulle edu sinu LeBroni silmaklappide maailmas.
Pilt
Kasutaja avatar
Jukapuka
Kasutaja

Postitus Postitas Jukapuka »

minu arust on naljakas see, et kõik Kobe fännid on bandwagonid, aga sina Lebronil pole.:) Mõnes mõttes on su mõte aga õige, et parimaid tihti vihatakse(loe: kadestatakse), aga mina näiteks pikaajalise Kobe fännina ei viitsi üldse selliste inimestega vaieldagi. Igal ühel on omad lemmikud, aga kui rohkem pühendutakse mingi mängija vihkamisele, kui omade toetamisele, siis pole ikka kõik päris korras.
Muidu saan aru küll, miks inimestele Lebron ei meeldi ja Clevelandi fännidel on selleks kindlasti ka kõvasti põhjust , et neile nii valusalt ära tehti. Ise suhtun aga ta tegemistesse suhteliselt neutraalselt - mängijana on teda vägagi mõnus vaadata, aga nagu paljusid teisigi, pole ta käitumine viimasel aastal mind just eriti sümpatiseerinud.
Pilt
Kasutaja avatar
MarttiH
Kasutaja

Postitus Postitas MarttiH »

Lebroniga on pigem see lugu, et mehel on üüratu ego + natukene kahtlane diil selja taga. Aga sellega peaksid küll kõik nõustuma, et tegemist on ülihea mängijaga. Ma usun, et NBAs pole hetkel temast mitmekülgsemat mängijat, kuid ma ei väida, et ta on parim.

Why does Lebron's agent want him to play in the National Hockey League (NHL)? Because they only have three periods.
Toronto Raptors
Tartu Rock
FC Bayern Munich
Kasutaja avatar
Egert
Kasutaja

Postitus Postitas Egert »

Siin foorumis ei ole mõtet enam seda teemat arutada :)
Jukapuka kirjutas:minu arust on naljakas see, et kõik Kobe fännid on bandwagonid, aga sina Lebronil pole.:)
Ma ei vihka Kobet :) Jutt käis nendest kellel peale vihkamise muuks aega ei jäe.
Viimati muutis Egert, 06 Dets 2011, 23:41, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Bosh For The Win
Kasutaja

Postitus Postitas Bosh For The Win »

Jah, Heat on parim ,isegi siis kui eelmine hooaeg just kõige ideaalsemalt ei lõppenud. Uus hooaeg ootab juba ees ja küllap pannakse nüüd i-le täpp peale.
Pilt
Kasutaja avatar
Soho
Kasutaja

Postitus Postitas Soho »

Bosh For The Win kirjutas:Jah, Heat on parim ,isegi siis kui eelmine hooaeg just kõige ideaalsemalt ei lõppenud. Uus hooaeg ootab juba ees ja küllap pannakse nüüd i-le täpp peale.
Ei ole parim :D Ja loodetavasti ei tule ka see aasta tiitlit :D:D:D
Kui nüüd lakers ntx sebis howardi ära siis läheb raskeks Heatil

Cp3 vist langeb välja :D kuna Horntes üritab teda Clippersisse, Warriorsi või Celticsisse parseldada ..
Kasutaja avatar
TDK
Kasutaja

Postitus Postitas TDK »

Ei viitsi üldse selle vaidlusega ennast siduda, aga LeBroni koha pealt tahtsin oma arvamuse öelda. Minu jaoks ei ole hetkel NBAs temast mitmekülgsemat mängijat. Kobe, Durant, Melo, Nowitzki ja näiteks Amare - kõik on superstaarid aga enamus neist on lihtsalt konkreetsed skoorerid. Kobe oli noorena ka mitmekülgsem, aga põhimõtteliselt on ta ikkagi pesuehtne punktimasin, sama lugu on Durantiga. James on võib aga vabalt mängida kohtadel 1-4 ja saab perfektselt hakkama skoorimisega, söötmisega jne. Tegemist on mehega teiselt planeedilt, kui sa vaatad juba mehe füüsilisi eeldusi. Decisioniga rikkus ta oma maine USAs ja mujal. Mees saab oma paar sõrmust kätte nagunii ja on karjääri lõpus rahul. Kas häid mängijaid peab peale karjääri armastusega meenutama!? Samas olen seda meelt, et inimesed peaksid enamus oma aurust panema oma meeskonna toetuseks. Selleks, et mind ei hakataks nende keeruliste inglisekeelsete sõnadega sõimama või kellekski tembeldama, siis ma olen Duranti ja Thunderi fänn.
Kasutaja avatar
Egert
Kasutaja

Postitus Postitas Egert »

Avaldati siis ametlikud ajakavad selleks hooajaks. Lakers paneb kohe esimsed 3 päeva jutti mänge.
http://www.nba.com/2011/news/12/06/sche ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kasutaja avatar
Soho
Kasutaja

Postitus Postitas Soho »

ka Rockets siis Dalemberti jahil ... Heatil läheb raskeks omale korralikku C saada vist
Ja järgmine reede pannakse siis pall mängu juba :D pre-season mängudega
Kasutaja avatar
MrKilp
Kasutaja

Postitus Postitas MrKilp »

kui teemaks tuli, kes siis teie arust parim mängija liigas on kui LeBron pole? :D
Pilt
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
Jukapuka
Kasutaja

Postitus Postitas Jukapuka »

MrKilp kirjutas:kui teemaks tuli, kes siis teie arust parim mängija liigas on kui LeBron pole? :D
ega üldiselt polegi siin vastu vaieldud, et Lebron hetkel parim pole. Iga vähegi nbad jälgiva inimese jaoks peaks see olema fakt
Pilt
Kasutaja avatar
raido41
Kasutaja
Kontakt:

Parim on muidugi suhteline aga selles ei anna tõesti väga vaielda, et LeBron on parim põhihooaja mängija koos Rosei ja Howardiga. Mis aga mind ja paljusid teisi häirib on see, et ta ei suuda oma tohutut potentsiaali ära kasutada. Esimesed hooajad arenes kenasti kaitses aga märkimisväärseid arenguid peale selle ei ole enam toimunud. Aastaid juba oodatakse post-up'i, paremat ilma pallita mängu, isegi vabaviske ei ole tal karvavõrdki arenenud, kolmese osas peaaegu sama jutt. Looduse poolt palju antud aga ise ei ole midagi välja teeninud. Käib aga ringi nagu oleks. Aega aga veel on, et jõuab kõigile koha kätte näidata.

Kobe, Wade, Dirk, Paul oskavad palju valusamalt nõelata ning vastase kaitse üle mängida. LeBronil aga on sellega probleeme tekkinud PO-s, kus staaride kaitse ei ole enam sama, mis põhihooajal. Ei taha nüüd väga kuri olla aga LeBron ei ole väga tark korvpallur, arvestades ka kõike mis käib eduka korvpalluri karjääri juurde. Anna keskmisele NBA mängijale looduse poolt samad võimed ja saad täpselt suure tõenäosusega samas olukorras LeBroni. Saab aga sama väita näiteks Kobei, Nashi, Kiddi, Nowitzki, Duncani kohta?

Päris korralik hateri jutt tuli aga mis seal ikka, eks ma siis ikka see ka LeBroni suhtes olen :D
Pilt
Kasutaja avatar
Soho
Kasutaja

Postitus Postitas Soho »

mida asja jutud liiguvad , et T- Mac väga lähedal dealile Hawksiga ... mingi 1a veterani leping vms
Kasutaja avatar
raido41
Kasutaja
Kontakt:

Tyson Chandler siis hakkab Mavericksil ikka päris kindlalt käest libisema. Ei saa mina aru, kuidas see paar miljonit ekstra suudab panna nii paljust loobuma. Samas tuleb ka kohe Steve Nashi olukord meelde ehk järgmine aasta siis Chandler teeb enneolematu hooaja? Seega peab lootma, et ei oleks uus Cubani säästmise plaanide ämber.
Pilt
Kasutaja avatar
Alan
Kasutaja

Postitus Postitas Alan »

Pigem oli Chandler lihtsalt ideaalses olukorras mänguliselt Mavsis. Kui ta läheb raha järele ja satub mõnda nõrgemasse tiimi, kus tema ülesanded ei piirduks ainult kaitsemängu ning aeg-ajalt mõne kättesokutatud palli korvi panemisega, siis võib ta vabalt muutuda Bobcatsi aegseks Chandleriks. Pikad tunnevad ennast ikka suhteliselt mugavalt, sest need palganumbrid, mida nad väidetavalt küsivad (Nene, Chandler) on ikka julgelt üle meeste mänguklassi. Lihtsalt olukord on selline, et häid tsentreid pole kuskilt saada.

raido41, sa soovisid Egertile varem edu silmaklappidega maailmas elamiseks, kuid paistab, et sarnased klapid, küll teist värvi, on ka sinul ees.
Vasta