Twitter kirjutas:Who won the Chris Paul trade? Mavs, for getting Lamar Odom for nothing
Ookeani tagune liiga (NBA)
Re: Ookeani tagune liiga (NBA)
Crawford tegi Portlandiga kahe aastase diili.Soho kirjutas:Knicks tahab ka omale Jamaal Crawfordi saada .. lisaks Bibbyle
yep hea uudis vähemaltAlex kirjutas:Crawford tegi Portlandiga kahe aastase diili.Soho kirjutas:Knicks tahab ka omale Jamaal Crawfordi saada .. lisaks Bibbyle
Soho, et kas Thunder juba eelmine hooaeg katsetas ka põhihooajal Nick Collison/Serge Ibaka samal ajal platsil? Ma just mõtlen, et millega vastatakse kui Marion/Nowitzki/Odom Thunderi vastu platsile pannakse.
http://www.82games.com/1011/1011OKC2.HTM" onclick="window.open(this.href);return false;raido41 kirjutas:Soho, et kas Thunder juba eelmine hooaeg katsetas ka põhihooajal Nick Collison/Serge Ibaka samal ajal platsil? Ma just mõtlen, et millega vastatakse kui Marion/Nowitzki/Odom Thunderi vastu platsile pannakse.
Tänud, ei tulnud meeldegi.Mihkel111 kirjutas:http://www.82games.com/1011/1011OKC2.HTM" onclick="window.open(this.href);return false;raido41 kirjutas:Soho, et kas Thunder juba eelmine hooaeg katsetas ka põhihooajal Nick Collison/Serge Ibaka samal ajal platsil? Ma just mõtlen, et millega vastatakse kui Marion/Nowitzki/Odom Thunderi vastu platsile pannakse.
-
- Kasutaja
Bulls siis võitis esimese pre season mängu indiana vastu!
Kobe läks siis oma naisest lahku... ei tea, kas hakkab mängule ka mõjuma?
Isegi Hornets võitis .. rääkimata Cavsist lol
Famous sain ka 2 minta mängida.. Midagi korda ei saatnud
Vähemalt on linnuke kirjas.
Keegi teab kas preseason mänge ka league passis näeb?
Keegi Knicksi - Netsi linki ei tea ?
21.00 ikka saab.tonii kirjutas:Keegi Knicksi - Netsi linki ei tea ?