Ookeani tagune liiga (NBA)
-
- Kasutaja
Re: Ookeani tagune liiga (NBA)
Mina olen sees hetkel .
Pead seal refreshima kohuaeg Külastajaid on liiga palju jms, muidu kui pildi ette saad, siis kval ilus ja pilt ei hakki ka :pStat kirjutas:Keegi saab league passile ligi?Mul näitab nagu see sait oleks maas vms
Põnev oli jah ja Anthony pani lõppus ikka korralikult hullu .zero0 kirjutas:Esimene mäng oli ülimalt põnev, teine uskumatult igav ja ühepoolne, aga vesi minu veskile tehtud panuse suhtes.
Võitle, Kalev, Võitle !!!
Mavs varemgi selliseid mänge enda kasuks pööranud, kuid täna tundub ikka mäng väga puine. Heat tundub hooajaks palju paremini valmis olevat. Ise lootsin küll tasavägisemat mängu
League Passi sain ka tööle:)
League Passi sain ka tööle:)
Average is acceptable in some NBA cities. It’s a disaster in Dallas.
Teine poolaeg veel ees juumavs kirjutas:Mavs varemgi selliseid mänge enda kasuks pööranud, kuid täna tundub ikka mäng väga puine. Heat tundub hooajaks palju paremini valmis olevat.
Mavsi omad vist arvasid, et Heat tuleb sama sitasti mängima nagu viimased finaalmängud.
Jep, Mavsil pole enam kedagi korviall kah peale Nowitzki ja Odomi. Puhas tsenter neil puudub.Egert kirjutas:Mavsi omad vist arvasid, et Heat tuleb sama sitasti mängima nagu viimased finaalmängud.
- --KingLeBron--
- Kasutaja
https://ilp.nba.com/nbalp/secure/registerform
keegi kunagi ütles , et siit saab vaadata vist , kuidas ma selle mängima saan siit
keegi kunagi ütles , et siit saab vaadata vist , kuidas ma selle mängima saan siit
Miami Heat NBA meistriks!
Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!
Chelsea fan!
Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!
Chelsea fan!
See Norris Cole tundub olevat suht asjalik PG Miamile.
Registreeru ära ja siis vaatadki--KingLeBron-- kirjutas:https://ilp.nba.com/nbalp/secure/registerform
Neil pole enam midagi hävidagi:D-NBA- kirjutas:Heat hävib täielikult hetkel.
lõpuks võeti põhimehed ka Miami poolt välja. See oli küll väga imelik, et nad pm 30s edus koguaeg platsil olid. Nende õnneks keegi vigastada ei saanud
- kalevcramo
- Kasutaja
mis nali see on et league pass ütleb, et your session has timed out, please log in again vms..... midav*ttu nagu...
MIKS TA NII TEEB?????
juba teist korda...
MIKS TA NII TEEB?????
juba teist korda...
Ma tegelikult ei tea kas see league pass on raha eest või mitte aga ma ei saa aru milleks viriseda?!? Terve internetiavarus on linke täis kus neid mänge näeb!!!kalevcramo kirjutas:mis nali see on et league pass ütleb, et your session has timed out, please log in again vms..... midav*ttu nagu...
MIKS TA NII TEEB?????
juba teist korda...