Ookeani tagune liiga (NBA)
- --KingLeBron--
- Kasutaja
Re: Ookeani tagune liiga (NBA)
jeremy lin peaks hiinlane olema
Miami Heat NBA meistriks!
Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!
Chelsea fan!
Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!
Chelsea fan!
eks hiinlaste häältest suur osa läheb kobele ma arvan kah
Ta seal suht populaarne
Ta seal suht populaarne
Tuletame meelde, et Mingi aegadel sai praktiliselt terve Rocketsi meeskond väga palju hääli
Jätsin kobe lihtsalt sellepärast välja, et Westbrook ja Paul meeldivad rohkem mulle, see on praktiliselt kindel, et Kobe saab. Samamoodi ka Wade'ga.
LeBroni sünnipäevatort
Mõnus.Keegi võiks mullegi sellise kinkida
Manchester City
Miami Heat
San Anotnio Spurs
Michael Schumacher
Miami Heat
San Anotnio Spurs
Michael Schumacher
Jube on see Knicks'i mäng, JUBEEEEE!
Vaatasin kh öösel antukene seda Knicksi mängu ja kaitse on kohutav.Ei saagi aru ,kas mehed ei viitsi mängida või ei oska kaitses mängida...
Manchester City
Miami Heat
San Anotnio Spurs
Michael Schumacher
Miami Heat
San Anotnio Spurs
Michael Schumacher
Tänasest mängust võivad eemale jääda nii James kui ka Wade. Bron väänas eile kolmandal veerandajal suht õnnetus olukorras hüppeliigest.
knicksi algus oli ok aga siis lõppes palli liikumine ja kuna kaitset pole, ei old enam midagi loota.
Imelik jah, kas tõesti sisekliima halb või treener ei viitsi üldse meestele öelda et kaitses peaks ka töötama.
Imelik jah, kas tõesti sisekliima halb või treener ei viitsi üldse meestele öelda et kaitses peaks ka töötama.
Season to remember: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... f1B4HZjlYU" onclick="window.open(this.href);return false;
Clippers on saamas üheks mu lemmikuks, aga sama viga mis Knicksil - kaitses vaja ka mängida!!!
Jones hakkab lammutamaEgert kirjutas:Tänasest mängust võivad eemale jääda nii James kui ka Wade. Bron väänas eile kolmandal veerandajal suht õnnetus olukorras hüppeliigest.
Võitle, Kalev, Võitle !!!
Jeremy Lin on ameeriklane ta on esimene Asian-American kes NBA's mängib--KingLeBron-- kirjutas:jeremy lin peaks hiinlane olema
Mis sellest Howardi ja Lakersi diilist siis saanud on? Mul inglis k. just kõige parem ei ole, et lihtsam oleks siin teie käest küsida
pauli tehingu keeras nba kuningas stern metsa.vb howardiga sama teema.
Pigem oleks neile vaja korralikku playmakerit...fisher ja blake ei suuda taset hoida
Pigem oleks neile vaja korralikku playmakerit...fisher ja blake ei suuda taset hoida