Hooaja üldarutelu
Re: Hooaja üldarutelu
Delfis üleval interjuu Varraku ja Vladiga
http://sport.delfi.ee/news/korvpall/ees ... d=66735837" onclick="window.open(this.href);return false;
Tundub et Varrak on jäänud uute välismängijatega siiani päris rahule. Kahju et eilse mängu statistikat pole kuskil (Kalevi FB lehelt loeb veel välja et Gibson kogus 11 punkti).
http://sport.delfi.ee/news/korvpall/ees ... d=66735837" onclick="window.open(this.href);return false;
Tundub et Varrak on jäänud uute välismängijatega siiani päris rahule. Kahju et eilse mängu statistikat pole kuskil (Kalevi FB lehelt loeb veel välja et Gibson kogus 11 punkti).
-
- Kasutaja
Kas eilset mängu siis ei olnud kuskilt näha :O?
ei näidatud ja kahjuks vb täna näeb aga kahtlane.
-
- Kasutaja
kus tead, et vb näeb?
Mina seda "võibolla" uskuma ei jääks ning läheks kohapeale vaatama, kui leiaks veel 2-3 seltsilist, kes tahaks kaasa tulla ning bensuraha jagada. Vajadusel ja võimalusel saaks siis ka tihedamalt teateid teistele jagada, mis seal toimub ja millised uued mehed on. On vabatahtlikke?
Lootust on ohtralt: 14.09.13 Rakvere Tarvas- Kalev/Cramo- LIVE ! Algus kell 19.00 RAKVERE SPORDIHALL
@linefilm.ee
@linefilm.ee
-
- Kasutaja
et siis ikka näeb
Tundub et mingi ülekanne ikka linefilm.ee toimub
Sokule on koondisesuvi paistab hästi mõjunud
Esmaminutitest Gibson päris hea mulje jätnud, just kaitses, ja Vlad vähemalt tundub et joosta jaksab.
edit. jällegi Gibsonilt hea vaheltlõige
edit. jällegi Gibsonilt hea vaheltlõige
Kas mul on midagi vahele jäänud, Arbet on eemal/vigane?
Veidemann tõmbas jala ära krt
Tal pidi mingi väike hüppeliigese vigastus olema.j2nesh kirjutas:Kas mul on midagi vahele jäänud, Arbet on eemal/vigane?
Gustas on päris terav, vähemalt Cramo vastu
Sokk tõesti väga tubli olnud. Tundub et täna pole Bamba päev, mängu alguses kippus pall natuke liiga palju ta kätte jääma. Vladi võimetest veel liiga vähe nähtud et mingeid arvamusi omada.