Ookeani tagune liiga (NBA)
Re: Ookeani tagune liiga (NBA)
Kas kellelgi korraliku miami heat - chicago bulls linki on? Saatke kasvõi postkasti
Miami Heat Is The Best !
Tallinna BC Kalev/Cramo Is The Best !
Tallinna BC Kalev/Cramo Is The Best !
LeBron on ikka fucking flopper küll. Kahju et Rose nüüd niimoodi out on.
Viimati muutis Mr. Aff, 29 Jaan 2012, 22:44, muudetud 1 kord kokku.
Ta NBA-s 9 aastat ainult teeselnud ongi, täesti mõttetu mängumees eks. Kui tahad näha teesklusi, soovitan vaadata mõnda Clippersi mängu.Mr. Aff kirjutas:LeBron on ikka fucking teeskleja
Lmao Clippersi ??! Sa oled vist isegi ainult ühte clippersi mängu vaadanud kus nad Heatiga mängisid ja teed sellest järeldusi?
Ei, ma olen päris palju Clippersit vaadanud. Seal on päris osavad flopperid.nub4you kirjutas:Lmao Clippersi ??! Sa oled vist isegi ainult ühte clippersi mängu vaadanud kus nad Heatiga mängisid ja teed sellest järeldusi?
Seda ütled sina et mõttetu, mitte mina, lapselalin, tõesti.
Egert kirjutas:Ta NBA-s 9 aastat ainult teeselnud ongi, täesti mõttetu mängumees eks. Kui tahad näha teesklusi, soovitan vaadata mõnda Clippersi mängu.Mr. Aff kirjutas:LeBron on ikka fucking teeskleja
no ma olen ka enamus nende mänge vaadanud, ja pole märganud küll midagi erilist.
Battier on kõvasti LeBronilt õppind, aga noh, ei saa star treatmenti piisavalt.
Miami dunking show seni, aga mäng pole kaugeltki over. Kuradi kahju et Dengi pole.
Miami dunking show seni, aga mäng pole kaugeltki over. Kuradi kahju et Dengi pole.
Õnneks Bulls tuli mängu tagasi.
Cole on küll ikka sitaks hea Rookie, varsti põhi PG heatil, kui mõni kõvem PG peale ei tule. Varsti juba parem kah Chalmersist.
Cole on küll ikka sitaks hea Rookie, varsti põhi PG heatil, kui mõni kõvem PG peale ei tule. Varsti juba parem kah Chalmersist.
http://www.youtube.com/watch?v=LbDQII7P ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;nub4you kirjutas:no ma olen ka enamus nende mänge vaadanud, ja pole märganud küll midagi erilist.
Lmao, see video on täielik BS. Puude on peaaegu igalpool olemas, lihtsalt tark, et pikali hüppab ja vea teenib otsa. Või ründevea.
Jah, kui Heat ründevea välja mängib, siis on küll teesklus.nub4you kirjutas:Lmao, see video on täielik BS. Puude on peaaegu igalpool olemas, lihtsalt tark, et pikali hüppab ja vea teenib otsa. Või ründevea.