Kindlasti 3 noort kes peavad kaela hakkam kandma on Eelmäe, Kivi ja Suurorg, vbl ka Saal, muideks lepinguga uueks hooajaks on hetkel 2 mängijat: Kivi ja Saal, ülejäänutega on juba mingid kokkulepped olemas või käib n.ö lepingute viimistlemine. Liidriomadustega põhinoortest on kindlasti Eelmäe, kes loodan selle hooajaga suudab oma ülekoormuse vigastusest välja tulla, Kivi noorteklassides suutis ka kohati seda liidrirolli kanda, Saal suutis eelmine hooaeg paar korda esiliigas liidrirolli kanda, omavanuste seas on seda rolli ka kandnud Aav eks sügisel näeme kes kooseisu jäävad ja kes millisesse rolli satub.N.ö koondise kodus koos teiste eesti talentidega, käis meil 2 noort. Suurorg ja Eelmäe, arvan et see annab ka neile mingi enesekindluse , kui vaatame edasi sügisesse.East kirjutas:Sokk rääkis, et noortest peab juhtoinas esile kerkima. Kes noortest tartlastest võiks sel hooajal juhtoina rolli kõige tõenäolisemalt enda kanda võtta? Vanuse järgi võiks see olla Kivi, aga ta pole vist päris liidriomadustega mängija. Eelmäe? Suurorg?
Päris noored koondatakse ka Tartu meeskonna treeningprotsessi (2002,2003, 2004 vbl ka mõni 2005) ja sügisel selgub kes saavad põhimeeskonda ja kes jäävad esiliiga satsi, eelmine aasta tegid trenni suvel: Kivi 99 a 197 cm , Eelmäe 00 a 200 cm, Saal 00 a 207 cm , Suurorg 00 a 196 cm, Jürgenstein 00 a 190 cm, Saar 01 a 197 cm , Aav 02 a 193 cm , Peemot 01 a 189 cm ja Urvik 02 a 200 cm, kaks viimast peale esimest kontrollmängu jäeti duublisse.
Samas minu arvates Tartul ongi tugevamad vanuseklassid 2004 ja nooremad, seal on juba liidriomadustega mängijaid rohkem, kuigi ka mõned 2002 ja 2003 poisid võiksid ka sellele rollile pretendeerida (ntx Kalda 02 a 198 cm ja Heinakroon 03 a 198 cm) aga nendega ma väga ei arvestaks see hooaeg ja mõni aga on ka seal sees.
Edit.
Asja teeb veel huvitavamaks ,et minu andmetel Erkmaa korvpallikool lõpetas tegevuse Tartus ja kuuldavasti mõned 2003,2004 ja 2005 aasta poisid liituvad sügisest Tartu ülikooli korvpallikooli treeningutega ja nii mõnigi neist võiks minu arvates kandideerida esiliiga satsi