vlk kirjutas:Ma lihtsalt tooks faktina välja "2 eestlast Valgas" mõtte taustal, et mängus Tallinna Kalev/TLÜ-ga viskasid need kaks kahepeale rohke punkte kui Kalevi seitsmene eestlaste punt kokku.
See mõtteviis on igast otsast väär, et peneme ainult oma poistega meistriliigat. Esiteks ei tule materjali peale, teiseks see vähenegi materjal läheb ära kuhugi X välismaa liigadesse ja kolmandaks kui vaadata väheke mujal ringi, siis klubikorvpall pole ikka päris koondis vist. Või peaks Eesti-Läti liiga Eesti klubide seisukohalt olema farmliiga välisliigadele? Et anname Parrolitele ja Ruutudele mänguaega, et nad jõuaksid ringiga Norra välja nagu Raadik?
Selles see point ongi et Kalevis 5 leegionäri, seepärast eestlased viskasid vähe punkte
palli kõigile ei jagunud
Valga poole pealt see ,et seal mängib 2 eestlast kellede best before on möödas ei anna tõesti mitte midagi ja järgmine aasta kui Valga kukub eesti meistriliigast välja siis pole neil mitte kellegiga isegi esiliigat mängida, siis oleks Parrol ja Ruut küll abiks
sest ega Vefi süsteemi noored küll Eesti esiliigat mängida ei taha ja vist ei saagi, sest seal lätlased ei kvalifitseeru eestlastena
Ma ei räägigi et ainult omade poistega mängime meistriliigat, minu arvates oleks 3 leegionäri ok, Valga puhul oleks ok kui oleks Eestlasi lätlasi pooleks ja vbl mõned leegionärid abiks, praegusest Valgast pole minu arvates mitte mingit tolku, mõne aasta tagune Zeidsi aegne Valga oli aga väga sümpaatne sats.