Viljar Veski
Kõik, kes ise proteiini pikaajaliselt tarvitanud pole, ei tohiks selle asja koha pealt minu meelest üldse sõna võtta.
Te tõesti arvate, et see asi on nii lihtne, et viskame nüüd Veskile kausitäie proteiini nina ette ja ütleme, et ta hakkaks kühveldama ?
Proteiinipulbri tarvitamine pole sama lihtne kui igapäevane hambapesu
Kui tervisega on eelnevalt mingid väiksed jamad siis suuremad jamad proteiini tarvitamisel on lihtsad tulema.
Minul isiklikult hakkas näiteks vererõhk täiesti lambist tõusma - tavalises puhkeolekus oli vahest 150/90.
215cm pikkusel Viljaril on nagunii mõningad tervisehädad ja võib-olla ei tohi ta üldse mingeid abivahendeid endale näost sisse ajada.
Te tõesti arvate, et see asi on nii lihtne, et viskame nüüd Veskile kausitäie proteiini nina ette ja ütleme, et ta hakkaks kühveldama ?
Kui tervisega on eelnevalt mingid väiksed jamad siis suuremad jamad proteiini tarvitamisel on lihtsad tulema.
Minul isiklikult hakkas näiteks vererõhk täiesti lambist tõusma - tavalises puhkeolekus oli vahest 150/90.
215cm pikkusel Viljaril on nagunii mõningad tervisehädad ja võib-olla ei tohi ta üldse mingeid abivahendeid endale näost sisse ajada.
Viimati muutis TDK, 18 Mai 2009, 23:14, muudetud 1 kord kokku.
isiklukult olen protekat söönud viimased 7 aastat ja pole seal hullu midagi ....TDK kirjutas:Kõik, kes ise proteiini pikaajaliselt tarvitanud pole, ei tohiks selle asja koha pealt minu meelest üldse sõna võtta.
Mis jama sa ajad? Jõutreeningul pole pikkusel mingit tähtsust kui inimene on terve. Ülipikkadel võib olla südamega keskmiselt rohkem probleeme kui tavainimesel aga nagu sa isegi ütlesid, pole teada, et Veskil mingid jamad on. Jutt, et tervel inimesel võib pikkuse tõttu hakata süda jupsima on bullshit, eriti kui ta treenib spetsialistide kava alusel ja jälgimisel jne. Kuidas ta sellisel juhul üldse mingit trenni teha saaks, näiteks lõike joosta, kus pulss on laes? Ütle papale ka edasi.vabakutseline kirjutas:Talle on vaja mänuaega ja küll see power ka tal siis tuleb. Ise peab loomulikult töötama, aga ega treener teda mängu ei pane kui tal natuke rohkem lihasmassi on. Kui teda ainult pingil hoitakse ja tähtsates mängudes mänguaega ei anta, siis loomulikult ei pea ta vajalikuks endale natuke rohkem liaseid kasvatada, kuna eesti liiga mängude jaoks on ta piisavalt heas vormis. Järgmine aasta tuleb Kalevil eelarvet koomale tõmmata ja oma poistega hakkama saada, loodan et siis hakkab ta suurtes mängudes ka mänguaega saama. Kuid minu kartus püsib, kuna isa on mul elukogenum ja teab, et nii pika jaoks ei ole liigne jõusaalis müttamine hea.nba-on-lahe kirjutas:Kapp on suhteline mõiste, aga suuremaid ja tugevamaid kui veski on väga palju.
Aga see seisukoht, et miks ta lihaseid kasvatama kui tähtsates mängudes platsile ei saa, on eriti huvitav. Küsimus - miks ta üldse peab sel juhul trenni ilmuma ja see end natuke liigutama?
Veski peaks jõutrenni tegema kindlasti aga tema puhul on muid probleeme veel. Kunagi oli meil selline mängija nagu Nurja, kes oli eesti mõistes pikk, normaalse kehaehitusega aga korvi all kasutu. Eemalt viskas korralikult, tegi püüdlikult katteid aga korvi all justkui kartis mängida. Veski on umbes samasugune. Ehk ongi iseloomus asi, lihtsalt ei ole selline tüüp, kellele meeldiks korvi all rassida ja oma koha eest võidelda.
"Ja lagunebki mäng nagu sitt vee peal laiali!"
Veski ongi ju koguaeg 1 suur memmekas ja mämmerdis olnudGallacher kirjutas:Mis jama sa ajad? Jõutreeningul pole pikkusel mingit tähtsust kui inimene on terve. Ülipikkadel võib olla südamega keskmiselt rohkem probleeme kui tavainimesel aga nagu sa isegi ütlesid, pole teada, et Veskil mingid jamad on. Jutt, et tervel inimesel võib pikkuse tõttu hakata süda jupsima on bullshit, eriti kui ta treenib spetsialistide kava alusel ja jälgimisel jne. Kuidas ta sellisel juhul üldse mingit trenni teha saaks, näiteks lõike joosta, kus pulss on laes? Ütle papale ka edasi.vabakutseline kirjutas:Talle on vaja mänuaega ja küll see power ka tal siis tuleb. Ise peab loomulikult töötama, aga ega treener teda mängu ei pane kui tal natuke rohkem lihasmassi on. Kui teda ainult pingil hoitakse ja tähtsates mängudes mänguaega ei anta, siis loomulikult ei pea ta vajalikuks endale natuke rohkem liaseid kasvatada, kuna eesti liiga mängude jaoks on ta piisavalt heas vormis. Järgmine aasta tuleb Kalevil eelarvet koomale tõmmata ja oma poistega hakkama saada, loodan et siis hakkab ta suurtes mängudes ka mänguaega saama. Kuid minu kartus püsib, kuna isa on mul elukogenum ja teab, et nii pika jaoks ei ole liigne jõusaalis müttamine hea.nba-on-lahe kirjutas:Kapp on suhteline mõiste, aga suuremaid ja tugevamaid kui veski on väga palju.
Aga see seisukoht, et miks ta lihaseid kasvatama kui tähtsates mängudes platsile ei saa, on eriti huvitav. Küsimus - miks ta üldse peab sel juhul trenni ilmuma ja see end natuke liigutama?
Veski peaks jõutrenni tegema kindlasti aga tema puhul on muid probleeme veel. Kunagi oli meil selline mängija nagu Nurja, kes oli eesti mõistes pikk, normaalse kehaehitusega aga korvi all kasutu. Eemalt viskas korralikult, tegi püüdlikult katteid aga korvi all justkui kartis mängida. Veski on umbes samasugune. Ehk ongi iseloomus asi, lihtsalt ei ole selline tüüp, kellele meeldiks korvi all rassida ja oma koha eest võidelda.
See on väga erandlik, kui inimesel proteiini (või teiste toidulisandite) tarbimise tagajärjel jamad tekivad. Me sööme ju kõik igapäev seda sisse, organism vajab seda. Ka sul võis vererõhk mingl muul põhjusel tõusma hakata.TDK kirjutas:Kõik, kes ise proteiini pikaajaliselt tarvitanud pole, ei tohiks selle asja koha pealt minu meelest üldse sõna võtta.
- Kivipallur
- Kasutaja
Just, minu jutu point oligi selles, et see asi on väga erandlik ning me ei tea ju Viljari haiguslugu, samas kui tal midagi ei ole siis ta sööb 101% seda juba ammu ja teeb jõusaalis jõutrenni täpselt samamoodi nagu kõik teisedGallacher kirjutas:See on väga erandlik, kui inimesel proteiini (või teiste toidulisandite) tarbimise tagajärjel jamad tekivad. Me sööme ju kõik igapäev seda sisse, organism vajab seda. Ka sul võis vererõhk mingl muul põhjusel tõusma hakata.TDK kirjutas:Kõik, kes ise proteiini pikaajaliselt tarvitanud pole, ei tohiks selle asja koha pealt minu meelest üldse sõna võtta.
Oot, kuidas Sa ikkagi 101 prossa TEAD, et Viljar valku sööb, kui ta midagi ei ole?
Tegelt arvan ma, et see ongi Eesti korvpalli häda, et treenerid ja klubide juhtkond sellistele asjadele tähelepamu ei pööra. Vaadake Foxi, mees vist mingis intervjuus ju rääkis, kuidas ta oma massi tõsise kangisikutamisega saavutanud on. Siin teemas eelmisel lehel oli juttu, et NBAs on küll mängijad musklis aga mustadel on eelis ja seal üldse teine värk...No Fox pole ei neeger ega mängi NBAs.
Minu arvates peaks asi käima nii, et noorematel ja füüsilisielt nõrgematel mängijatel, on peale hooaja lõppu nädal aega puhkust ja siis hakkavad kindla kava alusel ja osalt spetsialistide käe all raskusi tõstma. Ja uskuge, hooaja alguseks on meeste näitajad ja kehaehitus hoopis teistsugused.
Tegelt arvan ma, et see ongi Eesti korvpalli häda, et treenerid ja klubide juhtkond sellistele asjadele tähelepamu ei pööra. Vaadake Foxi, mees vist mingis intervjuus ju rääkis, kuidas ta oma massi tõsise kangisikutamisega saavutanud on. Siin teemas eelmisel lehel oli juttu, et NBAs on küll mängijad musklis aga mustadel on eelis ja seal üldse teine värk...No Fox pole ei neeger ega mängi NBAs.
Minu arvates peaks asi käima nii, et noorematel ja füüsilisielt nõrgematel mängijatel, on peale hooaja lõppu nädal aega puhkust ja siis hakkavad kindla kava alusel ja osalt spetsialistide käe all raskusi tõstma. Ja uskuge, hooaja alguseks on meeste näitajad ja kehaehitus hoopis teistsugused.
Täiesti nõus!Gallacher kirjutas:Oot, kuidas Sa ikkagi 101 prossa TEAD, et Viljar valku sööb, kui ta midagi ei ole?
2-3 kuuga saab juba märgatava lihasmassi ja jõudu juurde. Neil peaks olema kindel eratreener, ja nad peaksid käima regulaarlselt jõusaalis. Mitte nii nagu ma ühe korra olen näinud, kui Eesti koondis käis jõusaalis siis üks mees tegi seal midagi teised rääkisid ümber tema juttu, liikusid järgmise masina juurde ja rääkisid jälle juttu. Polnud mingisugust süsteemi ega treeningkava( või kui oli siis väga kinni ei peetud sellest).